Tüm Bildiklerinizi Unutun Tarih Yanılıyor

Kitapları bu bölümde tanıtabilirsiniz.

Tüm Bildiklerinizi Unutun Tarih Yanılıyor

İletigönderen gokhanht » Pzt Ağu 15, 2016 14:02


"Erich Von Dänıken'in Fikirlerinin Efsanevi Bir Çekiciliği Var."
-James A. Herrick, Christianity Today-


Resim

Kitapları çoksatanlar listesinden eksik olmayan yazar Erich von Däniken, çağdaşlarının gözden kaçırdığı gerçekleri ortaya çıkarma yeteneğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Von Däniken görünüşte birbiriyle ilişkisi olmayan yüzlerce antik metni dikkatle inceledikten sonra, insanlık tarihinin hiç de dünya dinlerinin iddia ettiği gibi olmadığını duyurmaya hazır. Üstelik elinde kanıtlar var!

Von Däniken, Tarih Yanılıyor'da, keşfinden bu yana şifresinin çözülmesi yönündeki bütün girişimlere direnen büyüleyici Voynich el yazmasına daha yakından bakıyor ve aynı derecede hayret verici olan Enoş Kitabı'yla ilgili bazı merak uyandırıcı açıklamalarda bulunuyor. Von Däniken aynı zamanda Ekvador'daki binlerce altın panelden oluşan kapsamlı bir kütüphaneye ev sahipliği ettiği söylenen kayıp bir yer altı labirentiyle ilgili hayret verici bir hikâyeyi ortaya çıkarıyor. Von Däniken metal kütüphanesinin yalnızca Enoş Kitabı'yla değil, kütüphanenin, atalarının geçmişini içerdiğine inanarak yıllar boyu onu arayan Mormonlar'la da ilişkili olduğuna dair kanıtlar sunuyor.

Nazca Çölü'ndeki, havadan bakıldığında iniş pistine benzeyen gizemli çizgilere ne demeli? Arkeologlar onların kadim geçit töreni yolları olduğunu iddia ediyor. Von Däniken ise, "Tekrar düşünün!" diye bağırıyor ve arkeologların kontrol etmeyi akıllarından bile geçirmedikleri verileri ortaya koyuyor. Tarih Yanılıyor zekânıza meydan okuyacak... Belki uzun süredir tutunduğunuz bazı inançlara da. Bu, Erich von Däniken'in yıllardır yazdığı en iyi kitap!
(Tanıtım Bülteninden)

+Detaylar :
https://www.ilknokta.com/erich-von-dani ... iliyor.htm
Kullanıcı küçük betizi
gokhanht
Üye
Üye
 
İletiler: 3
Kayıt: Pzt Ağu 15, 2016 13:58
Konum: kadıköy

Şu dizine dön: Kitap Tanıtımları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x