Parti Devleti / Rifat SERDAROĞLU

Parti Devleti / Rifat SERDAROĞLU

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Nis 28, 2017 14:06

Parti Devleti

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Erdoğan’ın liderliğindeki AKP tarafından son hızla “Parti Devletine” dönüştürülüyor! Bu gidişin sonu Türk Milleti için felaket demektir. Bu gidişi, AKP bilerek ve planlayarak yapıyorsa (ki görünen odur) o zaman bu gidişin adı, kelimenin tam anlamıyla ihanettir…

Türkler, genlerinde binlerce yılık devlet deneyimine sahip bir millettir. Türk tarihinin ilk zamanlarından, Osmanlı İmparatorluğuna, oradan da Cumhuriyete ve günümüze kadar ülkeyi yönetenler (Kaan-Sultan-Padişah-Başbakan-Cumhurbaşkanı) yönettikleri halkın tamamını kucaklamaya gayret ettiler. Bilerek ve planlayarak kimseyi düşüncelerinden-inançlarından-etnik kökenlerinden dolayı bölmeye, ayrıştırmaya gayret etmediler.

AKP ise tıpkı Suriye ve Irak Baas Partileri gibi davranarak ülkeye “Arap Milliyetçiliğini” dayatmaktadır!
–“Bu 140 bin memur-işçi- gazeteci-yargıç-savcı-asker-öğrenci benim gibi düşünmüyor. Ne yapalım? Gece yarısı bir kararname çıkaralım hepsini işten atalım. Yarısını da hapishaneye tıkalım! Peki neyle suçlanacak bu insanlar, Savcılık iddianamesi var mı? Yemişim iddianameyi, benim kararnamem var ya! Milli irade ben değil miyim?

–“Binlerce Yargıcı işten attık! Partili Avukatlara söyleyin, yazıhanelerini kapatsınlar ve Hakimlik için başvursunlar! Sınavlarda mülakat yöntemi ile bunlar kazandırılsın!”

–“Askeri Okulları ‘terör yuvası’ bahanesiyle kapattık. Askeri Okullarda eğitim veren vatansever ve Atatürkçü uzman subayları kovduk. Milli Savunma Üniversitesi diye saçma-sapan bir üniversite kurduk. Başına da eski bir FETÖ savunucusu olan kendi elemanımızı rektör atadık! Şimdi Astsubay-Uzman Erbaş ve Er olarak binlerce genci işe alacağız. Bunların tamamı bize bağlı Cemaat ve Tarikatlardan seçilsin!”

–“Polis Kolejleri ve Polis Akademilerini FETÖ’cu diye kapattık. Bundan böyle Polis olacak gençler, bizimkilerden seçilecek. En ufak bir sızma olmasın!”

Değerli Okurlar;
Bir an için tüm bu işten çıkarmaların, tutuklamaların yasal ve haklı olduğunu varsayalım. İyi de Türk Devletinin en hassas birimlerine binlerce FETÖ militanı kendi kendilerine mi girdiler? Bu hainler Türk Devletinin altını oyarken o genel müdürler, müsteşarlar, Bakanlar, Başbakanlar ne yapıyorlardı?
Bunların idari ve siyasi sorumlulukları yok mu? Bunlara yasa işlemez mi?
Nasıl olur da FETÖ denen illetin bir tane olsun siyasi ve idari destekçisi tutuklanmaz?

AKP’nin yaptığı bu planlamalar, Arap Milliyetçiliğine ve tek mezhebe dayalı, bir bölümü “Kürdistan Devleti” olacak olan “Federe İslam Devletine” geçişin hazırlıkları olduğunu yazının başında ifade etmiştik. Bu gerçeğin Türk Milleti olarak, artık çok net olarak anlaşılması gerekir. Zaman, siyasi hırsların, siyasi beklentilerin, siyasi hesapların çok ileri bir tarihe ertelenmesi zamanıdır. Önce Devletimizin, Demokrasimizin, Cumhuriyetimizin ve Türk Milletinin selamete çıkarılması zamanıdır. Bu görev için ne parti ismi önemlidir, ne falanca kişinin Genel Başkanlığı! Aynen Kurtuluş Savaşımızdaki gibi bir ve beraber olmalıyız! Çünkü bu defa düşman sadece dışımızda değil!

-“Halkı sınıf-ırk-dil-din bazında ayrıştırmak” ve görevli Hakime hakaret suçlarından iki defa cezaevine girmiş Başkan!
-Bulunduğu 3 parti Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılmış, laiklik ve Atatürk düşmanı bir TBMM Başkanı!
-İstanbul Belediyesinde çalışırken müfettişler tarafından “Yolsuzluk” yaptığı gerekçesiyle görevinden uzaklaştırılan, Türkiye’nin süper zenginlerinden bir Başbakan!
-Henüz 30 yaşındaki İranlı bir dolandırıcının önüne para için yatan haysiyet celladı Bakanlar!
-Cübbeleri kirada, göz göre-göre yasaları çiğneyen sözüm ona Yüksek Yargıçlar!
-Türk Ordusunun insan kaynakları, CIA uşağı Cemaat şeytanları tarafından kurutulurken utanmadan susan, kendi emrindeki askerler tarafından yerlerde sürüklendiği halde yüzü kızarmadan hala “Atatürk’ün oturduğu koltukta” oturmaya devam eden yalaka Paşalar!
-Maaşlarını Türk Milletinden aldıkları halde, Türk Milletinin soyulmasına göz yuman suç ortağı zavallı bürokratlar!
-Menfaatlerinden başka hiçbir şey düşünmeyen, omurları alınmış Sivil Toplum Kuruluşları ve sözüm ona Cumhuriyetin Üniversiteleri…

İşte size Türkiye Cumhuriyeti Devletini yöneten kadronun fotoğrafı! Bu arada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı verilerine göre, 15,5 Milyon insan bu ülkede hayatını sosyal yardımlarla yani sadaka ile sürdürebiliyor! Rahmetli Babaannem çok sıkıldığında şöyle derdi; Al yerden bir kaya, nerene dayarsan daya…

Peki bu şartlarda “Esir ve satın alınmış sahtekâr medyanın” gündeminde ne var?
-Erdoğan, AKP’ye ne zaman dönecek? (Ne zaman AKP’den ayrıldı ki? AKP Genel Merkezinin tapusu kimde?)
-Bakanlar Kurulu ne zaman değişecek? (Reis ne zaman isterse ama Egemen Bağış ve TOKİ Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Bilal Oğlan mutlaka kabinede olmalı. Yakışır benim ülkeme…)

Sağlık ve başarı dileklerimle.

Rifat SERDAROĞLU, 28 Nisan 2017
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Re: Parti Devleti / Rifat SERDAROĞLU

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Cmt Nis 29, 2017 13:11

Bölgesel ve küresel destekli siyasi, idari ve askeri ihanetin ve melanetin özünü, içeriğini, emellerini, ögelerini ve öznelerini teşhir eden ve tüm ulusal ve toplumsal güçlerin, yeni bir kuvayı milliye ruhunda birleşmeleri gereğini ve görevini vurgulayan MUHTEŞEM bir irdeleme ve genelleme. Tüm Türkiye sevdalısı insanlar tarafından büyük bir ilgiyle okunacak ve aynen paylaşılacak olan gerçek vatansever bir yazı. Eline, diline, kalbine ve kalemine sağlık çok değerli ve sevgili Rifat SERDAROĞLU. Teşekkürler ve sevgiler sana Güncel Meydan. Gönül Pınar Atacı, 29.4.2017
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x