'Siyah Yuvarlaklar' Gene Sahnede / Selçuk TINAZ

'Siyah Yuvarlaklar' Gene Sahnede / Selçuk TINAZ

İletigönderen Selçuk Tınaz » Pzr Oca 20, 2013 15:00

Ağzından çıkan tek bir cümle ile bütün dünyada sayısız cümle kuran bütün edebiyatçıları geride bırakan Orhan Pamuk'a, Kürtler ile Ermenileri birleştirip soykırım çorbasına malzeme yaparak Türkleri suçladığı için, Nobel Edebiyat Ödülü verilmişti ya, son günlerde o düzenbazlığın sokağa inmiş hali dolaşıyor ortalıkta.

Fransa ile ABD arasındaki Afrika-Ortadoğu pazarlığı yüzünden Paris'te öldürülen teröristlerin Diyarbakır'daki cenaze töreninde ve Diyarbakır konuşmasında Kürtlere "Bizim yaptığımız hatayı siz de yapmayın" demesi nedeniyle katledilen Hrant Dink'i anma toplantısında, insanların bilinçaltına mesaj yollama amacı ile aynı kafadan ve elden çıktığı çok belli olan, siyah zemin üzerine beyaz harflerle sloganların yazıldığı yuvarlak dövizlerin taşındığını gördük.

Yani, "Hepimiz PKK'yız" diyenler ile "Hepimiz Ermeniyiz" diyenler, aynı yerden emir alıyorlar.

Büyük küçük bütün elçileri, istedikleri kadar şirinlik yapsın, bu tür namussuzlukları düşünmeye devam ettikleri sürece, Amerikalıları hiç sevmeyeceğiz.

Siyasi cinayetlerde tetikçinin kimliği, cinayetin kimlerin üzerine atılmak istendiğini ve kimlerin planlamadığını gösterir. Gerçek katili bulabilmek için daima, cinayetten kimlerin faydalandığına bakmak lâzım.

Bu cinayetler sayesinde Fransızlar Afrikalılara, Amerikalılar da Türklere saldırabiliyorlar.

Öyleyse katil ne uşak, ne aşçı, ne de bahçıvan.

Selçuk Tınaz
Kullanıcı küçük betizi
Selçuk Tınaz
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 101
Kayıt: Prş Oca 12, 2012 16:16

Şu dizine dön: Selçuk TINAZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x