Suriye ve Planlanan Yahudi Kürt Devleti’nin Sütannesi / Zahide UÇAR

Suriye ve Planlanan Yahudi Kürt Devleti’nin Sütannesi / Zahide UÇAR

İletigönderen Balasagun » Cum Haz 19, 2015 21:45

Suriye ve Planlanan Yahudi Kürt Devleti’nin Sütannesi

Resim
Genelkurmay ve AK Çeteyi bir telaş sarmış. Neden acaba?

AK Çetenin sultanı BOP eşbaşkanı değil miydi? BOP Ortadoğu’da Türkiye dahil 22 ülkenin bölünme projesi değil miydi? Dört ülkeden(Irak, İran, Suriye, Türkiye) Kürdistan’a ait toprakları alıp birleştireceğiz diyen Barzani kırmızı halılarda karşılanmadı mı? Karşılandı. Barzani’nin malları Mersin serbest bölgeden eskort eşliğinde ücretsiz taşınıp parasına para katması sağlanmadı mı? AKP Barzani’yi misafir ettiğinde AKP yandaşları;

“Türkiye seninle gurur duyuyor” diye slogan atmadı mı?

Yetmedi!!. Coniler Kuzey Irak’ta Türk askerinin başına çuval geçirdiğinde Coni ile birlik olan ve çuval geçirme olayının resimlerini çeken Neçirvan Barzani Türkiye’de ağırlanmadı mı? Ağırlandı.

Güneydoğu’da asker kışlaya, polis karakola hapsedilip, halk PKK’ya teslim edilmedi mi? Edildi.

Küresel çetenin “Büyük Yahudi Kürt Devleti” kurmak için 4 ülkeden toprak talep ettiği gizli bir durum değildi ki. Ortadoğu’da Kürt adı üzerinden kurulmak isteneni 2. Yahudi Devletinin haritaları elden ele gezerken AKP’den en ufak itiraz geldi mi? Gelmedi. Bırakın gelmesini, THY’nin İtalya seferi yapan uçağında bölünmüş Türkiye haritası olan dergi vardı. Aynı harita birçok yerde yer aldı. Tepki gelince “sehven(!)” dediler. Her nabız yoklaması “SEHVEN” kılıfıyla servis edildi.

2. İsrail Devletini kurabilmek için Türkiye, İran, Irak, Suriye’den toprak koparıp, Akdeniz’e açılma planı yapıldığını biz sıradan vatandaşlar bile biliniyorduk. AKP Büyük İsrail Projesinde yer almasaydı nasıl bir politika izlemesi gerekirdi?

Irak, İran, Suriye ile işbirliği yapıp, 2002 yılında moral olarak çökmüş PKK’nın güç kazanmasını engelleyecek projeler üzerinde çalışırdı. Suriye’nin Haçlı güruhun ayakları altında ezilmesine izin vermezdi. AKP Suriye’ye dolaylı olarak saldırdı. Terör gruplarını besledi. Suriye’nin maddi kaynaklarının erimesine neden oldu. Ülkenin harabeye çevrilmesine destek olarak PKK-PYD’ye alan kazandırdı. İŞİD, ÖSO, NUSRA gibi, “yabancı istihbarat elemanlarının içlerinde cirit attığı” katil sürülerine Türkiye sınırlarını açtı. Tedavi ettirdi. Silah yardımı yapıldığı da ortaya çıktı.

Ayn El Arap bahane edilerek Türkiye topraklarından PYD’nin Suriye’ye geçişine izin verildi.

Bu arada çok Özel(!) Paşa’nın sesi çıkmadı. MİT Müsteşarı Hakan Fidan zaten Öcalan’a methiye düzen, bebek katilinden bilge bir kişi çıkarmaya çalışan, PKK ile Oslo’da masaya oturan şahıstır. Hatta önemli bir ağızdan dinlediğim bir iddiaya göre Öcalan adadan alınıp Kandil’de götürülerek toplantıya katılması sağlanmış… Daha önce de Öcalan’ın bir yatta ABD’liler ile görüşmesinin sağlandığı basına sızmıştı.

Şu anda Öcalan nerede? Gerçekten bilen var mı?

