TOPLUMU SOYSUZLAŞTIRMA ÇARKI HAYASIZCA DÖNÜYOR…Dr. Noyan UMRUK

TOPLUMU SOYSUZLAŞTIRMA ÇARKI HAYASIZCA DÖNÜYOR…Dr. Noyan UMRUK

İletigönderen Noyan Umruk » Prş Mar 31, 2016 12:49

TOPLUMU SOYSUZLAŞTIRMA ÇARKI HAYASIZCA DÖNÜYOR…
Dr.Noyan UMRUK


Cehaletin fazileti, okulların rezaleti, çocuklarımızın sefaleti… İşte toplumun yozlaştırılması, soysuzlaştırılması operasyonunun formülü …

Bir profesör…

Türksat üzerinden yayın yapan KTV’de (Kültür! TV) katıldığı programda, 1128 akademisyenin imza koyduğu “Bu suça ortak olmayacağız” başlıklı bildiriyi değerlendiren ve “Erdoğan giderse tam bir felaketle karşı karşıya kalacağımızı” öngören İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arının cehaleti öve öve bitiremeyen sözleri şöyle:


“Ben daha çok cahil ve okumamış tahsilsiz kesimin ferasetine (sezgi-zeka / TDK) güveniyorum…” “Yani ülkeyi ayakta tutacak olanlar, okumamış, hatta ilkokul bile okumamış, üniversite okumamış cahil halktır bu yanlışların hiçbirini yapmazlar…”

Üniversite mezunlarının ülke için en tehlikeli kesim olduğunu savunan Prof. Dr. Arı, “Olayları en rahat okuyanlar ilkokul mezunları. Çünkü zihinleri berrak” dedi. Bu tezine dayanak olarak trafikte yaptığı gözlemleri gösteren Arı’ya göre “Trafikte tehlikeli tipler üniversite mezunlarıymış... Normalde hiç okumamış kesimler trafikte bir şey verdiğiniz zaman ona uyarlar ve bunlar tehdit oluşturmazlarmış…”


Bir vakıf…

Aslında bunlar mebzul miktarda… Ama “cürmü meşhut” halindeki Vakıf, meşhur Ensar Vakfı…
Zenginler tarikatı olarak bilinen Erenköy Cemaati’nin desteğiyle kuruldu. Vakfın asıl kuruluş amacı dindar nesil yetiştirmek! ve bu amaçla İmam Hatip Liseleri (İHL) açmak ve bunları desteklemek.
Ve bu vakfın öncülüğünde 30 kadar İslami Dernek (Hafızanlar ve Mevlüthanlar Derneği, Emekli Din Görevlileri Derneği, Şehzadebaşı Camii Derneği’nin de aralarında bulunduğu), ortak bir karar almışlar.
Ensar Vakfı ve dernekler, her cuma namazı sonrasında, İHL kurucuları başta olmak üzere, bazı kişilerin ruhlarına hatim indirmeye ve sonunda da Erdoğan iktidarının devamı için dua edilmesine karar vermişler.

Ve de okula gitmek istemeyen çocuklarımız…

KARAMAN Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre cinsel istismar, bu yıl ocak ayında bir çocuğun okula gitmek istememesi üzerine ortaya çıktı.

Ailesinin ısrarla sorması üzerine çocuk, kaldığı Ensar Vakfı’na ait evde sınıf öğretmenin tecavüzüne uğradığını anlattı. Bunun üzerine harekete geçen savcılık diğer mağdur çocukları tespit etti.

İddianameye göre öğretmen 2012-2013 ve 2014’te Ensar Vakfı’na ait yatılı evde 3, daha sonra geçtiği Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’nin (KAİMDER) pansiyonunda 7 olmak üzere toplam 10 çocuğa cinsel istismarda bulundu.

Ve yurdun dört bir yanında böylesine ziyan edilen, okula gitmek istemeyen meçhul yüzlerce, binlerce çocuk… Çocuk istismarından 20000 dava açıldığı söyleniyor…

Eeee sayın profesör de bunu istemiyor muydu? Ne lüzum var doğru dürüst öğrenime falan… 3-5 yıl okula gidenler pişman, cehalete berdevam…


Ve bir bakan…

Hiç utanmadan,
“Bir kerecikten bi şey olmaz”buyuran,
Hem baaayan,
Hem anne, hemi de sıkı Müslüman…
4+4+4 yetmedi…
Daha alçakça da olsa çark yaman…

Kullanıcı küçük betizi
Noyan Umruk
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 1041
Kayıt: Pzr Mar 08, 2009 13:39

Şu dizine dön: Dr. Noyan UMRUK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x