Sağ kulvar Tuncay'a!

Futbol ile ilgili hersey burada.

Sağ kulvar Tuncay'a!

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 19:09

Sağ kulvar Tuncay'a!

İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough'a transfer olan Tuncay Şanlı, ilk antrenmanında göz doldururken, teknik direktör Gareth Southgate, çift kale maçta Tuncay'a orta sahanın sağında görev verdi.



Avusturya'nın Bad Waltersdorf bölgesinde çalışmalarını sürdüren Middlesbrough, bugün yaklaşık 1.5 saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde takım ile birlikte poz veren Tuncay'ın, antrenmanın ilk bölümlerinde heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Middlesbrough çalışmanın son bölümünde çift kale maç yaptı. Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate, çift kale maçta Tuncay'a orta sahanın sağında görev verdi.

Öte yandan Tuncay, antrenmanda başarılı performansı ile göz doldurdu.

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tuncay, Middlesbrough'da ilk kez antrenmana çıktığı için heyecanlı olduğunu belirterek, "İlk antrenmanım ve biraz heyecanlıyım. Zamanla alışacağım. Biraz dil problemim var. Bunu da zamanla çözeceğim. Çok yönlü bir oyuncuyum. Her yerde oynayabilirim. Teknik direktörümüzde beni zamanla tanıdıkça, benim nerede oynayacağıma karar verecek. Hocam her türlü hücüm pozisyonunda oynatabileceğini söyledi" dedi.

Tuncay ayrıca, İngiltere'ye kendi isteği ile geldiğini vurgulayarak, "İngiltere Ligi'ni tercih etmek benim kararımdı. Bu benim seçimim. Başarılı olmak istiyorum. Şu an da burada bulunmaktan dolayı mutluyum. Herşeyi çözeceğim ve zamanla herşey daha güzel olacak" diye konuştu.

Son olarak Tuncay, gönlünün her zaman Fenerbahçe ile olduğunu da sözlerine ekledi.

lig tv haber
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22672
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x