Turk Milleti'ne, Turkiye'nin Basbakani'na, Obama'dan, Havuc ve Sopa Diplomasisi

Turk Milleti'ne, Turkiye'nin Basbakani'na, Obama'dan, Havuc ve Sopa Diplomasisi

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Cum Ağu 03, 2012 9:30

Obama'nin eli sopali bir sekilde Erdogan ile gorusmesi ve bunun Beyaz Saray tarafidan fotograf ile kamuoyuna ve Turkiye'ye aciklanmasi, kesinlikle Erdogan'a bir mesaj; havucla olmaz ise sopayla yapariz demek. FBI ve CFR tarafindan sorusturma altina alinan Fethullahci hareket de Amerikan hukumetinden baski gormesini havucla kosullandirilamamis olmasina borclu. Cemiyetin de artik Amerikan politikalarinin destekcisi ve sozcusu olmayacagi ortada. Anlasilan Turk Islam toplulugu Bati'dan gelen tehlikelere karsi bir uyanis icinde.

Obama'nin havuc diplomasisinden sopa diplomasisine gecmesi, Erdogan'in Washington'dan suphelenmeye basladigini ve her emri uygulamadigini da gosteriyor. Sangay'a girme istegi ve AB'den vazgecebilecegini gostermesi Erdogan'in ve devletin bazi seyleri sezinledigini ortaya koyuyor.

AB ve NATO Turkiye'yi acimasizca boler, el sikismalarin ve guluslerin bir anlami yok. Tek secenek, Cin ile Rusya ile, yukselen dogu ile, BRIC ulkeleri ile, olabildigince dost olup Iran ile muttefik olup butun Islam dunyasi icin bir savunma gelistirmektir. Aksi halde Turkiye'nin de Orta Dogu'nun da isi biter. Terorist yap, karistir politikasinin hedefi bolgeyi askeri operasyonlarin hedefi yapmak ve Israil'e vermektir. Oncelikli hedef Turkiye'nin bolunmesidir.

Fakat Obama, Bati blof yapiyor. Turkiye yukselen dogu ile Islam'in savunmasini yaptigi anda, Turk Milleti uyandigi anda, yuzyillarin kole tuccarlari dunya hakimiyetini kaybedecek, Bati'nin sosyal ve ekonomik sistemi cokecek. Iran'i vuramaz iseler dolar cokecek, pesinden de Amerikan ve Avrupa ekonomileri cokecek. Butun blofler, basilan paralar, Turkleri satin almalar, terorist ureten Turkiye'deki NATO ustleri bu yuzden. Dunyanin gelecegi belirleniyor bu aylarda.

Turk Milleti, Canakkale ve Kurtulus mucadelelerine bakmali ve hangi tarafta olmasi gerektigini anlamali. Milyon milyon musluman oldurenlerin kafasindan ne gectigini anlamali. Bunun icin de biran once medya millilesmeli ve halki bilgilendirmeli. Tarihi bir gaflet icinde Turk Milleti, fakat uyandigi anda ne kadar etkili ve guclu olabilecegini anlayacak. Kulluk , kolelik, emirleri Washington'dan alma, dolar ile vatani satma, Turk Milletine hic yakismiyor.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x