TÜRK'E MISAK-I MİLLİY'E ATATÜRK'E CUMHURİYET'E SALDIRININ TE

TÜRK'E MISAK-I MİLLİY'E ATATÜRK'E CUMHURİYET'E SALDIRININ TE

İletigönderen MURAT MERTOĞLU » Pzt Şub 06, 2012 19:24

TÜRK'E MISAK-I MİLLİY'E ATATÜRK'E CUMHURİYET'E SALDIRININ TEMELİ "SİYONİZM YOK OLMADIKÇA DEVAM EDECEK TALMUT KİTABI YEMİNİ"

ÖNCE SİYONİST YEMİN (TALMUD'DAN)

"Arzı Mev’ud 7 ülke üzerinde Nil-Fırat arasında, Toros yayı ve bunun kuzey doğusu olan “MURAT havzası=Aczmendi” ile güneyde Akabe ile Basra hattı boyunca ÇİZİLMİŞTİR. Bundan dönmenin HİÇBİR MÜMKÜNÜ YOKTUR. Bu yemindir ve sonuna kadar ilerletilecektir.
Aynı yeminli protokolde, Türklerin ve Arapların bu havzadan çıkarılmaları ve sadece “GOYİM” tabiatlı (Öküz de demektir) Kürtlerin Yahudi ırkının ayak işlerini yapmaları için “Yudaik-Kürdo” müstemlekesi kurulmasına imza atıldı. Bu protokol ayrıca “Zero-n” denen gelecekteki torunlarına da YEMİNLİ olarak iletildi.

BU BÖLGENİN ÖNEMİ VE STRATEJİ

Türkiye Kürdistanı (Yeni Asya=Asya minor Anadolu demek) SU AÇISINDAN;

Irak Kürdistanı MUSUL PETROLLERİ açısından

İran Kürdistanı da YAHUDİLERİN İLK ÇIKTIĞI, sonra göç ederek, sırayla Irak'a ve oradan da Mısır'a köle olarak gittikl erigüzergahın kaynağı olan ANAYURT olma açısından (Hamedan ya daIsfahan) vazgeçilmez ve orta vadede ellerine geçirecekleri alanlar olacaklardır.

Siyonizmin bu protokollerini değiştirmek mümkün değildir. Hedef bellidir ve taviz verilmiyor. Verilseydi, geçici kurulan Filistin Devleti'ne izin verilirdi. Onlar ARAP istemiyor...Sadece kürt köle istiyorlar bu orta-vadeli genişletileCEK İsrail topraklarında... Kürtlerin devlet olamayışı nedeniyle kurulacak devleti de yüzlerine gözlerine bulaştırıp, açlıktan neredeyse ölecekduruma getirecekler. Sonra onları İsrail DEVLETİ mandası altında sözde azbuçuk kalkındıracaklar.

ATATÜRK VE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURULUŞU VE İSTİKLAL SAVAŞI EN MÜSAİT ZAMANDA BU PLANI ENGELLEMİŞTİR. HALA TÜRKİYE VE TÜRKLER BU HEDEFİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGELDİR DOLAYISIYLA

Oynanan satrançta,GENİŞ CEPHE AÇMAK AMACIYLA Türk hakanlığının içindeki RUM+ERMENİ+KÜRT unsuru ile temas kesilmeden koruma ve kollama uygulandı.

SERV ANTLAŞMASI

Wilson’a göre “Pontus+Ermenistan+Kürdistan” üçlüsü bir federe devlet olmalıydı.
İnönü zaten bu planın bir Masonik parçasıydı ve “ABD mandasını/mandate” HEMEN daha kurtuluş savaşında isteyiverdi.

Atatürk karşı çıkmasaydı, bugün Doğu Karadeniz ile Van gölünü tamamen içine alan, Ermenistan ile birleşik bir ERMENİ dominant, teba olarak da KÜRT halklarını içeren bir ülke oluşturulacaktı.

