sesli ünsüzler

sesli ünsüzler

İletigönderen ismailşanal » Pzt Oca 12, 2015 6:13

Yürü yavrum yürü, Konyalım yürü !
Pop kıvamında yorumlandığında dillerden düşmeyen bir şarkıya dönüşmüştü ama uzun yıllar önce okuyan Bedia Akartürk'ün sesinden Türk halk müziği eseri olarak dinlemenizi tavsiye ederim.
Türkümüze kulak verirken dünkü pek humanist Paris yürüyüşünün fotoğraflarına göz atabilirsiniz. İnsanlık tarihi boyunca terörü finanse ve organize eden devlet ve kurumların en yetkili temsilcileri boy gösterdi. Her lidere ayrı ayrı değinecek değilim zira ev sahibi Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Chirac'ın tarihe armağan ettiği cümleden biliyoruz, hepiniz Bizans'ın çocuklarısınız. Bu ithama mazhar olan Türkiye'nin son üç başbakanı batı kulübüne girmek için tutkuyla yalvardılar ve Avrupa Birliği kapıkulu olmak bile bu üçlü için kıvanç kaynağı olmaya yetti.
Yüzbinlerce yürüyüş eylemcisinden biri var ki sempatik hallerini hepimiz çok seviyoruz. Hatırlarsanız "Şimdi de geçti buradan Konyalının biri" diyordu türkümüz.
Terörizmin gözümüze sokarak gövde gösterisi yaptığı 'sahte' sağduyu yürüyüşü sadece emperyalist ülkeleri vitrine çıkarıyor olsa Davutoğlu'nun orada ne işi var diye düşünüyordum.Libya'ya, Somali'ye, Suriye'ye silah ve terörist sevkiyatı yapan bir ülke olduğumuzu hatırlayınca anladım ki biz de büyüdük nihayet emperyalist olduk.
Savaşlarda rol kaptığımız için barış gösterilerinde öne çıkarılıyoruz artık,
kanla beslenen silah tüccarlarının güleryüzlü birer çevre gönüllüsü olarak gösterilmesi gibi...
kimlik ve kişiliğini müzayede kurallarıyla satan yazar ve sanatçıların ödüle boğulması gibi...

Reklam ajanslarına milyonlar akıtan akp Erdoğan için bir sahne ismi talep etmişti.
İsim bulundu ve kromozom sayısı eksik binlerce sosyal medya çalışanıyla servis edildi: Uzunadam
Fikir, zeka ve kültürden herhangi biri bile olmayınca isyan şu boyutlara ulaşıyor;
Allah bir boy vermiş gerisini sosyal medya üstlenmiş.
Eski başbakanımızın kayda değer tek niteliği uzun boylu olmasıydı, üzülerek söylüyorum yeni başbakanımızda o da yok.
Kısaadam Paris'te !
Siz de farketmiş olmalısınız, Davutoğlu yürüyüş şeklini düzeltmiş. Obama'nın parmak işaretiyle yerinden fırladığı paytak yürüyüşünden eser kalmamış diye övünebilecek derin vizyon sahibi milyonlarca internet kullanıcısı varken siz hiç de stratejik olmayan vatan millet meseleleriyle uğraşıyorsunuz.
Amerikalı diplomat Michael Rubin: "Pkk terör listesinden çıkarılmalı, kürt meselesini yılın her günü Abd'de gündeme taşıyacak lobiciler bulunmalı" diyorken,
Otuz yaşındaki İran asıllı gazeteci hanım Serena Shim, Akp-Işid bağlantısını ıspatladığı için Şanlıurfa'da trafik kazası süsü verilerek öldürülürken,
Batman'da Turkish Petroleum International Company 850 işçiye kovulduklarını e-posta ile bildirirken,
Amerikan büyükelçisi üniversite öğrencilerimize eyalet yönetimi ve dini çoğulculuk konularında ücretsiz liderlik eğitimi veriyoruz diye rektörlerimize kurumsal davette bulunurken,

sorgulamadan, akletmeden cahiliye adetlerine ve güçlü iktidarlara sımsıkı sarılan Mekkeli müşrikler yada postmodern takipçileri gibi sığ düşünmediğimiz için Allah'a ne kadar şükretsek azdır.

Erdoğanizm müridi Mursi beşyüz küsur gündür hapiste çürürken Erdoğan'ın ilk vagonu olma ümidi yeşeren Halid Meşal akp kongrelerindeki kaçıncı taklasında başüstü çakılacak beraber göreceğiz.

Hayvanat bahçesinden Tübitak'a, Ptt'den Sayıştay'a mancınıkla fırlatılan adamları görünce iştahı kabaran Tuğçe Kazaz performansını yükseltip Yiğit Bulut'un kilolarına ve yağ oranına ulaşırsa akp dağılmış olsa bile politik sermayede ekmeğini çıkarır.

Hükümete limitsiz destek veren Alimler Birliğini de yakından takip ediyorum.
Katliamlara, tecavüzlere, soygunlara tek bir kelam etmeyen Alimler Birliği eğer ticari bir kurumsa rica ediyorum 2015 fiyat listesini yayınlasın.

Allah hepsine erdem nasip etsin !!!
Demokrat falan değilim ki kariyer adına görmezden geleyim.
Namuslu bir insan olarak üzerime düşen vazife taraf olmak değil Hakk'ı söylemektir.
Ölen insanlar üzerinden rant umanlara da acıyorum.
Siyonizm bizzat piyasaya sürdüğü islamofobik isimleri, islamofobi propagandası yapmak için bizzat öldürtüyor.
Ne katillerden yanayım ne maktullerden !
Ne Kobane diye bağıran Amerikan kumaşı sosyalistlerden yanayım ne Humus diye bağıran Amerikan malı neo-Osmanlıcılardan !
Ne dersanelerden yanayım ne ihalelerden !
Ergenekon Terör Örgütü diye yıllarca palavra sıkan Gülen medyasını bugün Akp karşıtı diye destekleyecek kadar ilkesiz olanlar aynı zamanda alafranga Paris yürüyüşçüleri...

"Aydınlar" uyuyanlara uyanın diyor,
"Halk" uyuyanları uyandırıyor

sessiz ünlüler değil sesli ünsüzler kazanacak !
Kullanıcı küçük betizi
ismailşanal
Üye
Üye
 
İletiler: 13
Kayıt: Çrş Tem 04, 2012 13:16

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x