Sabri: Benim için Galatasaray bitti

Futbol ile ilgili hersey burada.

Sabri: Benim için Galatasaray bitti

İletigönderen CessA » Cum Kas 09, 2007 22:18

Sabri: Benim için Galatasaray bitti
Kadir ÇETİNÇALI DHA

GALATASARAY'da krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Sezona teknik direktör Feldkamp ile birlikte parlak başlangıç yapan ancak, Alman teknik adamın beklenmedik kararları yüzünden son maçlarda düşüşe geçen Galatasaray’da, Helsingborgs maçı sonrasında Sabri’nin isyanı sarı kırmızılı kulüpte yeni bir gerginliğe neden oldu.
Helsingborgs maçının 41. dakikasında teknik direktör Feldkamp tarafından oyundan alınan Sabri, hocasının bu kararını protesto edercesine kulübeye gelmeden saha içinden el kol hareketleri ile tünele yürümesi şaşkınlık yarattı. Ancak Sabri’nin isyanı bununla bitmedi. Maçtan sonra sinirle Ali Sami Yen’i terkeden Sabri, takım otobüsüne binmeyip, arkadaşları ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gitmedi. Üzerinde eşofmanları ile Ali Sami Yen’i terkeden Sabri, "Galatasaray benim için bitti" diyerek söylene söylene taksiye bindi ve herkesten ayrı olarak evine gitti.

SABRİ: ÖYLE BİR İFADE KULLANMADIM

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Helsingborg karşılaşmasında oyundan alınmasının ardından stattan ayrılırken, "Galatasaray benim için bitti" şeklinde bir ifade kullanmadığını söyledi.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Sabri, "Benim için Galatasaray bitti" başlığı altında yayınlanan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Ben 10 yaşımdan beri Galatasaray futbol takımına hizmet etmekte ve daha uzun yıllar da hizmet etmeyi arzulamaktayım. Haberlerde, stadı izinsiz terk ettiğimin iddia edilmesine de anlam verememekteyim. Maç sonrası izin alarak başka arkadaşlarımın da yaptığı gibi, stadı ailem ile beraber terk ettim. ’Benim için Galatasaray bitti’ ifadesini kullanmış olduğum da tamamıyla gerçek dışıdır. Galatasaray camiasının bir ferdi olarak yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim."






kaynak
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye
 
İletiler: 1164
Kayıt: Prş Nis 26, 2007 14:50
Konum: Rohan

İletigönderen Panzehir » Cum Kas 09, 2007 22:34

Hem suçlu hem de el-kol haraketleri yaparak kendini güçlü göstermeye çalışması kendisine zarar verir... Sabri gider Veli gelir...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x