Selçuk Şahin:"Gelenler, gidenleri aratmayacak"

Futbol ile ilgili hersey burada.

Selçuk Şahin:"Gelenler, gidenleri aratmayacak"

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 13:36

"Gelenler, gidenleri aratmayacak"

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Viyana şehrinde günde çift antrenman yaparak sürdürürürken, Selçuk Şahin, sakatlığının tamamen geçtiğini ve teknik direktör Zico'dan forma beklediğini söyledi.



Sarı - lacivertlilerin sabah yapılan antrenmanında teknik direktör Zico oyuncularına pas çalışmasının ardından, kalecilerin koruduğu kaleye bol bol şut çektirdi. Her futbolcusundan vuruşlarından gol yapmalarını isteyen Brezilyalı teknik adam gol atan oyuncularını kenara gönderdi.

Tüm futbolcular vuruşları gole çevirirken, Selçuk Şahin'in her vuruşunu kaleciler kurtarınca takım arkadaşlarının espirili protestosuna uğradı. Sarı-lacivertli futbolcu son vuruşunu gole çevirincede takım arkadaşlerı Selçuk'u yere yatırarak üzerine çıktılar.

Bu arada sakatlığı bulunan Appiah takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ganalı futbolcu bir ara çalışmasında kurbağa gibi yürüyünce takım arkadaşları Appiah'a dönerek kurbağa sesi çıkardı.

Sarı - lacivertlilerin Avusturya'da kamp yaptığı antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Selçuk, sakatlıklar nedeniyle bir buçuk yıl Fenerbahçe'ye faydalı olamadığını söyledi. Selçuk Şahin sözlerini şöyle sürdürdü.

"Son bir buçuk yıl boyunca sakatlığım nedeniyle zor günler geçirdim. Sezon hazırlıklarına katılamadım. Bu durum bir futbolcu için en zorudur. Açıkcası Fenerbahçe'ye faydalı olamadım. Şua sakatlığım geçti ve takımla beraber sezon hazırlıkları için kamptayım. Herhangi bir sakatlığım kalmadı. Çok çalışıyorum. Forma giyeceğime inanıyorum."

"GELENLER, GİDENLERİ ARATMAYACAK"
Bu arada takımdan arılan oyuncuların gittikleri takımlarda başarılı olacağını söyleyen Selçuk, "Şuan takımımıza bazı oyuncular geldi. Takımdan giden arkadaşlar başarılı olacaktır. Ama bizde çok iyi transferler yaptık, gelen oyuncuların gidenleri aratmayacaklarına inanıyorum." dedi.

Selçuk ayrıca bu sezonun çok zor geçeceğini belirterek, "Başta Beşiktaş ve Galatasaray olmak üzere tüm takımlar da iyi taransferler yaptı. Çekişmeli bir lig olacak. Önce süper kupa finalinde Beşiktaş ile karşılaşacağız. Rüştü abi yeni takıma gittiği için 'onları yeneceğiz' demesi normal. Ama biz de çok güçlüyüz. Uyum safhasını aştığımız taktirde sıkıntımız olmayacak" diye konuştu.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22712
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x