Tek Çözüm

Tek Çözüm

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Pzr Haz 24, 2012 23:19

NATO'nun BATI'nin AB'nin CIA'nin Irak'ta iki milyon kisinin oldurulmesinden, Filistin'in kolonilestirilmesinden ve Filistinlilerin etnik temizlige tabi tutulmasindan, Libya'nin altin ve petrol icin bombalanmasindan, Afganistan'in Cin ile orta dogu arasindaki karsilikli isbirligini ve petrol boru hatlarini engellemek icin isgal edilmesinden, Afrika'nin ve Kaddafi'nin Afrika'ya finansal ve ekonomik ozgurluk istedikleri icin saldiriya ugramasindan sorumlu oldugunu hatirlarsak, ve de Turkiye'nin Canakkale'de denize gomdugu Izmir'de denize doktugu eli kanli kole tuccarlari ile birlikte hareket edip, musluman dunyasini yakan, yikan ve yagmalayanlarin sozculugunu ustlendigini ve boylece musluman topraklarinin uzerindeki kanli hacli planlarinin isbirlikcisi durumuna geldigini hatirlarsak, neden bir Kurtulus Savasina ve bir Anadolu Ihlilaline ihtiyacimiz oldugunu daha iyi anlariz.

Bir Anadolu Ihtilaline ihtiyacimiz var cunku NATO'nun BATI'nin CIA'nin Israil'in Yahudi Sermayesinin isbirlikcilerinin hukumetten, medyadan, akademiden uzaklastirilmasi ve ulkenin, vatanin, ve kurumlarin bir an once millilestirilmesi ve halkin hizmetine sunulmasi gerekmektedir. Aksi halde Turk Milleti emegiyle, akliyla, ruhuyla, zamaniyla ve yasamiyla Yahudi sermayesine kolelik eden, Hacli seferlerine destek veren, muslumanligin ve Turklugun ruhuna ihanet eden bati kopyacisi disa bagimli gucsuz bir millet durumuna getirilecektir.

Bir Kurtulus Savasina ihtiyacimiz var cunku musluman dunyasini yakan yikan yagmalayan, Turkiye'yi bolmenin Turk Milletini zayiflatmanin planlarini yapan, yuzumuze gulup ulkemizi topragimizi kulturumuzu bizden calmaya calisan NATO'nun BATI cikarlarinin Yahudi Sermayesinin ve CIA'nin ulkeden defedilmesi icin Turk Milleti'nin askeri, ekonomik, politik, kulturel alanlarda savasmasi gerekecektir. Ulkeyi yonetenler gaflet dalalet ve hatta hiyanet icindedirler, dis gucler Turkiye'yi cepecevre sarmalamis ulkemizi atese atmanin ve yoketmenin planlarini yapmaktadirlar. Yuzumuze gulerek, dost gorunerek, demokrasiden, insan haklarindan bahsederek musluman dunyasini ve Turk medeniyetini yoketmenin planlarini yapmaktadirlar. Yuzyillarin kole tuccarlarinin, halklari somuren ve katledenlerin, kulturel emperyalism ile kaynaklari ve kulturleri kotrolleri altina alanlarin, gunumuzde de Islam medeniyetlerini bombalayip, milyon milyon musluman oldurenlerin demokrasiden ve insan haklarindan bahsedemeyeceklerini unutmamaliyiz.

