Şu feleğin işine bak! (CIA, Gülen ve RTE)

Genel & Güncel Konular

Şu feleğin işine bak! (CIA, Gülen ve RTE)

İletigönderen Türk-Kan » Sal May 08, 2007 11:30

Şu feleğin işine bak!

15 Nisan 2007 tarihli Aydınlık Dergisi'nden ilginç şeyler öğrendim. Çoğunuzun dergiyi okuduğunuzu sanmadığım için bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum:

Tarih: 16 Şubat 1997. Cumhuriyet Gazetesi'nden Leyla Tavşanoğlu, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'le röportaj yapıyor. Bir yanıt şöyle: "Perinçek: ABD Tayyip Erdoğan'ı Başbakan, Abdullah Gül'ü de Dışişleri Bakanı yapacak. CIA'nın yan kuruluşlarından Rand Corporation'ın yayın organında da bu yazıldı." *

Doğu Perinçek, bu saptamayı 3 Kasım 2002 seçimlerinden 5 yıl 8 ay önce yaptı. Aydınlık da 20 Ekim 1996 tarihinde "Abramowitz, Tayyip'i Erbakan'ın yerine hazırlıyor" kapak haberiyle ABD'nin Erdoğan'a verdiği görevi duyurmuştu.

GÜLEN AKP MİMARI

Erdoğan'la Abramowitz'in ilk teması kapatılan Refah Partisi'nin ilçe başkanıyken kuruldu. Bu temasın ardından Tayyip Erdoğan İlçe Başkanlığı'ndan İl Başkanlığı'na ve oradan da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na çıkarıldı.

CIA İstasyon Şefi Graham Fuller, 2001'de "İslami hareketin liderliği" görevini, Tayyip Erdoğan'ın "yenilikçileri"ne verdi. Fuller, Aktüel Dergisi'nin 520'nci sayısında Fazilet içerisinde "yenilikçi kanat İslami hareketin lideri olacak" dedi. Erdoğan'ın kuracağı partinin "mimarlığını" da Fethullah Gülen yaptı.

Tayyip Erdoğan, CIA şefleriyle görüştükten sonra TÜSİAD'a "Turgut Özal'ın bıraktığı yerden gideceğim" sözünü verdi.] 15 Nisan 2007 tarihli Aydınlık'ta bunlar yazılı.

20 EKİM 1996!

Ben kartezyen, rasyonel ve kuşkucu bir insanım. Eğer Aydınlık Dergisi'nin 20 Ekim 1996 tarihli sayısının kapağının tıpkı basımını 15 Nisan 2007 tarihli derginin 6'ncı sayfasında görmeseydim, alıntıladığım satırlar bana bir komplocu palavra olarak gelebilirdi.

Aydınlık Dergisi'nin kapağında "Merak edilen gizli mesajı açıklıyoruz: Abramowitz Tayyip'i Erbakan'ın yerine hazırlıyor" diye yazan 20 Ekim 1996 tarihli sayısını mutlaka okumuşumdur. Ama okuduğuma dair en küçük bir bilgi kırıntısı yok belleğimin bir yerinde. Demek ki okuduktan sonra bir falcılık palavrası olduğunu düşünerek unutmuş olmalıyım.

Ama Aydınlık Dergisi Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olacağını 3 Kasım 2002 seçimlerinden tamı tamına 5 yıl 8 ay önce ilan etmiş. Cumhurbaşkanı adayı olmasına kendi kendisi mi yoksa aynı merciler mi karar verecek? 2007 yılının şubatının 20'nci günü benim gözüm iyice korkmuş durumda.

ŞEYHİN ŞEYHİ KİM!

