PKK'nın "İtibar"ı!.. / Müyesser YILDIZ

PKK'nın "İtibar"ı!.. / Müyesser YILDIZ

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Eyl 17, 2012 14:48

PKK'nın "İtibar"ı!..

Başbakan Erdoğan’a Bosna’dan dönerken: "Terör örgütü sivil ölümler olunca eylemleri üstlenmiyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?" diye sorulmuş.

İşte cevabı:

"Sivil can kaybı olduğu zaman kendilerinin de itibarının kaybolacağını düşünüyorlar; ama yeri geliyor sivillerin üzerine gidiyorlar. Antep ve Bingöl gibi..."

Pes ötesi!.. PKK ne zamandan beri "itibar"lı? Asker, polis, korucu öldürünce "itibarlı", sivil vatandaş öldürünce "itibarsız" oluyor öyle mi? Türk Milleti tüm ölümlere aynı nefret ve öfkeyi gösterdiğine göre, güvenlik güçlerini öldürmenin PKK’ya "itibar" kazandırdığını düşünen kimlerdir?

Erdoğan’ın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’un: "Hükümet, PKK’ya Oslo’da federasyon sözü verdi." iddiasına cevabı da bir hayli ilginç: "Çıksın bana şunu ispat etsin. Benim gönderdiğim istihbarat teşkilatının başındaki müsteşarımın ya da yardımcısının altında imzası var mı, yok mu? Eğer böyle bir şey gösteremiyorsa o adamlar namerttir. Oradaki konuşulanlar için sen: 'Anlaşmadır.' diyebilir misin?".

Her şeyi konuşacaksınız, anlaşma aşamasına geleceksiniz; sonra: "Altında imzamız var mı?İspatlamayan namerttir." diye celalleneceksiniz. PKK tezlerinin yılmaz savunucusu eski MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş bile: "Protokolün altına devletin imza atması beklenemez, böyle bir şey olmaz." demişti Oslo pazarlıklarının patladığı günlerde. Bir de imza konsaydı bari!.. Peş peşe katliamlar o imzalar atılmadığı için değil mi zaten? Terörle müzakere eden, imza atacak kadar "umut" veren kim? Asıl mesele budur. Unutmadan, İmralı görüşmeleri gündeme geldiğinde de: "İspatlamayan şerefsizdir." denmemiş miydi? İspatlandı: "Hükümet değil, devlet görüşüyor." denildi.

Peş peşe şehit cenazeleri kalkarken PKK’nın "itibarı"ndan söz etmek... "Altında imzamız mı var?" gibi bir savunma yapmak... Hâlâ: "Terörle mücadelede neden başarılı olamıyoruz?" diye soruyor musunuz?

Silivri, Hasdal, Hadımköy ve Maltepe’ye kucak dolusu sevgiler...

Müyesser YILDIZ, 17 Eylül 2012
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Müyesser YILDIZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x