TÜRK YARGITAY'I, Fetullah Gülen Örgütü'nü SUÇLU BULDU!

Tartışma Alanı

TÜRK YARGITAY'I, Fetullah Gülen Örgütü'nü SUÇLU BULDU!

İletigönderen ALTAR » Sal Eki 09, 2007 1:15

http://www.tepkimiz.net/index.php?optio ... &Itemid=30

TÜRK YARGITAY'I, ABD'NİN KONTROLÜNDE OLAN DÜNYA'NIN EN TEHLİKLİ, EN SİNSİ, EN TAKİYECİ ve EN BÜYÜK SİYASİ YAPILANMASI OLAN Fetullah Gülen Örgütü'nü DOĞAL OLARAK SUÇLU BULDU!!!

[img]http://www.tepkimiz.net/images/stories/resimler/gulen%20davas%FD.jpg[/img]

Ergün POYRAZ'ın 1999 yılında şikayetçi olması ile dönemin DGM Savcısı Nuh Mete YÜKSEL tarafından açılan dava, Ankara DGM'de "Rahşan Affı" nedeni ile hüküm verilmeyerek ertelenmişti.

Fakat, Ergün POYRAZ'ın 8 Mayıs 2006 günü mahkemeye temyiz başvurusu ile dava savcılığında harekete geçmesi ile Yarıgıtay'a taşındı... Ergün o gün, yargı sonraki hukuki sürece ilişkin " temyiz isteği en kötü ihtimalle ret edilecek olursa, biz de bu sefer, reddin reddi için tekrar itirazda bulunacağız ve dosya Yargıtay'a gidecek..." demişti. Ergün'ün açıklaması üzerine de 15 Mayıs 2006 günü, "F. GÜLEN davasının seyrini, bundan sonra Yargıtay'ın" belirleyeceğini yazmıştık.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı FGÖ hakkında kararını 28 Mayıs 2007 günü verdi. Karar; davanın zaman aşımı nedeni ile kamu davasının DÜŞÜRÜLMESİ yönündeydi. Fakat, zaman aşımına uğrayan davada, suç fiilinin devam ettiği belirtiliyordu!!! Ankara DGM'nin açtığı davada F. GÜLEN suçlu bulunmuş ama yalnızca açılan dava 31 Ağustos 2000 tarihinde olduğundan dolayı ve özellikle işlem yapılmadan zaman aşımına uğradığı için dava düşürüldü... Ama "suç" ortadan kalkmadı!... Bundan sonrasına, yani F. GÜLEN'nin cezai durumuna 9. Yargıtay Ceza Dairesi karar verecek.

T.C. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, sonuç ne olursa olsun kesin olan, "765 sayılı TCK.nun 313/2-4 madde ve fıkralarında tanımı yapılan ‘cürüm işlemek için teşekkül meydana getirmek ve bu teşekkülü yönetmek' suçunu oluşturduğu..." açıkça belirtti. Biraz daha açacak olursak, Yargıtay F. GÜLEN için, "şeriat devleti hedefleyen örgütün başı, amacının ise Anayasal düzeni değiştirmek, laiklik ilkesini kaldırarak yerine şeriat esaslarına dayalı devlet kurmak" olarak açıkladı... Ve F. Gülen örgütünün amacına ulaşmak içinde, "cebir ve şiddet de kullanmak suretiyle Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının tamamını veya bir kısmını tağyir ve tebdil ve ilga ile şeriat esaslarına dayalı bir devlet kurmak isteyerek suç işlemeye devam ediyor" dedi... Çünkü, suç davanın açılma tarihi olan 23 Nisan 1999 sonrasında da sistemli olarak devam etmiştir...

İşte bu karar, tek müşteki olma sıfatı ile Ergün POYRAZ'ın Av. Hüseyin BUZOĞLU'na geçen günlerde tebliği edildi!!! Ergün POYRAZ ise T.C. Devleti'ni yıkmak isteyen FGÖ karşı yiğitçe tek başına durduğu için, hala ne ile suçlandığını bilmediği halde cezaevinde yatıyor... Türkiye Cumhuriyeti Devletini sapkınlara teslim edenlerden, İsmet İNÖNÜ, ECEVİT, ÖZAL ve bazıları vefat etti. DEMİREL ve diğerleri yaşıyor. Daha fazlasını yine Ergün POYRAZ'ın "KANLA ABDEST ALANLAR, Said-i Nursi'den Fetullah Gülen, Demirel ve Ecevit'e Nurculuğun tüm bilinmeyenler" isimli kitabından okuyun... Ama beni, FGÖ'nün yalnızca yasal konumu ilgilendiriyor diyorsanız. Ö. Faruk EMİNAĞAOĞLU 13 Ekim 2006 günü F. GÜLEN'nin "Hukukta Gülen'in Konumu"nu http://www.tepkimiz.net/ de yazdı, onu da oradan takip edin...

Ve dahası, bir tarafta F. GÜLEN örgütlenmesini bütün yönleri ile açıklayan Türk Yargıtay'ı varken, diğer tarafta ise sürekli AKP hükümetine müdahale eden, edilen müdahaleye karşı direnmeyen bir AKP hükümeti var. FGÖ'ye karşı direnemediklerini açıklayan ise dünün Adalet Bakanı Cemil ÇİÇEK. Kendisi bugün Başbakan yardımcılığı görevini sürdürüyor. FGÖ'nün AKP üzerindeki müdahalesi konusunda bakanın itirafları esas alınarak, 20 Nisan 2007 tarihinde Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet edildi. İlgili dava Ankara'da Cumhuriyet savcılarının önünde. Savcıların uzun uzadıya araştıracağı bir durum yok. Çünkü, AKP hükümetinin Adalet Bakanı FGÖ müdahalesini açık açık itirafı etmiş, bakan itirafından iki gün sonra da, aynı gazete ve aynı yazar bu sefer FGÖ'nün savunması yazdı!!! Şimdi ise iftira ile karşı karşıya bırakılan ve F.GÜLEN davasının bugün bu şekliyle ortaya çıkmasını sağlayan bir de Ergün POYRAZ var. Ergün POYRAZ'ın tutuklanması ile ilgili de, Türkiye'nin SÖZDE, LAİKLERİ ile MİLLİYETÇİLERİ ise hala kıllarını kıpartatmıyorlar... Onun kitaplarını okuyan ki sayısı milyonları bulmuştur, seslerini çıkartmıyor. Herkes kendi kendine söyleniyor... Türk Yargıtay'ı ise dünyanın en büyük teşkilatına sahip olan ve bir terör yapılanması olarak tarifi edilen FGÖ hakkında "somut delillere" dayanarak kararını açıklıyor, "Ramis oğlu, Rabia'dan olma, 1941 doğumlu, Erzurum ili, Caferiye Mahallesi nüfusuna kayıtlı olup, halen firarda olan F. GÜLEN kurduğu örgüt ile T.C.Devletinin Anayasal düzenini yıkacak..."
Resim
Kullanıcı küçük betizi
ALTAR
Üye
Üye
 
İletiler: 10
Kayıt: Pzt Eki 08, 2007 22:16

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x