RUHU ÇALINAN MİLLET…/ BURÇAK YAZICI

RUHU ÇALINAN MİLLET…/ BURÇAK YAZICI

İletigönderen burcakyazici » Sal Ağu 21, 2012 18:47

İnsanlar, karşısındakileri unutmayın ki, en çok korktukları şey ile korkutmaya çalışır…
Ve…
Birilerinin de en rahatsız oldukları ve korktukları şey Türk Milleti’nin içindeki özgürlük ve bağımsızlık ruhu ile Erzurum’da Aziziye Tabyasına akıp Rus ve Ermeni Hainlerini boğdukları gibi, Kurtuluş Savaşında o ruh ile Mustafa Kemal’in peşine takılıp meydanlara akarak önünde durulmaz bir sel olup düşmanları denize döktükleri gibi…
Tekrar o ruh ile meydanlara akmalarıdır…
Bunu engellemek için ise meşhur söylemleridir milleti korkutmak amacı ile…
Evet meşhur söylem; MEYDANLARA İNMEYİN!


Ağızlarda ve manşetlerde hep bir söylem var; Siyonistler, ABD, AB, PKK Türk milletini sokağa dökmek istiyor sakın bu oyuna gelmeyin!
Aman ah!

Şöyle düşünüyorum, yıllardır bu masal dillerde millet sokağa inmesin. Peki şimdi burada oynanan oyun milleti sokağa dökmek için mi, yoksa sokaktan uzak tutmak için mi? bir düşünün bakalım…
1980 darbesinin temelinde yatan olay nedir? Sokağa dökülmüş olan insanları sokaktan temizlemek için…
Darbe sonrası işlenen tema ortada değil mi?
Yeni yetişen kuşağı sokaklardan uzak tutma teması…
Sokağa dökülen teröristtir mantığının dayatıldığı, hakkını aramaktan, haklının yanında olmaktan korkan bir nesil yaratılmadı mı?
Hani her kesin sorduğu nerede bu nesil dediği?

Bugünlere bakın gerçek anlamda terör yapanların davul zurna ile karşılandığı bir dönemde, sokakta hakkını arayan öğrencilerin senelerce içeride çürümeye mahkum edilmesi sizce neden?
Şimdi sokağa dökülenleri, hakkını meydanlarda arayanları bu kadar korku ile izleyenler sizce Türk Milleti sokağa dökülsün diye prokovasyon yapar mı?

Evet …
Oynanan bir oyun vardır, fakat bu oyun halkı sokağa dökmek için değil, sokağa döküldüğünde önüne geleni ezebilen Türk Milleti’ne bu kutsal gücünü unutturup sokaktan uzak tutmak içindir. Hakkını aramaktan aciz bir hale getirmek içindir…
Siz yeni öğrenci disiplin kararlarını okudunuz mu? Terörist insanları öldürünce ceza vermeyenler, öğrencinin afiş açmasına hapis cezası vermektedir. Şimdi amaç halkı sokağa dökmek mi yoksa sokaktan uzak tutmak mı?
Bir düşünün bakalım…

Ülkemiz üzerinde oyun oynayan güçler görmüştür ki, Türk milleti yüreğini ortaya koyduğunda ve meydana indiğinde ne silah ne ölüm korkusu tanımaktadır. İşte bu yüzden de bu milletin meydana inmesini engellemek için yıllardır bir masal uydurmuşlar ve bu masalla hepimizi uyutmaya devam etmektedirler.

Erzurum’u düşünün Ruslarla birlik olan Ermenilerin Türk askerini arkadan vurup Aziziye Tabyasını işgal edilişini düşünün…
Meydana dökülen Türk Milletinin ellerine geçirdiği balta, nacak, sopa hiçbir şey bulamayan ise aslan gibi bir yürekle sel olup Aziziye tabyasına akmadı mı? Rusları, Hain Ermenileri o selde kanları ile boğmadı mı?

Kurtuluş Savaşını düşünün meydanlara akan Türk Milleti 7 düvel dünya devletlerinin işgal ettiği ülkeyi; enginlere sığmam taşarım diyerek önüne katıp denize dökmedi mi?

Düşünün bakalım…
Bu ülkeyi parçalamak yutmak isteyenlerin en son isteyecekleri şey Türk Milleti’ni meydanlara dökmek mi, yoksa meydanlardan uzak tutmak mı olur?

Yıllardır ülke yönetimine yerleştirdikleri maşaları ile Türk Milleti’nin bu çılgın ruhunu yok etmeye çalıştılar.
Ve…
Bunun adına kah prokovasyon dediler, kah oyun, kah sağ duyu…

Şimdi soruyorum; Türk Milleti’nin sokağa dökülmesini isterler mi?

Ya da…
Türk Milletinin sokağa dökülmesini isteyenler, meydanlara hak için inen öğrencileri, greve gidip hakkını arayan işçiyi, oğluna yanan şehit anasını…
Sizce neden yaka paça meydanlardan atmaktalar?

Evet…
Bir oyun var ve bu oyunun amacı ruhunu kaybetmiş bir millet yaratma oyunu…
Çalışmaları kayıp bir nesil yaratmaktı başardılar…


Meydanlara inen teröristtir masalı ile yıllarca uyutulan bir nesil…
Şimdi…
Kılını kıpırdatmıyor…
Çünkü…
Ruhunu aldılar ellerinden…
Ve…
Hala birileri meydanlara inmeyin, oyuna gelmeyin diye kendini yırtmakta, asıl oyuna gelenin kendi olduğunun farkına bile varmadan…

Burçak YAZICI
Kullanıcı küçük betizi
burcakyazici
Üye
Üye
 
İletiler: 29
Kayıt: Pzr Haz 24, 2012 1:15

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x