Senin bedelin kac para Tayyip Efendi?

Senin bedelin kac para Tayyip Efendi?

İletigönderen nadanest » Çrş Kas 23, 2011 13:13

Herseyin degerini para ile olcen zihniyeti cok da sorgulamamak gerek. Bu Tayyip degil mi varini yogunu, butun degerlerini para ugruna degistiren?
Daha dune kadar hem laik hem musluman olunmaz dedi, sonra degisti! Sahipleri ne isterse onu yapmaya, onu soylemeye devam edecektir. Bugun bedelli askerlik icin aynisini yapiyor.
Yarin sahipleri dinini degistir dese hic tereddut etmeden cikar ben gercek dini buldum, asil din yahudilikmis der.
Zaten milliyeti yok. Bir kere bile Turklukle ilgili guzel bir soz duydunuz mu bu zat-i zerzevattan?
Hala aklimin almadigi bu kadar yalan soyleyen, bu kadar ikiyuzlu olan, bu kadar vatan haini olan birinin desteklenmesi.
Ticaret erbabi oldugu icin herseye maddi bakmakta olan bu zat'a diyorum ki: Sen kimsin ki, sehit kanina 30.000 tl bedel biciyorsun?
Bu vatani bize kanlari ile armagan edenler senin oglullarin gibi yapsaydi, parayi verip savasa gitmese idi sen basbakan olur muydun su an?
Halkimizi Turk Silahli Kuvvetleri'nden sogutmak icin once subaylari tutuklattin, simdi paran varsa ver yan gel yat, paran yoksa kaninla odersin diyorsun.Kim artik bu ulkede esitlikten bahsedebilir?
Vatanini canindan cok seven anadolu halki icin birsey degismez. Ama senin verdigin manevi zararin bedelini kim odeyecek?
Biz bu vatana olan borcumuzu, bizler icin dokulen kanlarin bedelini hicbir zaman odeyemeyecegimizi biliyoruz. Yaptigimiz askerlik onlarin yaptigi fedakarlik yaninda hic kalir.

Son olarak diyorum ki senin ederin ne kadar Tayyip efendi? Bedelin kac para? Biz de senin bedelini odemek, senden kurtulmak istiyoruz.
Anladigin tek dil para olduguna gore nakit konusalim. Malum ne dogru durust Turkce, ne Ingilizce, ne de Arapca biliyorsun. Bildigin tek dil amerikan dolari.
Soyle kac para edersin?

Saygilarimla.
Nadan'in biri.
Kullanıcı küçük betizi
nadanest
Üye
Üye
 
İletiler: 8
Kayıt: Cmt Kas 19, 2011 21:45

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x