Suriye ve İran Düşmanlığını Hüseyin GÜLERCE'ye Sordum, İki Gün Oldu Cevap Yok

Suriye ve İran Düşmanlığını Hüseyin GÜLERCE'ye Sordum, İki Gün Oldu Cevap Yok

İletigönderen köken-asya » Cmt Haz 30, 2012 15:27

Zaman 'gazetesi' 'yazar'ı Hüseyin Gülerce'nin 27 haziran 2012 tarihli, ''Suriye tuzağı...'' başlıklı yazısına istinaden kendisine sorduğun sordum ancak cevap alamadım. Önce Gülerce'nin yazısını okuyalım ve dostlara yapılan düşmanlğı görelim.

Hüseyin Gülerce'nin yazısı:

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=1309764


Gönderdiğim ileti;

İyi günler.

Öncelikle sormak istediğim İran'ın Ankara Büyükelçiliğinden Zaman gazetesine gönderilen mektupla ilgili ne düşünüyorsunuz?

1)'' Hz. Ali'nin, "haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır" sözü ile İran'a yapılan ikazdır'' dediniz.

Peki en başta Irak ve Afganistan'a yapılan haksızlıklara susan şeytanlar kimlerdi?

2)''Kesinleşen bir nokta var. Suriye, uçağımızı hasmane bir tutumla kasten vurmuştur. Mazeretlere sarılması, yalan söylemesi boştur. NATO üyelerine sunulan bilgiler, belgeler, uydurma olamaz.'' dediniz

Peki Colin Powell ''Elimde belgeler var.'' deyip Irak'ın işgaline sebep olduğu belgeler yalan çıkmadı mı?

3)Şimdi asıl soru şudur: Suriye bizim uçağımızı düşmanca davranarak kasten neden düşürdü? Suriye, bu kararı tek başına mı verdi? Kimden, hangi ülkelerden cesaret alıyor? dediniz.

Peki ABD askeri Süleymaniye'de askerimizin başına çuval geçirince kimden yüz bulmuştu. Yoksa ''Nota vericek misiniz'' sorusuna ''Ne notası bu müzik notası mı'' diye cevap veren başbakandandan mı? ABD düşmanlığına neden ses edilmiyor( örneğin; EŞREF BİTLİS mevzusu)

4) Türkiye; ekonomisi, sosyal politikaları ve demokratikleşmesi ile giderek güçleniyor. Bölgesinde ve uluslararası siyasette önemli bir aktör haline geliyor. Bunun getirdiği sıkıntılar var. dediniz

Peki nasıl oluyor da CNN sunucusu abdullah gül'e Türkiye sürekli insani koridordan ,tampon bölgelerden, hep bu tür şeylerden bahsediyor. Sürekli konuşuyorsunuz ama hiçbir hareket göremiyoruz? diye fırça atabiliyor ve tepki almıyor?

5)Tamam, İran ile iyi geçinelim. Ama İran'ın zamirinde ne var, asıl ne yapmak istiyor, İslamî söylem, Fars milliyetçiliği için perde mi değil mi, bunu sorgulamayalım mı? dediniz.

Peki neden ABD ve AB'nin dümen suyundaki Türkiye'den ve dünyadan kopmamamız gerektiğinden bahsederken İsrail ve adb'nin SİYONİST söylem ve icraatlarinden bahsetmiyorsunuz? Ama İran' gelince zamirinde ne olduğunu gayet iyi sorguluyorsunuz.
Kullanıcı küçük betizi
köken-asya
Üye
Üye
 
İletiler: 41
Kayıt: Cum May 11, 2012 13:43

Re: SURİYE VE İRAN DÜŞMANLIĞINI HÜSEYİN GÜLERCEYE SORDUM, İKİ GÜN OLDU CEVAP YOK

İletigönderen köken-asya » Pzr Tem 01, 2012 11:23

Kullanıcı küçük betizi
köken-asya
Üye
Üye
 
İletiler: 41
Kayıt: Cum May 11, 2012 13:43


Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x