Şehit Kanlarında Boğulmak! / Sinan MEYDAN

Tarihçi - Yazar

Şehit Kanlarında Boğulmak! / Sinan MEYDAN

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Haz 19, 2010 14:27

Resim


Şehit Kanlarında Boğulmak!

AÇILIM

PKK'nın tutuklu lideri bebek katilinden "görüş" almak,
Kürt devletine yeşil ışık yakmak,
PKK'nin siyasi kanadını Meclise sokmak,
PKK'lı teröristlerin ayağına mahkeme götürmek,
PKK'yla mücadele eden TSK'yı etkisizleştirmek,

Sonuçta:
Terörle mücadele yerine terörle "müzakere" etmek...
Ve:
Son iki ayda 50'den fazla şehit....

İKTİDARIN YAPAY GÜNDEMLERİ

Türkiye'nin bir numaralı önceliği TERÖR iken, AKP'nin temel politikaları:
Ergenekon,
Yargıya müdahale,
Anayasa değişikliği,
Milli varıkları satmak,
İran severlik,
Hamasseverlik,
Filistinseverlik,
Özetle:
Arapseverlik...

Türkiye'nin bir numaralı önceliği TERÖR iken, AKP Hükümeti'in başbakanı Recep Bey; "Türk'ün kaderi Arabın kaderinden ayrılmaz!.." diyerek "Şov" yapıyor.

Araplara yardım yapmak isterken İsrail tarafından öldürülen 9 vatandaşına "şehit" diye ağlayan AKP ve Başbakan Recep Bey, ayı günlerde PKK'nın öldrüdüğü "gerçek şehitlerin" cenazesine bile gitmiyor!

UTANMAZLIK

Dahası Recep Bey, son iki ayda 50'den fazla şehit veren bir ülkenin başbakanı olarak, halkın içine çıkmaktan, ekranlarda boy göstermekten, dahası "AKP İktidarının başarılarını" anlatmaktan UTANMIYOR?

Utanmak bir yana AKP'liler adeta Türk Milletinin "aklıyla dalga geçiyorlar. TBMM Başkanı AKP'li Mehmet Ali Şahin, PKK saldırısı sonrasında aynen şöyle bir açıklama yapabiliyor: " Bugün verdiğimiz 8 (10) şehidimizle ilgili ben Genelkurmaydan tatmin edici bir açıklama bekliyorum. Bu şehit babasının hislerine tercüman olacak, tatmin edecek açıklama bekliyorum. Kamuoyu da bekliyor.''

Sanki bu ülkeyi, TSK yönetiyormuş, ülkenin yönetiminden AKP sorumlu değilmiş gibi, UTANMADAN, SIKILMADAN, HALKIN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA, AKP'NİN APTAL POLİTİKALARININ, İÇİ BOŞ AÇILIMLARININ ÜLKEYİ BU NOKTAYA GETİRDİĞİNİ GİZLEMEK İÇİN KIVIRIYOR VE BÜTÜN SORUMLULUĞU, CANINI DİŞİNE TAKARAK PKK'YLA MÜCADELE EDEN TSK'YA YIKMAK İSTİYOR... ÜSTELİK "GÖREVE ÇAĞIRDIĞI" O TSK'NIN EN ÜST RÜTBELİ SUBAYLARININ ERGENEKON, BALYOZ SORUŞTURMALARI KAPSAMINDA "TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMAK" SUÇUNDAN YARGILANDIIKLARINI UNUTUYOR! AYLARDIR MENSUBU OLDUĞU AKP'NİN TSK'YI YIPRATMAK İÇİN NELER YAPTIĞINI UNUTUYOR! DAHA DOĞRUSU BU GERÇEKLERİ HALKA UNUTTURMAK İSTİYOR... AMA NAFİLE! TÜRK MİLLETİ AKP'Lİ ŞARK KURNAZI ŞAHİN'İN ZANNETTİĞİ KADAR APTAL DEĞİLDİR... İKİ AYDA 50 ŞEHİTİN SORUMLUSUNUN KİM OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİR!

Bugün, 19 Haziran 2010 (Şemdinli'de 10 şehit daha verdik) tarihi itibariyle AKP ve Recep Bey'e düşen hiç zaman kaybetmeden İSTİFA ETMEKTİR!..

"İnsanlık onuru" bunu gerektirmektedir...

Aksi halde, AKP ve Recep Bey'in, şehit kanlarında ve şehit analarının göz yaşlarında boğulması kaçınılmazdır!

NOT: YALAKA MEDYA, son zamanlarda PKK saldırılarının artmasını, hükümetin "basiretsiz", "beceriksiz" ve "yanlış" politikalarına bağlamak yerine, bütün bu terör eylemlerini "hükümetin açılım politikasından rahatsızlığa" ve "hükümetin dış politikadaki açılmlarına duyulan tepkiye" bağlamaktadır. Yani, YALAKA MEDYAYA göre PKK saldırılarının nedeni -sözüm ona- AKP'nin başarılı politikalarından rahatsızlık duyulmasıymış: Bkz. Habertürk'te Yiğit Bulut'un analizleri...


Sinan MEYDAN / 19 Haziran 2010
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: Şehit Kanlarında Boğulmak! / Sinan MEYDAN

İletigönderen maydonos » Cmt Haz 19, 2010 17:31

Bu yazi bana cumhurbaskani gulu animsatti. ayni paralelde yazilmis gibi. Belkide yasanan son olaylar boyle dusunduruyor.

Bence neden bu denli hiz kazandigi ve gundeme terorun ozellikle neden oturtuldugunu basbakan rte aciklamisti. Ne diyordu:

"Benim anayasama oy vermezseniz, teroru kullanirim. Kan golu yaparim bu ulkeyi."

Ayrica, eski sporbakani ne demis bugun " TSK' dan aciklama bekliyoruz."

Simdi size soruyorum.? Besiktas davasi ile yipratilamayan ordu sagli sollu yumruk yemeye ve yipratilmaya teror orgutu ile devam ediliyor.

Talihsiz bir aciklama ise askerlerden gelmis; amerika istihbarattta yardimci olmamamis. Neremle gulebilirim, bu soze bilemiyorum. Afedersiniz, dunyanin en buyuk ordusuna sahip olacaksiniz ve istihbaratinizi disardan teknolojinizi disaridan saglayacaksiniz. Yazik cok yazik.

Aselsanda bir seri intihar olayi ve degerli muhenndislerini neden kaybettin. Arastirin. Neden teknolojini disarida ariyorsun? Ama tum bunlari arastiracak, ne gazeteci ne de savci var o ulkenin civisi kopmus.

Olayin ozu budur. Hepinize kolay gelsin.


Not: Bazi sozcuklerde ozellikle kucuk harf kullandim icim rahatladi biraz olsun.
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53


Şu dizine dön: Sinan MEYDAN

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x