Herzl, Ermeni unsurunu istemediğini baştan belli ettiği için, Wilson’un Ermeni devleti oluşmadı ve Sevres’de kurulmak istenen “Kürdistan” da Kazım Karabekir ve Maraş, Urfa, Anteb milislerince engellendi.

Fransa’nın şiddetli itirazları üzerine ASIL IRAK’tan kopardığı Suriye eyaletini ve Lübnan denen Hristiyan ağırlıklı devleti de bu meyanda oluşturdu. Cetveller kondu ve düzgün sınırlar çizildi.

Misakı Milli içinde yer alan “Musul-Kerkük-Erbil-Süleymaniye” dörtgeni için DAİMA SİYONİZMİN ABD ile yandaşı olan İngiltere imparatorluğu, sözkonusu bölgeyi işgal etti .Sinsice Kudüs yöresini “1948’de kurulacak olan” İsrail için örgütlemeye ve ilk Yahudi göçmenleri oraya toplamaya başladı.

SERV AMERİKA İNGİLTERE VE FRANSANIN BÖLÜŞMEDE ANLAŞAMAMASI SONUCU TAM İSTENDİĞİ GİBİ OLAMADI AMA TALMUD AMACI HEDEFE ULAŞANA KADAR UYGULANMAK ÜZERE BU ÜLKELERİN MİLLİ KONULARI ARASINDA YERİNİ ALDI.

BİRİNCİ DÜNYA HARBİ VE KURTULUŞ SAVAŞINDA OYNANAN OYUNLAR

Petrolün değeri o zaman da çok iyi biliniyordu. İşgal ettiği Osmanlı toprakları üzerinde “Arap aşiret şeyhlerine” göre UYDURUK SALTANATLAR kurdurdu. Haşimi(Hişam) oğullarına ÜRDÜN’ü, Emeviye soyu olan Suudilere (Toplam 12 Emevi kabilesinden en kalabalık olanı) Arabistan’ı ve diğer “PETROL” hassas bölgelerine de (Birleşik Arap Emirlikleri adıyla bilinen) sultanları atadı. Petrolü olmayan bölgeleri (Aden/Hadramut, Yemen, Umman vb.) de diğer sultanlıklara paylaştırdı.

Bu Arapların tamamı 1. dünya savaşında hatta Mekke müdafasında dahi Osmanlı ordusunu arkadan vurdu ve şehitlerin sayısı milyona ulaştı. Ürdün ve Irak ile Suriye-Lübnan dörtlüsü “MÜSTAKBEL ARZI MEVUT İÇİNDE yer almak üzere kurulmuş, geçici devletlerdi. ZATEN GEÇİCİLERDİR…. İngiliz müstemlekeciler sınırları oluştururken, uzanamadıkları bölgelere doğru bilhassa “GOYİM” denen halkın ŞEYHLERİNİN menfaatperest geri ve halkın fodal boyundurukta olmalarından yararlanarak, Türk Misakı Millisini Lasuanne’a götürmemek için “ŞEYH” isyanları tertiplediler.

Bu kuzeyli 17 kadar şeyhlerin tamamı KÜRT(Goyim) idi. Bunların bir kısmını artık tanıyorsunuz (Yahudi Barzani’ler, Şeyh Said) 17 KÜRT (Goyim) Aşiret şeyhlikleri oluşturulurken, ana fikir tıpkı ORTADOĞUDAKİ gibi SALTANAT devletçikleri kurmaktı. Bunların kimi açık kimi de gizliydi (Tarafsız bölge devleti, İran’a bırakılon Şii Arap-Khuzistan devleti Bu 17 şeyhliklerden Üçü de Atatürk önderliğindeki TBMM hükümeti topraklarındaydı.
2. Kürt milliyetçiliği YANINDA SÜNNİ MEZHEB adı altında DİNSEL MİLLİYETÇİLİK dümeni yaratıldı. (Şeyh Saidi Kürdi) Burada amaç “KAFİR (!) MUSTAFA KEMAL’E ALTERNATİF DEVLET” idi.

