şükür meclis kapısından nasıl döndü?

Futbol ile ilgili hersey burada.

şükür meclis kapısından nasıl döndü?

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 12:24

BAŞBAKAN'DAN HAKAN ŞÜKÜR İTİRAFI!

Başbakan Erdoğan, Hakan Şükür'e milletvekilliği teklif ettiklerini doğruladı ve "Ancak Sakarya adaylar açısından yoğun bir il olduğu için o iş olmadı" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; Galatasaray ve Milli Takım'ın golcüsü Hakan Şükür'e milletvekilliği teklif ettikleri yönünde ortaya atılan iddiaları doğruladı. Erdoğan, "Evet... Hakan Şükür'e milletvekilliği teklif ettiğimiz doğrudur" dedi. Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Ali Bayramoğlu ile yaptığı bir sohbette futbolla ilgili yorumlarda bulunan Başbakan Erdoğan, "Hakan Şükür'e milletvekili olması için teklifte bulunduk. Ancak daha sonra bazı aksilikler oldu. Hakan'ın aday olması beklenen Sakarya; milletvekili adayları ve talepleri açısından çok yoğun bir şehir. Bu nedenle Hakan Şükür'ün milletvekilliği olayı hayata geçirilemedi" şeklinde konuştu.

"ONUN GİBİSİ GELMEDİ"

Ali Bayramoğlu ile yaptığı sohbetin ilerleyen bölümünde Hakan Şükür'ün kariyeri ve yeteneğiyle ilgili de konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de Hakan gibi bir santrfor hâlâ yok. Onun gibisi daha gelmedi" ifadesini kullandı.

SABAH

maraton
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=30680
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x