Selam ve Tevhid-i Kudüs Örgütü ne midir? / Mahiye MORGÜL

Eğitimci Yazar

Selam ve Tevhid-i Kudüs Örgütü ne midir? / Mahiye MORGÜL

İletigönderen Balasagun » Sal Şub 25, 2014 10:36

Selam ve Tevhid-i Kudüs Örgütü ne midir?

Resim
Türk Yahudilerine de tehdit var bunda.

Muhammet’siz İslam, Mustafa Kemal’siz Türkiye, derken yeni bir köleci dünya sistemine sürüler halinde götürülüyoruz, iyi bakın.

Yazdım ve TV’de anlattım; Hz.Muhammet’i değersizleştirme kitaplarının varacağı yer orasıdır.

“Allah temizdir…” diyerek nurani varlığını reddetme, Besmele’yi karanlık resimlerin altına getirme, Kuran’ı sayfanın dibinde resmetme, camiyi karartma, Kâbe üzerine parmağını basma, “Allah Resulü Muhammet” yazısının üstüne cemaatin şenlik afişini koyma, vb…

Geldik Selam ve Tevhid terör örgütüne… Yani İslamiyet terör örgütüdür, diyor.

Türk efsanesinden Ergenekon terör örgütü olursa, bu da terör örgütü olur. 11 No’lu CD ile montajladıkları belgeler gibi. Denizci subaylar casusluk fuhuş falan yaparsa, Hz.Muhammed de terör örgütünün başı olur.

Kendi Peygamberinizi sizin çocuğunuza nasıl öğretiyorlar merak edip hiç yeni Din Dersi kitaplarına baktınız mı? Lütfen bakın, benim çocuğum bu dersi okumuyor demeyin, her çocuk bu toplumda beraber yaşadığımız kendi evladımız demektir, komşunun çocuğunda vardır, lütfen bir açın bakın.

Size kendi dininizi terörist din ilan etmelerine az kaldı, zaten “Taliban eşittir terörist, o da eşittir İslam dedirtmediler mi? Taliban’ı besleyen TC devleti terörist devlet ilan edilmeye az kaldı!

Sıkı durun, akıl tutulması yaşamamak için ayağınızı yere sıkı basın ve önceki yazılarımı dönüp tekrar okuyun.

Son büyük savaş 2001’de başladı, bu savaşın Bilimsiz Eğitim ve Hz.Muhammet’siz İslam (Ilımlı İslam ya da Protestan İslamı) kurma savaşı olduğunu biliyorsunuz. Ne kaa bilimsiz eğitim, o kaa aptal çocuk, o kaa kandırılmış Taliban askeri…

Olanlara şaşırmayın.

Bizi kuzu kuzu götürüp uçurumdan aşağı bırakacaklar. İşte uçurumun kenarına kadar geldik. Gelirken önümüze bir avuç çimen uzattılar, arkası sıra yürüyüp durduk, hiç sormadık bu yol nereye gider. Geldiğimiz yer işte bu sürüler halinde köleleştirildiğimiz yerdir. Köleliği seçen ülkede İslam olunmaz!

Dinlemedikleri kimse(köle) yok, aman bizi nasıl dinlerler… Aklımız durdu, kıyameti kopartıyoruz. Be kardeşim, P-T-T’nin Telefon’u satılırken neden “Ya bizi elin gâvuru dinlerse” diye itiraz etmedin? Cep telefonun da en üst model, haydi bakalım, yatak odanın bile fotoğrafını onunla çekiyor! Afyonun modern şekli elektronik bu aletler; önce alıştırıyor seni sonra o aletle seni takip ediyor…

Neden cemaat hükümet kavgasıymış gibi önümüze getirdiler bunları?

Ölüsünden yağ çıkartmak der onlar, toplumu kamplara bölecek ki kalıcı kin ve nefret eksin… Emperyalizm bu!

Tavuk yumurta gibidir AKP ile Cemaat, biri diğerinin içinde oluştu… Ama ikisi de ipleri ABD gizli servislerinin elinde büyütüldüler. Türbanı icad edip toplumu kamplara böldükleri gibi, şimdi bir daha bölüyorlar, hem de kokuşmuş kirli işlere batırıyorlar… Sizin İslamınız buysa batsın, diyen diyene… İstedikleri sonuç bunu dedirtmekti.

Kemalizm asla bunlara tevessül etmemiştir! Kemalist dönemde hiç kimse İslam ile terörü beraber kullanmamıştır!