AKP’nin güdümlü politikaları Türkiye’yi Libya’dan Suriye’ye kadar Ortadoğu ülkeleriyle düşman yaptı. Dökülen Müslüman kanına avanesiyle birlikte ortak oldular. Milyar dolar zararımız var. Türk ekonomisine zarar verdiler. Suriye’ye girmeye kalktılar. Ne adına? ABD-İngiltere-İsrail adına… Şam Emevi Camisinde namaz kılmayı hayal ettiler. Esat iki milyonu aşan Suriye vatandaşıyla Türkiye’ye girdi.

Sonuç?

Suriye’nin Kuzeyi PYD’nin eline geçiyor. Yani, en uzun sınırımız olan Suriye sınırı PYD sınırı oluyor. PKK’yı Güney komşumuz yaptılar… Mimarı ise Erdoğan ve destekçileridir. Bu işin böyle olacağını yazdığımızda(2005’ten itibaren…) yazdıklarımızı ütopik bulanlar vardı. Ne oldu?

Nil’den Fırat’a Büyük İsrail projesi tıkır tıkır işletiliyor.

Neymiş? Bakanlar Kurulu toplanmışmış… Bakan(!)lar, Fidan ve çok Özel paşa;

“ABD’nin PKK’nın Suriye kolu PYD’ye destek vererek bölgede bir Kürt devletinin altyapısını hazırladığı savunuldu(!)...”

Deme ya(!)? Allah Allah… ABD müttefik, PYD kendisiyle gurur duyulan Barzani’nin askerleri değil miydi?

Bu tespiti ancak yapabilme kabiliyeti gösteren bu “zeki(!)” ekip, ABD ile birlik olup, PYD’nin Türkiye topraklarından Suriye’ye geçişini sağlayan ekip değil mi?

Peki, bu rezillikler olurken muhalefetimsiler ne yaptı? Muhalefet yapar gibi yaptı. Aslında muhalefet meşru bir partiye yapılır. BOP Eşbaşkanı olan, yabancı bir ülkenin planladığı, kendi ülkesi dahil 22 ülkeyi bölme projesi olan bir bir projeden rol kapmakla övünen bir taşeronun partisi meşru olabilir mi? Bir yabancı ülkenin memuru olmayı kabul etmek anayasal suç değil midir? Böyle bir partiyle muhalefetçilik oynamak suça iştirak etmek demek değil midir?

Muhalefetçilik oynayanlar Türkiye partisi olsalardı eğer, sine-i millete dönerek AKP çetesini tek başına bırakırlardı. Yapmadılar. Çünkü ülkeyi değil, kendilerini düşündüler. Sine-i Millete dönselerdi, çıkacak ekonomik sorunlar üzerlerine kalacak, meclise girmeleri zorlaşacaktı. Yani, önemli olan vatandır, gerisi teferruat diyemediler. Erdoğan gündem oluşturdu. Muhalefetimsiler o gündemin peşinde koşarak gerçeklerin karartılmasında rol aldılar.

NATO paşaları, Balyoz ve türevi davalara kurban verilen askerlerin eleştirilerine katlanamadı, eleştirenlerin Ordu Evlerine girişini yasakladı.

Başlarına geçirilen çuval zorlarına gitmedi de, askerlerin haklı sitemleri zorlarına gitti beylerin…

PYD Türkiye topraklarından geçirilirken hazmettiler de, kendilerini eleştiren mağdur edilmiş askerlerin sitemini hazmedemeyip dava ettiler.

Kısacası;

Kurulması planlanan ve çok yol alan Büyük İsrail Kürdistan’ının sütannesi Erdoğan’dır. Çünkü bu günkü resim Erdoğan’ın politikaları sayesinde oluşmuştur. Altını değiştiren, aklayan -paklayan-pazarlayan kiralık basın mensupları, sözde aydınlar, bürokratlar, siğil toplum kuruluşlarının ezici çoğunluğu, TÜSİAD-MÜSİAD, Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları, Abdullah Gül ile MİT üst kademesi de suç ortağıdır.

Bilinen sonu bilmiyormuş gibi yaparak yapılan telaş gösterisi de halkı kandırma oyunu mudur?

Yiyene afiyet olsun. Paket yiyeceklere bizim alerjimiz var.

İhanet paketinin içine koyulan msg ile milletin aklını iğfal etmeyin!!.

Zahide UÇAR, 19 Haziran 2015
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 3523
Kayıt: Cum Eki 17, 2008 13:18

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x