Te Ce Eylemi Üzerine Düşünce... / Banu AVAR

Banu AVAR haftalık yazıları ile yaşanan gelişmelere, gündeme ışık tutuyor.

Te Ce Eylemi Üzerine Düşünce... / Banu AVAR

İletigönderen NİLGÜN BAŞTUĞ » Sal Nis 09, 2013 20:23

Te Ce Eylemi Üzerine Düşünce...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ortadan kaldırılıyor… On binlerce şehidin müsebbibi ile 'müzakere' yürütülüyor... TÜRK milleti kanmıyor diye 'aklı satılık' zevat devreye sokuluyor! Heyet-i Nasiha'nın hayaletleri ortada dolaşıyor… Ders alınmadığı için tarih tekerrür ediyor! İşin patronu ABD elitleri ve politik kuklaları Türkiye'yi yönetenlerin kılavuzu... Toplum psikologları yol yöntem gösteriyor... 100 yıllık hikâye bu 'TÜRKLÜK kaldırılmalı' çalışmaları! ABD istihbaratı sanal alemi kontrolde tutuyor… Feysbuk'a bağlı milyonlarca insan artık mahallelerde, sokaklarda, il, ilçe, okul, işyeri ve sendikalarda değil; bir makinenin başında 'tepki' göstermeye şartlandı... Tam olarak beceremediler; ama amaçları bu! 'Tepki mi göstereceksin? Sanalda göster…' diyorlar!

'Örgütlenecek misin? Sanaldan yap ben de bileyim!' diyorlar.
Ben sanal ağı kullanan biriyim... Çünkü başka hiçbir yerde yazılarımı ve belgesellerimi yayınlayamaz hale getirildim… Ama aynı zamanda haftada 4 il ya da ilçede milletimle kucaklaşıyorum… Hepimizin sanalla gerçek dünya ilişkilerimizi dengelememiz gerektiğini düşünüyorum... 'Feysbuk eylemleri' konusunda da çok dikkatli olmak gereği ortada...

Birkaç gündür 'PKK ağzıyla' Te Ce diye okunacak şekilde “T” ve “C” harfleri isimlerin başına getirilerek bir protesto yürütülüyor… Artık patlama noktasına gelmiş, bayrağı, İstiklal Marşı yasaklanan, kutsallarına dil uzatılan bir millet, olan bitene tepkisini gösteriyor… Ama bu konuda özen göstermemiz, düşünerek hareket etmemiz gerekmez mi? Yarın öbür gün birileri de adının önüne Çerkez için “Ç”, Kürt için “K” eklerse ne olacak? Birileri bu tepkiyi böyle kullanmak istiyor olabilir mi? Bölücü taifenin ekmeğine yağ sürüyor olabilir miyiz? TÜRK MİLLETİ tanımı Atatürk’ün dediği gibi ‘bu ahalideki tüm unsurları tarif eder’! TÜRK, Laz, Çerkez, Kürt, Arnavut tüm unsurları kucaklayan bir genel tanımdır. Tıpkı AMERİKAN tanımı gibi...

Bu gibi Amerikanvari eylemlerle kendimizi rahatlatmak yerine, birkaç hamle ilerisini planlayarak ÖRGÜTLENMEK belki daha zor; ama çok daha kesin sonuçlar getirecek… Artık yüz yüze omuz omuza bir araya gelme zamanı… Komşumuzla, esnafımızla, işçimizle, öğrencimizle, yerel olarak örgütlenme, fikir teati grupları kurma ve sanal ortam dışında bir araya gelme zamanı…

Banu AVAR, 9 Nisan 2013
banuavar@superonline.com
Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur.
Ya istiklal, ya ölüm!
Kullanıcı küçük betizi
NİLGÜN BAŞTUĞ
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 694
Kayıt: Çrş Eki 26, 2011 12:44

Re: Te Ce Eylemi Üzerine Düşünce... / Banu AVAR

İletigönderen Deli Haydar » Prş Nis 11, 2013 1:37

Banu Avar yazdı:Yarın öbür gün birileri de adının önüne Çerkez için “Ç”, Kürt için “K” eklerse ne olacak? Birileri bu tepkiyi böyle kullanmak istiyor olabilir mi?

T.C. kısaltması bilmem ne kadar zamandır Türkiye Cumhuriyeti için kullanılır. Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür. Bu açıdan, Hürriyet ve Yeniçağ gazetelerinin ortak zırvası olan "Türkiye Türklerindir" safsatası aynen "adaletliler adildir" kadar yersiz ve dahası anlamsız bir önermedir. O yüzden Banu Avar'ın yukarıdaki sorusu da bir o kadar anlamsızdır.

Hele ki bu devirde Türk'üm diyene ne mutludur. Tarihte her zaman merhamet ve cesareti ile bilinmiş, Habil huylu Muhammed mayalı bu millet, bugün Romalı Firavunların "ılımlı İslam" maskeli münafık elçilerinin de çok iyi bildiği gibi bu müşrik zalimlerin fitnesinden bir an ayrı kalmamıştır. Dün de böyleydi, bugün de böyledir. Bunların işi kaos, bunların işi terördür.

Sözde "tek dünya hükümeti"nin vücut bulabilmesi için, o şehit gazinin yüzyılları aşan öngörüsü ile kurulmasına vesile olduğu ve artık kısaltması dahi okunamaz hale gelen Türkiye Cumhuriyeti'nin haritadan silinmesi gerekmektedir. Ve böylesi bir durum da, size Allah üzerine yemin ediyorum ki, dünyadaki kıyametin kopmasına neden olur. Nereden mi biliyorum? Deli miyim ki söyleyeyim? Öyle kolay değil o işler, benden sade söylemesi. Tevhid tokmağı ile kurulan bu devlete hiçbir şey olmaz, merak etmeyin. Planlar ne kadar kadim olursa olsun, tarih tekerrürden ibarettir. Bunu müşrikler de çok iyi bilir: Yenilen acemi pehlivan, grekoromene doymaz. Hayrullah'ın yazıkulunun kulakları çınım çınım çınlasın.

Sözün özü, akacak mecra bulamayan ve kendilerince direniş gösterip adlarının başına T.C. yazanlara bence haksız yere yüklenilmiş. Öylesi eylemlere katılacak bir hesabım bile yok, bir Allah'ın kulundan da görmedim, şimdi burada okudum da haberim oldu. Yukarıdaki soru yok yere içime dert oldu, dertlenmişken iki satırla sevgili Banu Avar'a laf atayım istedim. Hepsi bu.

Allah Türkiye Cumhuriyeti'ni görünmeyen orduları ile desteklesin.
Bastığımız yeri toprak diyerek geçirip de gaflette bırakmasın. Amin.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi
 
İletiler: 714
Kayıt: Çrş Eki 14, 2009 11:21

Re: Te Ce Eylemi Üzerine Düşünce... / Banu AVAR

İletigönderen Sabırlı_Vatandaş » Prş Nis 11, 2013 17:56

Ben TC eylemi konusunda Banu hanıma katılamıyorum. İsminin başına Ç veya K yazacakların önce cumhuriyeti olması lazım. İsteyen varsa da onlara kötü bir haberim var; uzun bir süre daha T ile idare etmek zorundalar. Kimsenin ekmeğine yağ sürüldüğü de yok. Sonuç olarak eylem (klavye delikanlılığı/vatanseverliği vs. diye eleştirenlere rağmen) amacına ulaşmıştır HAMDOLSUN!
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Kullanıcı küçük betizi
Sabırlı_Vatandaş
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 101
Kayıt: Cmt Tem 31, 2010 9:42


Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x