Suriyelilerden Esad'a Dev Destek

Suriyelilerden Esad'a Dev Destek

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Sal Haz 28, 2011 22:14



Esad'a destek için kalabalık eylemler

Suriye’nin büyük şehirlerinde milyonlarca kişi Beşar Esat’a destek eylemleri yaptı.
Cumhurbaşkanı Beşar Esat’ın fotoğraflarını taşıyan eylemciler, yapmak istediği reformları destekleyen sloganlar attılar.

Şam, Tartus, Humus, Banyas, El Suveyda, Dair El Zur gibi büyük şehirlerde ve birçok İlçede eylem yapıldığını. Şam’da Emaviyin meydanında dev bir eylem yaptı. İkinci büyük eylem Banyas’ta caddelerde yapıldı. Humus, El-Suveyda, Dair El Zur kentlerinde de on binlerce kişi meydanlarda toplandı. Deraa kentinde de binlerce kişi Barid Meydanı’nda eylem yaptığı görüldü.

Benim notum: Bu demek oluyor ki, tıpkı Banu Avar'ın Dünya Düzeni belgeselinin İblisin Gözdesi: Medya bölümünde anlattığı gibi küresel çetenin emrindeki medya, olmayan olayları göstererek ortadoğu ve dünya siyasetinde birtakım tasarıları (proje) hayata geçirmeye çalışıyor.
Benim notum 2: Basınımızda ''Esad'' diye yazılan Suriye devlet başkanının ismi Esed şeklindedir.
En son Erhan Sandıkçı tarafından Cum Şub 01, 2013 0:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 142
Kayıt: Cmt Şub 19, 2011 21:34

Re: Suriyelilerden Esed'e Dev Destek

İletigönderen Sabırlı_Vatandaş » Çrş Haz 29, 2011 8:08

"Suriye halkının arkadan hançerleme gibi bir geleneği yoktur. Bu yöntemi kullananları da unutmayacaktır"

İşte bu söz herşeye herkese kapak mahiyetindedir. 70milyon, 23 milyonun yaptığını niye yapamıyor Allah'ım.Biz niye bukadar gaflet, dalalet ve hıyanet içindeyiz?
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Kullanıcı küçük betizi
Sabırlı_Vatandaş
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 101
Kayıt: Cmt Tem 31, 2010 9:42


Şu dizine dön: Sınır Dışı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x