Neden Canakkale'de denize gomdugumuz, Izmir'de denize doktugumuz, muslumanlari kolonilestiren, ekonomik kaynaklarini talan eden, topraklarini calan ve milyon milyon katleden dusmanlarimizin dediklerini yapiyoruz ve de dusman gucler tarafindan yonetiliyor ve yonlendiriliyoruz? Neden iki yuzlu dusmanlarimizin AB kulubune girmek icin ulkemizi, halkimizi dini ve etnik cizgiler uzerinden boluyoruz? Orta Asya'daki kardeslerimiz ile birlikte Asya'nin bagimsizligi ve ozgurlugu icin ortak hareket etmemiz gerekiyor, musluman dunyasinin BATI isgalinden ve somurusunden kurtulabilmesi icin musluman kardeslerimizle ortak hareket etmemiz gerekiyor. Muslumanlari ve Turkleri bolen, musluman dunyasini yakan, yikan, yagmalayanlara karsi mucadele edip, bir an once NATO'yu CIA'yi ulkemizden cikarmak icin Kurtulus Savasimizi baslatmamiz gerekiyor. Elbette ki sehitler verecegiz, gazetecilerimizi, muhendislerimizi, karakterli askerlerimizi ve politikacilarimizi kaybedecegiz, fakat sunu unutmayacagiz ki Ataturkler olmez. Turk kulturu ve vatani ugruna olecegimiz, surekli varolmasi gereken, bir medeniyetler ve kulturler besigidir. Musluman dunyasini ve Turk kulturunu savunmamiz, Yahudi sermayesinin koleliginden kurtulmamiz, Turklerin ve Muslumanlarin tam bagimsizligi icin mucadele etmemiz gerekmektedir. Medeniyet de insanlik da dogudadir, batili guclerin bu iki kavrami agizlarina alma haklari bile yoktur. Medeniyetimiz icin, insanca yasamak icin, haklarimiz icin, tam bagimsizligimiz icin, Anadolu'nun kalbinden cikan insanlar tarafindan tam bagimsizlik cizgisinde orgutlenmek, yasamak ve mucadele etmek icin savasacagiz. Anadolu Ihtilalimizi ve Kurtulus Savasimizi bir daha yapip, tam bagimsizligimizi kazanacagiz.
En son II. Anadolu Ihtilali tarafından Çrş Haz 04, 2014 1:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Tek Çözüm

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Çrş Haz 04, 2014 1:01

Insan gordugu ve duydugu ile sekilleniyor. Beyin algisinin yuzde doksani gozden gelmektedir, hemen hemen butun algi gorme ve duyma ile sekillenmektedir. Beyne giden receptorlerin yuzde doksani gozlerdedir, geri kalani buyuk cogunlukla sese duyarlidir. Gordugu ve duydugu kontrol edilen birey kontrol altindadir.

Turk Milleti bu sekilde kuresel cete ve isbirlikcileri tarafindan bu hale getirilmistir. Istiklal savasi, beyinlerin ozgurlugu ile baslayacaktir, medyanin adam edilmesi ile baslayacaktir. Bagimsiz olmanin yegane sarti algi tutsakligindan, beyinlerin kolelestirilmesinden, kulturel ve ruhsal sekillendirilmeden kurtulmaktir. Bunun icin duyularin ozgurlugu sarttir.

Beyne giden alginin yuzde doksan dokuzundan fazlasini kontrol eden medya ulusal cikarlara hizmet eder duruma getirilmedikce, Turk Milleti'nin kuresel ceteye koleligi devam edecek, bagimsizlik, ozgurluk ve kurtulus mumkun olmayacaktir.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Tek Çözüm

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Çrş Haz 04, 2014 1:54

Surekli resmettigim gercekligin tersini resmeden bu sunuma dikatle bakalim. Algi yanilgisinin ne kadar derinlerde planlandiginin ve yapildiginin kanitidir bu yazi. Bu masumiyet, guzellik ve bilgeligin arkasindaki gercekligin sifresini cozebilecek miyiz? Cem Yagcioglu'nun dehasinin bile zorlanabilecegi kadar derinden geliyorlar.

Gorundugunden cok daha karmasik, yari dogrular ile dolu bir makale, fakat hangi amaca hizmet ediyor? Elif Safak her zaman algilarimi ve kulaklarimi tirmalamistir, onceden insa edilmis ve dizayn edilmis formatlar uzerinden ses cikarir, ama authentic gorunme ve duyulma cabasi ve ustaligina sahiptir.

Medya ve yapma kultur ile ilgili sorunlarimizi cozmemiz icin bu kadar derinlere bile gitmemize gerek ama tuzagin ne kadar derin oldugunu anlamak icin, bu makaleyi defalarca cok dikkatli okumak gerekmektedir.

Yazida Turk'un nasil karikaturlestirildigine, ve devletin nasil algilandigina da dikkat edelim, acaba hedef sadece Erdogan mi, ya da hukumet mi? Yazar Fallujah gibi konulari da gunmede getiren, batinin agendasini ortaya doken yazilar da yayinlamakta midir?



http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/26534863.asp

http://www.timeturk.com/tr/2014/05/22/e ... 45dyvldXQQ

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/duny ... tildi.html

http://www.huffingtonpost.com/elif-shaf ... 74270.html

http://www.huffingtonpost.com/elif-shaf ... 74270.html
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42


Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

cron

x