İnternette son günlerde RTE’nin genç yaştayken üyesi olduğu masonluk belgesini dolaştırıyorlar, artık bire beş katar satarlar. Ben inanmadım. Bir adam bu kadar hata üstüne hata yaparsa artık ne çamur atsalar üzerinde yapışır kalır, kendini kurtarması bundan sonra çok zor. Bu yüzden daha baskıcı bir rejime geçmek zorunda kalacak, hepimizi çok zor günler bekliyor.

Elimizde sağlam tutunacağımız hiçbir değer bırakmadılar. Mustafa Kemal’e terörist diyen İngilizlerle birlik oldular, Anadolu’yu Haçlı istilasından kurtaran Türk Ordusunu terörist ilan ettiler, vatanseverleri darbeci ilan ettiler… Ne kaldı geriye? Sıra geldi Hz.Muhammet’i ve “birlik” çağrısı yapan İslam’ı bitirmeye…

Gazeteler “7 bin kişilik Selam ve Tevhid Örgütü” diye başlık attığında hiç şaşırmadım. Sırada İslamı değersizleştirmek olduğunu biliyordum. Kimsenin kimseye selam vermeyeceği kadar paramparça ediliyoruz… Halkına “ananı da al git” diyen bir başbakanın şimdi o halkı birliğe davet etmesi mümkün müdür?

Küstürerek, inciterek, kırıp dağıtarak, bağırarak İslam yani Birlik olabilir miydi?

Son yaşadıklarımız için, olan biteni anlamayacak kadar salaklaştırılmamız gerekiyordu, demek ki test edildik. Bakın, Kızılay’ın ortasına dikilen dev kara lale vazosuna bir kere ne bu diye bakın, hiçbir şey anlamadan dakikalarca bakıp kalacaksınız. Bu dev vazo, bizi salaklaştırmak için bir tuzak. Reklam panosu dersen değil, sanat eseri dersen değil…İşte bu bizi test etmenin vazosudur.

İki haftadır Ankaralılar bu aptal vazoya bir tek taş atmadı. Cumartesi aynı kavşakta internet yasağına protesto edenler vardı ama bu vazoya kimse ses çıkartmadı.

Trafik polisleriyle konuşun, hepsi rahatsız, onlar da bir şey yapamıyor, kaldırıp bir kenara koyamıyor. Şoförlere tuzaktır diyorlar, dikkat dağıtır, baş döndürür, kazaya sebebiyet verir. Ve herkes onun karşısına gelince köle gibi çaresiz öylece aptallaşıp duruyor!

Kesinlikle o vazonun kumanda odasından Ankaralıların aklıyla alay ediyor İ.Melih Gökçek.

Saniyede beş görüntü geçiyor kara lalenin her bir parçasından, dev timsahların dişleri arasında kalıyorsunuz, bir saniye sonra dev köpek balığı geliyor üzerinize, bir saniye sonra galaksi treninde uçuyorsunuz, birden mavi ışıklar kör ediyor gözünüzü, birden boşluktan aşağı düşüyorsunuz… Hemen yanda AVM’nin dev bir hareketli ekranı; baktıkça zihni allak bullak ediyor. Yaya geçidinde bir tane daha hareketli ekran… Aptallaştırma bombardımanı altında kalıyoruz. Tıpkı ders kitaplarındaki gibi, psikolojik harp silahı!

Hepimizin aklıyla alay edercesine, yeni Selam ve Tevhid-i Kudüs terör örgütü…

Kudüs ile bağı ne mi?

Hani, bir daha Mazata olmayacak demişlerdi ya… İşte o, İsrail’deki muhalefet partisine ve Siyonist Yahudiliğe ters düşen Yahudi kökenli Türklere mesaj veriyor, bu sefer dinlenen 7 bin kişinin içerisinde siz de varsınız diyorlar…

Ne diyeyim, hiç akıllanmamışız, tarih tekerrür ediyor. Sömürgeci Roma’yı dize getiren koskoca Hun İmparatorluğu, Attila Han’dan geriye kalan al kırmızı sancaklı Akhun (Eftalit) devletini eritip dağıtan işbirlikçi sermaye sınıfı, sancağına “mavi” rengini koydu ve o bayrakla diğer kızıl sancaklı Şamani Türk beyliklerini ortadan kaldırdı, böylelikle İpek Yolunu yeniden Roma’ya açtı.

Türk bayrağı mavileşiyor ey ahali… Ben bu filmi görüyor gibiyim…

Eğitimci-Yazar Mahiye MORGÜL, 25 Şubat 2014
http://www.mahiye.net
mahiye@gmail.com
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 3523
Kayıt: Cum Eki 17, 2008 13:18

Şu dizine dön: Mahiye MORGÜL

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x