Saplı Samanlı(Yolu) Düşmanlık, Siyonizme Uşaklık

Saplı Samanlı(Yolu) Düşmanlık, Siyonizme Uşaklık

İletigönderen köken-asya » Prş Tem 05, 2012 14:12

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Suriye-askerleri-Turk-araclarina-ates-acti/790229/

DİN DEYİP MÜSLÜMANLARA SALDIRMAK BATININ AYAĞINI YALAMAK...

BATI KARŞITI GÖRÜNÜP PROTESTAN İSLAMI HALKIN ÖNÜNE KOYMAK...

PAPAYLA GÖRÜŞÜP HZ. MUHAMMEDİ İTİBARSIZLAŞTIRMAK...

TÜRKÇE OKUL AÇTIK İSTİKLAL MARŞI HER YERDE OKUNUYOR DEYİP, İSTİKLAL MARŞIMIZI ÜLKEMİZDE TARTIŞMAYA AÇMAK... Bakınız:http://www.videoraporu.com/2009/03/arnctan-istiklal-mars-elestirisi.html

ABD'Yİ ORTAK GÖRÜP, İRAN'I DÜŞMAN GÖRMEK..

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.samanyoluhaber.com/dunya/Suriyeli-Ihvan-Iran--katliamin-ortagi/744575/

http://www.samanyoluhaber.com/dunya/ABD-Suriyenin-yaptigi-alcakca/789171/

OKULLARDA YURTLARDA BEYİN YIKAMAK

VE DAHASI...
Kullanıcı küçük betizi
köken-asya
Üye
Üye
 
İletiler: 41
Kayıt: Cum May 11, 2012 13:43

Re: SAPLI SAMANLI(YOLU) DÜŞMANLIK, SİYONİZME UŞAKLIK.

İletigönderen yigitler » Prş Tem 05, 2012 19:15

Bir de utanmadan Muslumanlik tasliyorlar. Bu kanal benim evime ve isyerine giremez, bu kanali coktan uydudan sildim, sinir krizi gecirmemek icin. Otyolu TV midir ...yolu Tv midir en buyuk vatan hainidir. Bu Fethullah'in ne hayri oldu Turkiye icin? Bir bilen varsa bana soylesin artik!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye
 
İletiler: 600
Kayıt: Pzr Ara 07, 2008 21:41

Re: SAPLI SAMANLI(YOLU) DÜŞMANLIK, SİYONİZME UŞAKLIK.

İletigönderen köken-asya » Prş Tem 05, 2012 20:27

Müslümanlık hiç durmadan ABD'yi ortak bellemek, İran, Suriye konu olunca İsrail'den daha düşmanca davranmak değildir. O yüzden bunların ki zaten müslümanlık değil. Bir hristiyan müslüman olmaya kalksa sadece ve ardından samanyolu izlese kararından vazgeçer.
Kullanıcı küçük betizi
köken-asya
Üye
Üye
 
İletiler: 41
Kayıt: Cum May 11, 2012 13:43

Re: SAPLI SAMANLI(YOLU) DÜŞMANLIK, SİYONİZME UŞAKLIK.

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Prş Tem 05, 2012 22:08

Hristiyanlik zaten bir Yahudi Hristiyanligina donusturuldu, Yahudilere hizmet eden bir kuruma donusturuldu. Marx "Yahudi Problemini" tartisti, Nietzsche Hristiyanlarin koyun surusu Yahudilerin de coban oldugunu iddia etti, Hitler savaslardan kar elde eden ve toplumda asalak gibi yasayan, bankacilik ve ticaret ile halki somuren bir Yahudi toplulugundan bahsetti ve de halkinin boyle bir Yahudi teskilati var iken, asla ozgur olamayacagini ve de Yahudilere kolelik etmekten baska sansi olmayacagini savundu. Yahudilik kabilecilik ve irkcilik uzerine kurulu oldugu icin, teskilatlasir ve de icinde bulundugu toplumlari her acidan kontrol etmeye baslar. Hitler de sanat, akademi, bilim, ticaret, bankacilik Yahudilerin elinde, bizleri kolelestirdiler ve kontrol ediyorlar dedi, ve halkini ozgurlestirmek icin buna tepki gosterdi. Hitleri yargilamak kolay fakat su anda Amerika'nin , Orta Dogu'nun ve Filistin'in durumuna bakarsak Yahudilerin BATI'yi kontrol ettigini ve kanli acimasiz planlarini uyguladiklarini gormekteyiz. Dunya'yi cok buyuk bir tehlike bekliyor, ve bunu Yahudiler planliyor, Turkiye icin de hic parlak bir gelecek planlamiyorlar. Yahudiler su sekilde bilimsel bir gerceklik olusturdular bati'da ve bati dunyasi buyuk bir karamsarliga ve panige kapildi, " insanlar kontrol edilmesi gereken bir maymun surusudurler, insan beyni vahsi ve irasyoneldir, terbiye edilmesi gerekir". Gercekler tam tersidir bunun, insanoglu akliyla cesaretiyle , aslanlar gibidir, psikopat batili bilimadamlarinin yapay olarak urettigi yalan bilgi ve bilim ile olusturulan akli dengesi bozuk toplumlar vahsidirler, fakat medeni ve kulturlu olduklarini iddia edip insanlari oldururler kolelestirirler ve somururler. Bati ilmiyle bilmiyle dogaya ve insana karsidir. Onu kolelestirmek icin ugrasir. Bankacilik ve kapitalism bu kolelestirmenin gizli silahlaridirlar.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42


Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x