Son 24 saatte sekiz kişi intihar ederek yaşamına son verdi

Genel & Güncel Konular

Son 24 saatte sekiz kişi intihar ederek yaşamına son verdi

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzr Nis 26, 2020 11:51

Sakarya Akyazı’da, üç çocuk babası 66 yaşındaki İsmail Y. evinde kendini iple tavana asarak, intihar etti. Kocaeli İzmit’te, 31 yaşındaki Semra Korkmaz, dokuz katlı apartmanın çatısından atlayarak yaşamına son verdi. Sakarya Kaynarca’da, 36 yaşındaki Medine T. evinde av tüfeği ile intihar etti. Mersin Bozyazı’da 56 Yaşındaki Ayşe Bağ sera demirine bağladığı iple yaşamını sonlandırdı. Sakarya Hendek’te, 51 yaşındaki iki çocuk annesi Sevdiye K., ahırda kendini tavana asarak intihar etti. Kars’ta bir süredir işsiz kalan 56 yaşındaki sinema ve tiyatro oyuncusu İsrafil Parlak, evinde intihar etti. İstanbul’da 47 yaşındaki makam şoförü A.A. kendini balkonda kablo ile asarak intihar etti. Mersin Silifke’de 48 yaşındaki M.G. av tüfeği ile intihar ederek yaşamına son verdi.
Resim
Haber Merkezi | Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasakları ve işsizliğin artması nedeniyle umudunu yitiren insanlar, intihar ederek yaşamına son veriyor.

Verilere göre 2018 yılında 3 bin 161 kişi intihar etmişti. Son 24 saatte sekiz kişinin daha intihar ederek yaşamına son verdiği belirlendi.
Evde kendini astı

Sakarya’nın Akyazı ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi 1063 Sokak’ta öğle saatlerinde üç çocuk babası 66 yaşındaki İsmail Y., evde kimsenin bulunmadığı sırada kendini iple tavana astı.

Sağlık ekibi İsmail Y.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İsmail Y.’nin cenazesi morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Resim
Apartmanın çatısından atlayan kadın yaşamına son verdi

Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi üzerinde bulunan dokuz katlı apartmanın bahçesine gelen 31 yaşındaki Semra Korkmaz, apartmanın yangın merdiveninin açık bırakılan kapısından girerek çatıya çıktı. Korkmaz, apartmanın çatısından kendini boşluğa bıraktı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Semra Korkmaz’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Öte yandan Semra Korkmaz’ın geçen hafta eşiyle tartıştıktan sonra gittiği ağabeyinin evinde kaldığı, kocasının da bina önüne gelip, silahla havaya ateş ettiği tespit edildi. Gözaltına alınan Semra Korkmaz’ın eşinin sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı da ortaya çıktı.
Av tüfeği ile intihar etti

Sakarya’nın Kaynarca ilçesine bağlı Orta Mahalle’de yaşayan 36 yaşındaki Medine T., öğle saatlerinde eşinin evden ayrılmasının ardından av tüfeğiyle intihar etti.

Medine T.’yi cep telefonu ile arayan ancak ulaşamayınca eve gelen Özcan T., eşini hareketsiz buldu. 112 Acil ekibi, Medine T.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.
Sera demirine bağladığı iple yaşamını sonlandırdı

Mersin’in Bozyazı ilçesine bağlı Gürlevik Mahallesi’nde, 56 yaşındaki Ayşe Bağ, sabah ailesi ile birlikte kahvaltı yaptıktan sonra, bakla toplama bahanesi ile evden çıkarak evlerinin yakınındaki seraya gitti.

Gittiği muz serasından, uzun süre eve dönmeyen ve telefonlara cevap vermeyen eşini merak eden Mustafa Bağ, oğlunu seraya bakmaya yolladı. Seraya giden oğlu Ayşe Bağ’ın, sera demirlerine asılı cansız bedeniyle karşılaştı. Sağlık ekipleri Ayşe Bağ’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Bağ’ın cansız bedeni, otopsi için Mersin Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İki çocuk annesi kendini ahırda tavana astı
Sakarya’nın Hendek ilçesine bağlı Hallaç Mahallesi’nde iki çocuk annesi 51 yaşındaki Sevdiye K., eşi bahçe işleriyle uğraştığı sırada ahıra giderek kendini iple tavana astı.

Eşinin çağırdığı sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Sevdiye K.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. İncelemenin ardından Sevdiye K.’nin cenazesi morga kaldırıldı.
Sinema ve tiyatro oyuncusu İsrafil Parlak intihar etti

Kars’ın Yeni Mahalle Köprü Sokak’ta yaşayan 56 yaşındaki sinema ve tiyatro oyuncusu İsrafil Parlak’ın ailesi eve geldiğinde zili çaldı ancak kapıyı açan olmadı. Durumu polis ekiplerine bildiren aile içeriye girdiğinde İsrafil Parlak’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

112 acil sağlık ekipleri İsrafil Parlak’ın yaşamını yitirdiğini bildirdi. Parlak’ın cenazesi otopsi yapılmak için hastaneye kaldırıldı.
Makam şoförü kendini asarak intihar etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Osmanlar köyü doğumlu 47 yaşındaki makam şoförü A.A., İstanbul’daki evinde girdiği bunalım sonucu kendini balkonda kablo ile asarak intihar etti.

Çevrede bulunan apartman sakinlerinin fark etmesi ile olay yerine gelen ekipler A.A’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. A.A’nın cesedi morga kaldırıldı.
Av tüfeğiyle yaşamına son verdi
Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Gazi Mahallesi’nde 48 yaşındaki M.G. evinin yakındaki limon bahçesinde giderek av tüfeği ile intihar etti.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri, M.G.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Re: Son 24 saatte sekiz kişi intihar ederek yaşamına son verdi

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Prş Nis 30, 2020 17:43

Öz canlarına kıymaktan başka çare bulamayan bu insanlara rahmet ve sükunet, tüm yakınlarına başşağlığı ve metanet. Onları bu korkunç ekonomik, sosyal ve psikolojik duruma sürüklemiş olan ve sürüklemeye devam eden BOP'cu düzene ve düzenbazlara sonsuz nefret ve ebedi lanet. Sevgili İlteriş'e ve Güncel Meydan'ın hepsi de çok değerli yöneticilerine, çalışanlarına ve yazarlarına ise tüm sevdikleri ve sevenleri, izleyicileri ve okurları ile birlikte en uzun bir ömür boyu sağlık ve bağışıklık, mut ve kut, utku ve umut ve en mutlu ve kutlu bir 1 MAYIS.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x