Seçime ABD müdahalesi ve Gün Sazak! / Arslan BULUT

Seçime ABD müdahalesi ve Gün Sazak! / Arslan BULUT

İletigönderen Balasagun » Cum May 29, 2015 10:39

Seçime ABD müdahalesi ve Gün Sazak!

Resim
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Konya’da “Dün New York Times dedi ki; ’NATO ve ABD Türkiye’deki seçimlere müdahale etmelidir.’Bu millet tekrar iktidara geliyor diye bunlar niye telaşlanıyor? Çünkü Türkiye’nin istiklâl ve istikbal mücadelesinde başarıya ulaşacağını görüyorlar da o yüzden telaşlanıyorlar” diye bir konuşma yaptı!

Tayyip Erdoğan da New York Times’a hitaben, “Sen Amerikan yönetimini bu şekilde eleştirebilir misin?” diye soruyordu!

* * *

İyi güzel de Tayyip Erdoğan’ın Abramowitz ile görüşmesinden itibaren Erbakan’ın yerine getirilecek kişi olarak seçilmesine ve CIA’nın beyni GrahamFuller’in “Ilımlı İslâm modeli”ni uygulamasına karar veren kim? Kuruluş sürecinde partinin programını bile Amerika’dan bizzat Tayyip Erdoğan’a gönderen kim? Tayyip Erdoğan’ı Büyük Orta Doğu Projesi eş başkanlığına atayan kim?

Mahir Ünal bütün bunları bilir ama gazete okumayan, televizyon seyretmeyen milyonlarca insanın bulunduğu bir ülkede seçimlerde sonuç almanın önemli bir ölçüde milliyetçi politikalarla mümkün olduğunu da görüyor herhalde! Nasılsa, her söyleneni kabule hazır kitleler var! Amerikan talimatları ile ülke yöneteceksin, Libya ve Suriye politikalarında bu sebeple doğru bir çizgide yürürken 180 derece dönüş yapacaksın, sonra da halkın karşısına geçip, “Amerikalılar Türkiye’nin iyiliğini istemiyor” diyeceksin! Allah’ın ipine sarılmaktan bahsederken gerçekte Amerika’nın ipine sarılanlar, halkı bu şekilde kandıracaklarını zannediyor! AKP’nin yeniden iktidar olması, Orta Doğu’da Amerikan politikalarının devamı demek değil midir?

5 Kasım 2001’de yine The New York Times gazetesinde Yahudi gazeteci William Safire, “Nixson’la Arasat’ta bir görüşme” başlıklı yazısında, Nikson’un ağzından “Sovyetlere karşı Çin’i kullandık; Müslümanlara karşı Türkiye’yi kullanalım” derken Araplara karşı Türkiye’de kimin kullanılacağını da belirlemişlerdi! Büyük Orta Doğu Projesi’nin en önemli uygulaması, Araplara karşı Türkiye’yi kullanmak için AKP’yi kurdurmaktı.

* * *

Araplar’dan söz açılmışken bir 24 Mayıs 2015 tarihli Cumhuriyet’te Mahmut Oral imzalı ve “Araplar da parti kuruyor” başlıklı haberi de görmek gerekiyor.

Habere göre Türkiye’de yaşayan Arapların kurduğu Beyt Nahreyn Arap Arami Birliği, partileşme kararı aldı.

Üstelik birlik adına konuşan Süleyman Halil Müjdeci, Türkiye’de 8 milyon Arap-Arami kökenli yurttaşın yaşadığını ama asimilasyona maruz kaldıklarını, Arap Süryani halklarına yönelik ırkçı saldırıların yaşandığını, Suriye’den gelen Araplara da birçok şehirde eş zamanlı saldırılar yapıldığını iddia etti!

Tabii verilen rakam ve iddialar abartılı olsa da Suriyelilerin yaşadığı acıların sebebi doğrudan AKP iktidarının Suriye’ye yönelik terör gruplarını silâhlandırması değil midir?

* * *

12 Eylül 1980 öncesinde MHP’li Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak, gümrük kapılarında uyuşturucu ve silah kaçakçılığını durdurduğu için 35 yıl önce bugün şehit edilmişti. Sazak, terör gruplarının kaynağını kesmişti. Onu Dev Sol’un idealist militanlarına vurdurttular. Halbuki Gün Sazak, uyuşturucu ve silah kaçakçılığının Türkiye’yi bölünme sürecine doğru götüreceğini biliyordu. Bu sebeple gümrüklere güvenilir insanlar atamak suretiyle, terörün arkasındaki güçleri kızdırdı. Dev-Sol’a ihale edilen saldırının arkasında sanıldığı gibi Sovyetler Birliği değil, ABD ve İngiltere servisleri vardı! Çünkü Gün Sazak, onların oyununu bozmaya çalışıyordu.

İsrailli ajan Avneri, 1999’da “Türkiye’ye BM müdahalesi lazım” diye yazıyordu. AKP, Amerika ve İngiltere’nin kurduğu IŞİD’e silâh ve asker desteği sağlamak suretiyle, Türkiye’ye böyle bir müdahalenin zeminini hazırlıyor!

AKP’nin politikaları sürüye kurt çağırır!

Arslan BULUT, 27 Mayıs 2015
arslanbulut@yenicaggazetesi.com.tr
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 3523
Kayıt: Cum Eki 17, 2008 13:18

Şu dizine dön: Arslan BULUT

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x