Sevgili AKP seçmeni,
Bugüne kadar sana hiç böyle seslenen olmamıştı değil mi? Bidon kafa, göbeğini kaşıyan adam, koyun... Biliyorum hep bu şekilde hitap ettiler...
Bu yüzden sen de sana böyle seslenenlere güvenemedin. Haklısın...
Biraz olsun sorgulamanı istiyorum senden...
Bak kardeşim, sence de bir şeyler ters gitmiyor mu?
Bundan 5-6 yıl önce Ergenekon ile gazetecilerimiz, akademisyenlerimiz Balyoz ile de askerlerimiz sahte delillerle hapsedildi, sesini çıkarmadın.
Sana dediler ki, "Bunlar darbeciydi!"
Peki sonra ne oldu da "Kumpas var." dedi?
Senin topraklarını yabancılara peşkeş çektiler, sesini çıkarmadın. 8 Liman, 43 işletme, holding fabrika ve bir o kadar da taşınmaz sattılar... Türk Telekom, Tüpraş, Petkim saymıyorum bile...
Şimdi limanların bile sana ait değil...
Sana dediler ki, "Özelleştiriyoruz."
Parasız eğitim isteyen öğrencileri içeri attılar.
Sana dediler ki, "Bunlar anarşikti."
Benzin zammında dünya lideri olduk, sesini çıkarmadın.
Sana dediler ki "Petrol fiyatları arttığında bizimki de artıyor, biz bir şey yapamayız."
Milliyetçiliği ayaklar altına aldı, yine sesin çıkmadı.
Sana dediler ki "Irkçı yaklaşımlara izin vermeyiz."
Ülkenin doğusunda ayrı bir otorite kuruldu, PKK'nın adamları vergi toplamaya başladı, sesini çıkarmadın.
Sana dediler ki "Kürt sorununu çözüyoruz."
Cemaatin adamları yargıda, eğitimde, sağlıkta kısacası ülkenin tüm kurumlarında yapılandı,
Sana dediler ki "Hizmet hareketi."
Sonra ne oldu da "Paralel Devlet" oldu?
Halk bankası genel müdürünün evinden ayakkabı kutusunun içinde 4 buçuk milyon dolar çıktı.
Sana dediler ki "Evinden para çıkan herkes hırsız mı oluyor?"
En son, hakkında 11 tane ses kaydı çıktı...
İlk ses kaydından sonra yalnızca "Montaj, dublaj." dedi, bir daha da yorum yapmadı.
Düşün kardeşim, istediği zaman yalan yanlış da olsa belge çıkaran; montaj olduğunu da belge ile ispat edemez mi?
Neden çaba göstermiyor da üzerini kapatıyor?
Hem hadi ülkeyi boşverdin, o evden çıkan paralarda senin hakkın yok mu?
Her fani bir gün ölümü tadacaktır bilirsin, iktidarlarında sonu vardır unutma!
Demem o ki, aynı vatanı paylaştığın insanlara kulak ver, bu adam gittiğinde biz yine birlikte kalacağız.
İpek DENİZ
twitter.com/Denizipek35
facebook.com/ipektenkelimeler