Böylece üç hareketten birincisi başarılı oldu: Zap suyundan Celal Talebani topraklarına kadar olan Misakı Milli toprakları “Irak”a bırakıldı ve Kürt isyanları “MEŞRU” sayıldı. Bu belgeyle Lausanne’a gidildi.
Buna rağmen Karabekir ve Çakmak ile yapılan kurmay toplantıda “Kerkük’den vazgeçilmeyeceği” karara bağlandı.
Saidi Kürdi’nin Kürdistan ayaklanması bastırıldığında, Türkiye’nin “Soykırımcı” olduğu da tescil edilmişti. Lausanne’da bu gizli gündem veya gizli müeyyide kapalı kapılar arkasında Türk heyetine dayatıldı.
Atatürk mozayığımızı biliyordu. Kürt Said(Nursi)i meclise çağırdı. Ama Kürt Said’in tavrı şuydu:

“Ben Kürdistan’ı TÜRK zındık cumhuriyeti içinde düşünmem bile…”İngilizler ile işbirliği saptandı. (Karabekir anıları) Tutuklandı. Ve tutuklandığı hücrede kendisine bugün “Nur Külliyatı”

eseridir. Risalei Nur BİR KOPYADIR ve edebi ya da bilimsel olarak BİR ANLAMI YOKTUR Gerçek AAacı KÜRT bilincindeki bir TALMUDA HİZMET EDECEK TARİKAT el kitabından başka bir şey değildir.

diye bilinen ASLI KÜRT ŞEYHLERİNİN güdümündeki “Sözde alimlerin hazırladığı” risaletler (adları hiç değiştirilmeden Lem’a=Şualar gibi) gönderildi. Fakat bir iki özgün laf ve dipnot dışında tamamı BAŞKALARININDIR

SONRASI VE GÜNÜMÜZ

1. NEV ASYA (Yeni Asya, Yeni Anadolu) Tarikatı: Amacı İsrail suyu olarak öngörülen MURAT/GAP havzasını KÜRT MİLLİYETÇİLİĞİ altında tutmak. Günü gelince GOYİM olmak üzere Büyük Arzı Mev’ud’a teslim etmek. Bu tarikata son 25 yıl itibariyle Türk alınmıştır. Ama aslı astarı ŞEYH MEHMET KUTLULAR’IN komutasında olmak üzere oluşturulmuştur.

2. NEV ASYA’nın eyaletlerinden biri olan ve ASIL KÜRDİSTAN (ACZMENDİYE) ile birleşmek amacıyla kurulan ACZMENDİLİK denemesi de Saidi Kürdi’nin vasiyetindendir. Cübbesi, sarığı ve kalın sopasına kadar “KİTABINDA” sayılmıştır. Ancak beklenen patlamayı yapamamıştır.

3. 1950’lerde ortaya çıkarılan SAİDİ KÜRDİLİK (Şimdiki adıyla Süleymancılık) da bir TARİKATTIR ve Takıyyeyi doğru bulmadıkları için TARİKAT olarak ortaya çıkmışlardır. Tüm dış istihbaratlar bunları desteklemişlerdir. Ancak bu üçünün kitlelere yaygın olamayışı yüzünden “Fethullahçılığı” kayda değer bulmuşlardır. ÇünküTürklerin KÜRT MİLLİYETÇİLİĞİNİ desteklemedikleri ortaya çıkmıştır.
a- Türk ve Kürt etnikler geniş ölçüde birbirlerine karışmışlardır. Kimi de melezdir veya yansızdır. Yanlı olanlararasında Kürt-Türk sorunu oluşturulması ve karşı karşıya getirilmesi. (Apo’nun varlığının nedenidir)
b- Kürtlerin Türkiye’yi pasif asimile olarak ele geçirme planı: Aa Türkiye’deki türk nüfusun “doğum kontrolüne özendirilmesine karşın” Kürt nüfusun sınırsız artırılması için çalışmaların TChükümetlerine mas ettirilmesi.