AKP, MKYK'sı yedi saat süren toplantıdan sonra cumhurbaşkanı adayını tek başına seçmesi için parti başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yetkilendiriyor. Midemi bulandıran bu değil. Demokrasinin "D"sinden habersiz bir partiden beklediğim bir şey. Tarikatların sivil toplum örgütü kabul edildiği bir ortamda, kuşkusuz, "Şeyh"in tek karar mercii olması pek doğal. Ama şeyhin şeyhi kim? Bunlar kabul edilir gibi değil. Benim midemi bulandıran, kendilerini amorf demokrasinin savunucusu ilan etmiş kalem erbabının bu açık-seçik mutlakıyetçi (otokratik) duruma itiraz etmemeleri. Bu türden insanlarla karşılaşmamak için köşe bucak kaçıyorum. Olur da karşılaşır, ellerini sıkmak zorunda kalırım, elim kirlenir diye!...

Özdemir İNCE, Hürriyet

* Not:
CIA’in, yani Amerika Birleşik Devletlerinin içteki ve dıştaki casusluk ve karşı casusluk kuruluşu olan “Merkezi Haber Alma” teşkilatı ile sıkı bağı olan ve 14 Mayıs 1948 tarihinde Kalifornia’nın Santa Monica şehrindeki Douglas Aircraft Company’den ayrılarak tam bir Stratejik Araştırma Merkezi olarak faaliyet gösteren Rand Corporation’ın (web adresi : http://www.rand.org) aylık yayın organında, Amerika’nın eski Ankara Büyükelçilerinden Morton Abramowitz’in Türkiye ile ilgili öngörülerinin yer aldığı bir makale var.

Rand Corporation bünyesinde Nobel ödülü almış kişilerin de çalıştığı geniş çaplı bir kuruluş ve bu öngörüyü yapan da Amerika’nın eski Ankara Büyükelçilerinden Morton Abramowitz.

Abramowitz AKP’nin iktidar olacağını ve Erdoğan’ın Başbakan, Gül’ün de Dış İşleri Bakanı olacağı saptamasını veya planını 3 Kasım 2002 seçimlerinden tamı tamına 6 yıl önce yaptı ve hedefi de göbeğinden vurdu.

Nostradamus da kimmis, asil "kehanetci" Abramowitz :twisted: :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen cafersadık » Sal May 08, 2007 12:24

Türk-Kan, okumuştum sağol.Bunların hiçbir zaman "milli grüşçü"olmadıkları ne kadar açık değil mi?94 ten buyana ABD ile temas halindeler.Mehmet Bekaroğlunun yeni bir kitabı çıktı.Bunların iç yüzünü ve yaşadıklarını anlatıyor.Okumanızı tavsiye ederim.
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

İletigönderen Ram » Sal May 08, 2007 16:51

Türk-Kan, mirim. :artis:

Abramowitz yazdı:Kravatlı Erdoğan'ı, Erbakan'a tercih ederim.

Fetto, papoş ile buluşmaları hakkında yazdı:Bu buluşma, Abramowitz cenaplarının sayesinde gerçekleşti.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Hasta » Sal May 08, 2007 17:06

Takkeli Erbakan'ı,takiyyaci Erdoğan'a tercih ederim,zorlanırsam... :wink: 8)
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Nihan » Çrş May 09, 2007 9:20

NuNNi yazdı:Takkeli Erbakan'ı,takiyyaci Erdoğan'a tercih ederim,zorlanırsam... :wink: 8)

Ben hiç zorlanmadan hepsine tercih ederim.
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş May 09, 2007 9:23

Erbakan hiç değilse bu şş..ler kadar sinsi ve satıcı değil...

biliyorum onun da oldukça fazla yanlışları var ama bunlardan iyi olsa gerek...

yazı için tşk. Türk-kan
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen SOKRATES » Cmt May 12, 2007 10:52

Efsane_38, Asıl satıcılar 28 şubatı yapıp da, holdingleri,bankaları sağa sola peşkeş çeken 28 şubat zihniyetidir.
Çevik bir denilen nam-ı habisi hem zorbalık yapmış,hem de mason localarında sırıtarak poz vermekten çekinmemiştir.
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x