Referandumda Sandığa Gidecek Olanlara Duyurudur!

Emekli Jandarma Albay - Yazar

Referandumda Sandığa Gidecek Olanlara Duyurudur!

İletigönderen Ram » Pzr Tem 11, 2010 11:18

Referandumda Sandığa Gidecek Olanlara Duyurudur!

Demokratik bir ülkedeyiz, kimseye “evet” ya da “hayır” diyeceksiniz şeklinde bir nasihatimiz olamaz, herkesin aklı var, fikri var. Yine de karar vermeden önce sesimi işitirseniz, belki çocuklarımıza faydası olur, bize değil.

Açılım süreci ile Erdoğan Siyaseti, ülkemizi kardeş kavgasının eşiğine getirmiştir, çıkan olayları görüyorsunuz, bu süreç nereye kadar gider?

Habur olayı ile Erdoğan Siyaseti, teröristle halkı buluşturmuştur, terörist halkın temsilcisi konumuna gelmiş ve bir halk hareketine hazırlanmaktadır, hepsini görüyorsunuz haberlerde, bu iş nereye kadar gider?

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ile çocuklarımızın geleceği fiilen tehlikeye düşmüştür, görmüyor musunuz, içiniz rahat mı, buna nereye kadar seyirci kalacaksınız?

Sandığa Anayasa değişikleri için gitmeyin, çünkü vatan olmaz ise Anayasa da olmaz!

Sandığa Anayasa değişikliğini oylamak için gitmeyin, çünkü bir ve bütün millet olmaz ise vatan olmaz, millet ve vatan söz konusu ise Anayasa nedir ki?

Her zaman Anayasa yaparız, hem de en iyisinden, yeter ki birliğimiz korunsun!

Bence, şu siyasi partilerimizi bir kenara bırakıp, vatan için gidelim sandığa ve bu kötü gidişatı durduralım.

Nasıl durduracağız?

Bizi kardeş kavgasına sürükleyen bu süreci durdurabilmek için, bu siyaseti değiştirmek şarttır. Bu siyaseti değiştirmek için de, erken genel seçime gitmemiz şarttır. Bu referandum da, sandıktan çıkacak “Hayır” oyu, erken seçime yol açacak ve halkımız, bu siyaseti değiştirmek için bir fırsat yakalamış olacaktır. Referandumda erken seçim kapısını aralamaz isek ne olur?

Ne olacağını görmek istiyorsanız, yeniden televizyon karşısına geçip, Hakkari, Yüksekova, Şanlıurfa, Diyarbakır gibi Doğu ve Güneydoğu’da çıkan olaylara bir bakın.

Teröristlerin ölüsü için, PKK’nın yaptığına ve halkımıza yaptırdığına bir bakın, geleceği göreceksiniz.

Buna “dur” demek elimizde, yeter ki sandığa siyasi partiler için değil, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için gidelim ve onun için oy kullanalım.

Başbuğ ne dedi; sözün bittiği yerdeyiz!
10 Temmuz 2010 / Erdal SARIZEYBEK
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

Re: Referandumda Sandığa Gidecek Olanlara Duyurudur!

İletigönderen usta » Pzr Tem 11, 2010 12:19

BOP siyasetini değiştirmek için Refendandum yeterli olacak mı !
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
Kullanıcı küçük betizi
usta
Üye
Üye
 
İletiler: 34
Kayıt: Çrş May 26, 2010 23:13

Re: Referandumda Sandığa Gidecek Olanlara Duyurudur!

İletigönderen orhunefe » Pzr Tem 11, 2010 12:36

BOP siyaseti referandumla bir günde değişmez ama hayır çıkarsa akp'nin yelkenlerinin havası söndürülecek akabinde akp gemisi içine yuvalanmış fırsatçı fareler telaşa kapılacak, eşbaşkanın sinirleri bozulup iyice sağa sola saldırmaya başlayarak halkın gözünde itibar erozyonuna uğrayacak, 10 yıldır semirmiş kutsal ittifaklarda panik havası ile ayrışmalar başlayacak ama en önemlisi direnen cephede moraller yükselecek ve umutlar artacak.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye
 
İletiler: 452
Kayıt: Sal May 22, 2007 10:51

Re: Referandumda Sandığa Gidecek Olanlara Duyurudur!

İletigönderen civan erim » Prş Tem 15, 2010 14:28

siz bu vatanın yetiştirdigi nadir insanlardansınız.sizi yazmış oldugunuz bütün kitaplarınız için bir türk çoçugu olarak minnetle teşekkür ediyorum.sayın sarı zeybek hayatın en güzel yanı....bu yandaş ve cahil medyayla tartışmamak lagzım....çünkü bu örümcek kafalı vatan hainleri farkı anlamaya bilirler.....size mücadelenizde sonuna kadar başarılar diliyorum.....
Kullanıcı küçük betizi
civan erim
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Prş Tem 15, 2010 14:18


Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x