Apo’dan önceki dönemde, bizzat Siyonizm güdümlü süper devletler ve istihbaratlarınca büyük bir karapara akışıyla Gecekondu ve kaçak yapılar aracılığıyla Kürtlerin büyük kentlere kaydırılması. Pilot bölge olan Diyarbakır başarılınca, bu kez İstanbul’da yeni ve kalabalık ilçeler oluşturulması planına geçilmiştir. Bugün İstanbul Dünyanın en büyük Kürt Kentidir. İkincİ olarak Diyarbakır ve Üçüncü olarak da Süleymaniye sıralarını Almışlardır.Türkiye’de “Kürtlük” böylece tescil ettirilmiştir. Özellikle SAHİLLERDEKİ ya da Turistik ve eğlence dinlence alanlarındaki tüm ihalelere el altından para verilmiştir ve sahipleri kürt asıllı olarak TESCİL edilmiştir. Üç yanı deniz olan Türkiye’de istediğiniz yere gidiniz ve bir bardak çay içiniz. Biraz muhabbeti deşiniz “Arkada Kürt patronları” göreceksiniz. İstanbul’un göbeğindeki çaybahçeleri bile İSTİSNASIZ kürt karaparacılarının elindedir.


Eğer Türkiye “Şii” devlet olsaydı, ÇOĞUNLUK gereği bu DİN TİCARETİNİ şia üzerine sergileyecekti. Çoğunluğa uyarak “Sünniliği” takıyye edinmiştir. Onun mezhepçiliği de sahtedir. Çünkü Şii ülkelerde “Şiilik ağırlıklı özel okullar” kurmuştur. Hatta orada “genelde Sünniliğin tekelinde olduğu için ” o okullarda HADİS bile okutulmamaktadır. Yatılı bölümlerdeki Atatürk büstü “Yüzüne tükürülmek” için konmuştur. Atatürk’ün adı ise KÖR DECCAL’dir. Okullarındaki Türk bayrağının öteki adı ise “Defiu Haced bezidir” (Tuvalet kağıdı) Bunları BİLE BİLE tüm hükümetler “OY POTANSİYELİ HESABI” tüm zamanlarda ve her partiden (DSP’li Hüsamettin Özkan’ı anımsayınıZ.

Baykal’ın kurmay listesindeki nurcuları ve DYP’nin Tantan gibi nurcularını anımsayınız) Uçkuru gevşekleri teslim almak için “cilveli degaje güzel kızlar eğitilmiştir. Amaç onlarla etkin olabilecek kişileri erek evlilik gerek birliktelik yoluyla devşirmektir.

Türkiye’de KADROLARIN ele geçirilmesi taşaronluğu ise FETHULLAH GÜLEN’E verilmiştir. Tescilli Bilderberg üyesi yani İPEK CÜBBESİ ile Gülen, tüm idari kadroları (Vali, kaymakam, Emniyet Müdürlükleri, Hakimler vb.) ve stratejik zirveleri (Harb okulları, finans kuruluşları, basın-yayın vb.) eline geçirmek için “Masum Işık evlerinden başlayarak, dersaneciliğe, buradan da kolej ve Üniversitelere kadar büyük bir ağ oluşturmuştur. Amacı (Kendi ağzından naklediyorum: “Tedbir(Takıyye) ile 3 kuşak boyunca bu kadroları yerleştirip, GİZLİ ŞERİAT İHTİLALİ yapmaktır.”

Fethullah Gülen “Bilderberg yemini” yaparken, kendisine sunulan TEK KİTAP olan TALMUD’dan başkasına yemin edemez. Sadece onların verdiği KAFTANI giyebilir. Ve şimdi o BİLDERBERG yuvasındadır.
Fethullah Gülen Siyonizmin en önemli siyasi kuruluşu olan Bilderberg'in (Koç, Ecevit ve Yılmaz ile birlikte) 4 YÜKSEK üyesinden biridir. Bügünkü hükümette de alt bilderberg üyesi birçok bakan vardır. ABD'ye ömürboyu transferleri yapılmıştır.

