"SİĞİL" TOPLUM KURULUŞLARI

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

"SİĞİL" TOPLUM KURULUŞLARI

İletigönderen kaanka68 » Pzr Tem 24, 2011 16:03

Resim

"SİĞİL" TOPLUM KURULUŞLARI

Bu Mazlum-Der'ler, İHD'ler ve benzerleri neden hep yobazlarla ve bölücülerle el ele?

Mazlum ise; Manisa'da toprağını bankaların gasp ettiği çiftçi, ya da Karadeniz Ereğli'deki bir şehit ailesi mazlum değil mi?

İnsan hakları ise; Hopa'daki insanların hakları konusunda ne yapar İHD?

"Taş atan çocuklar" edebiyatınızın kurbanıdır 17 yaşında yanarak ölen Serap Eser, biraz olsun yüzünüz kızardı mı?

Fink attığınız Doğu ve Güneydoğu'daki illerimizde (Türk illeri) töre cinayetleri konusunda neredesiniz, neden sesiniz duyulmaz?

Mevcut STK'ların yüzde doksanı ya emperyalizme satılmıştır ya da kiralıktır!

Mazlumun ve insanın gerçekten yanında olsanız, doğu halkını yüz yıldır sömürüp de kürsülerden halkı devlete karşı kışkırtan BDP'li aşiret kalıntısı toprak ağalarının yanında olmazsınız.

Mazlumun ve insanın gerçekten yanında olsanız, ezilen kadınları cumhuriyet karşıtı eylemlerde kullanmaz, aydınlatırsınız!

Alman vakıflarından, Soros'tan ve benzerlerinden "proje bedeli" adı altında aldığınız kan paralarıyla semirdiniz hepiniz!

Çünkü asalaksınız, çünkü tembelsiniz, çünkü onursuzsunuz, çünkü hedonistsiniz... Çünkü, aslında vasıfsızsınız; "AKtivist" olmasanız, açlıktan nefesiniz kokar. Hepinizi tanıyorum, beş paralık ciğerinizi biliyorum!

Muammer Aksoy, Uğur Mumcu, Necip Hablemitoğlu ve daha niceleri.... Ortak noktaları neydi, nezleden mi öldüler? Katledildiklerinde neredeydiniz?

Ya da, Oktay Konyar denen tufeyli dün sözde Bergama köylüsünün yanındayken bugün ne oldu da bölücülerin amigoluğunu yapıyor?

Son soru: "ABD ve AB fonlarını bugün kesse, yarın Türkiye'de kaç STK kalır?"

Ve son söz: "Gavurun ekmeğini yiyen, gavurun kılıcını sallar!"

.
Kullanıcı küçük betizi
kaanka68
Üye
Üye
 
İletiler: 90
Kayıt: Sal Eki 20, 2009 11:24

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x