Sağlıkta sorun yok

Futbol ile ilgili hersey burada.

Sağlıkta sorun yok

İletigönderen Veled » Cmt Tem 07, 2007 14:19

Sağlıkta sorun yok

Fenerbahçe'de, 9 Temmuz Pazartesi günü başlayacak Avusturya kampı öncesi sağlık kontrolleri tamamlandı.

Appiah'ın ve Aurelio'nun da kontrollerden geçmesiyle hazırlıklar için İstanbul'da bulunan bütün futbolcuların kontrolleri tamamlanmış oldu.

Bu sabah Özel Acıbadem Hastanesi'ne gelen Appiah ve Aurelio'ya sezon öncesi kontroller yapıldı.
Geçen sezonun sonunda sol dizindeki sakatlığı nedeniyle ameliyat edildiği için tedavi süreci devam eden Appiah'a efor testi yapılmadı. Kulüp doktoru Piyer Arzuman da sağlık kontrolleri sırasında iki futbolcunun yanında bulundu.

Öte yandan Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürerken, bu sabahki çalışmada futbolculara yağ testi yapıldı. Samandıra'da tesislerdeki salonda yağ oranları ölçülen futbolcular, gruplar halinde sahada kondisyon çalışmaları yaptı. Eşi bugün doğum yapacağı için izinli olan Semih ve sağlık kontrollerinden geçen Aurelio ile Appiah, test ve çalışmada yer almadı. 3 gün izin verilen Semih'in, 10 Temmuz Salı günü Avusturya kampına katılacağı bildirildi. Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını akşam yapacakları antrenmanla sürdürecek.

Bu arada, Fenerbahçe Kulübü, medyada sarı-lacivertli takımdan gideceği şeklinde haberler yer alan Appiah'ın bu yönde bir talebi olmadığını ve Ganalı futbolcu için herhangi bir kulübün resmi teklifte bulunmadığını açıkladı. Gazetelerde yer alan bazı transfer haberleriyle ilgili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamalarda, Appiah'ın takası veya satışı ile ilgili herhangi bir çalışma yapılmadığı ifade edilerek, ''Çünkü gerek Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah'ın takımdan ayrılmak istediğine yönelik bir talebi, gerekse onu takımlarına almak isteyen spor kulüplerinin bugüne kadar kulübümüze yaptığı resmi bir teklif veya talep bulunmamaktadır''denildi

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22453
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

cron

x