Bilderberg ise kendine bağlı olan diğer Bilderberg'lere EMREDİYOR:

1. Fethullah Gülen'i HALİFE derecesinde ve türk seçimlerinde oy belirleyici güç yapmak için ardına kadar güç verilecektir. Fethullah Gülen'in BİLDERBERG'li olduğuna ilişkin ipekli Breech'ini (Hakim, savcı, Avukat, öğretim üyesi, öğrenci mezuniyet kıyafeti, eski Haham cübbesi olan) KAFTANINI giymesi davasına olan sadakatini ŞEKLEN gösterecektir. Bu muvacehe içinde adı anılan üyemiz, ABD yurttaşı olarak ihdas edilecektir."

2. AYDIN DOĞAN'I ÖNEMLİ KILINIZ, arkasında KOÇ'un olduğu saklanmalıdır. (Türkeş IR zarfında üçüncü belge.)

3. YENİ ÜYEMİZ TURGUT&MESUT'u da...

4. (Dönemin) BAŞBAKAN(ı) Mr. Buelend Acevit'i (Böyle yazıyordu, ben yanlış yazmadım) Avrupa topluluğuna girmeye engel olması için ...............

(Bürokratik açmaz ve çıkmazlardan oluşmuş 46 sayfa)

(Türkiye İşbankası yönetim kurulu başkanı Murahhas üye Rachel (Roxanne, Rahşan)....


ECEVİT SAYESİNDE Türkiye AB. girmedi ve şimdi de 20 yıl sonrada girmeyi düşünüyor. Son hükümeti döneminde de ekonomik ve siyasi birçok yanlış ve yeminin önünü açacak davranışta bulunmuştur. Mesut Yılmaz için herhalde kimseye birşey söylemeye gerek yok, Türk Ulusunun faydasına yaptığı bir tek şey bulunmamaktadır.

Siyasi boyutlar bir yana dursun, ekonomik boyutlar olarak da, KOÇ'un (Sabancı o dönem zayıftı) tek ekonomik güç olması Türkiye'de corporation biçiminde tekelleşmesi ve Dünya Ekonomi imparatorları soydaşlarınız ile Kartelleşmesini kamufle etmek için, adları pek duyulmayan, Gülen-Kutlular, Yılmaz Kardeşler ve adı hiç duyulmayan AYDIN DOĞAN diye birine GÜÇ verdiği artık deşifredir.

Bunun altında minik MENFAAT ÖRGÜTLERİ olan İhlas, Al Baraqa=Faisal Finance, Asya Finans irili ufaklı AKP dönemi şirketleri zenginleri vb. gibi sömürgecilere de destek vermiştir. SİNEKTEN YAĞ ÇIKARMAK bir türk değil, enternasyonal Yahudi özdeyişidir. Tevrat'taki adıyla Kralların memelerinden süt emmek!

İŞTE SİZE 150 YILDIR UYGULANAN VE SİYONİZM GÜÇTEN DÜŞMEDİKÇE UYGULANACAK TÜRKİYEYİ BİTİRME PLANINI;TÜRK, ATATÜRK, İSTİKLAL SAVAŞI, CUMHURİYET DÜŞMANLIĞININ VE ORGANİZASYONUNUN DÜNÜ BUGÜNÜ VE YARINI. DÜŞMAN VE AMACI BELLİ OLDUĞUNA VE BOZULMAZ YEMİNLE KESİNKES VARLIĞIMIZA KASTETTİĞİNE GÖRE MÜCADELE KAÇINILMAZDIR TÜRK ARAP KÜRD BİRLİKTE VE BAŞARILI OLMAK ZORUNDADIR.
Kullanıcı küçük betizi
MURAT MERTOĞLU
Üye
Üye
 
İletiler: 8
Kayıt: Pzr Oca 15, 2012 18:47

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x