Recep Mamur yeniden başkan

Futbol ile ilgili hersey burada.

Recep Mamur yeniden başkan

İletigönderen Veled » Cmt Haz 02, 2007 13:12

Recep Mamur yeniden başkan

Kayserispor Kulübü Genel Kurulu yapıldı. Yönetim kurulu başkanlığı görevine yeniden seçilen Recep Mamur, ''Başarılı hiçbir futbolcumuzu satmayacağız'' dedi.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki genel kurulda, divan başkanlığını Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız yaptı. Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Kayserispor'un 2 yıldır başarılı bir futbol ortaya koyduğunu, son 2 sezonu 5. sırada tamamladığını, İntertoto ve UEFA kupalarına katılma başarısını yakaladığını ifade etti.

Yapılan seçimlerde tek aday olan Recep Mamur'un listesi, oy birliğiyle seçimi kazandı. Recep Mamur, seçimden sonra yaptığı konuşmada, Kayserispor'un bundan sonra daha büyük hedefler ortaya koyacağını kaydederek, şunları söyledi:
''Kayserispor artık ligin 5 büyük takımı arasına girmiştir. Başarılı hiçbir futbolcumuzu satmayacağız. Yeni sezonda daha büyük hedeflerimiz var. Teknik kadronun isteğiyle gereken transferler yapılacak ve mevcut kadromuz daha da güçlendirilecektir.''

Recep Mamur'un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle oluştu:
''Şaban Miraboğlu, Yücel Şahin, Şahin Akarsu, Necmi Yıldız, Mustafa Özhaseki, Ali Çetin, Ergün Bilen, Şahin Kara, Türker Horoz, Durmuş İnneci, Mustafa Danacı, Ali Çamlı, Nusret Poyraz,Rıfat Pehlivan, Erhan Karacaoğlan, İhsan Burakcin, Mustafa Adsız, Oğuz Ortaköylüoğlu, Mehmet Hızlıer ve Samet Sarıoğlu'' Kayserispor yönetimi, önümüzdeki günlerde toplanarak görev bölümü yapacak.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x