Turkcell'den Millilere büyük destek!

Millî takımlarımız hakkındaki gelişmeler

Turkcell'den Millilere büyük destek!

İletigönderen Veled » Pzt Haz 04, 2007 16:17

Turkcell'den Millilere büyük destek!

Milli Takım ana sponsorlarından Turkcell, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva Tesisleri'ne sponsor oldu.



Futbol Federasyonu ile Turkcell arasında Riva Tesisleri'nin yenilenmesi kapsamında sponsorluk anlaşması imzalandı. Futbol Federasyonu'nun Riva'da bulunan tesisleri, TFF'nin hazırlayacağı proje çerçevesinde Turkcell tarafından yeniden inşa edilerek, Türk futbolunun hizmetine sunulacak. Tesislerin inşasından sonra "Milli Takımlar Turkcell Tesisleri" adıyla anılacak olan tesisler, A Milli Takım dahil tüm Milli Takımlar'ın kamp tesisi olarak hizmete sunulacak.

Almanya'nın Dortmund kentinde Hilton Otel'de düzenlen imza töreninde konuşan Turkcell Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül Tüzün, Türk futbolunun önünü açacak ve Turkcell'in Türk futboluna verdiği önemi bir kez daha gösterecek bu projeye büyük önem verdiklerini söyledi. Turkcell olarak, Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptıkları anlaşma kapsamında federasyonun Riva'daki tesislerine sponsor olduklarını söyleyen Tüzün, "Bu anlaşmayla Turkcell, 15 yıllığına Milli Takım'ın Riva'daki tesislerine ismini veriyor olacak. Bu şu ana kadar Türk futbol tarihinde yapılan en uzun süreli sponsorluk anlaşmasıdır. Türk futboluna olan güvenimizle 15 yıllığına ismini veriyoruz. Yapılacak çalışmadan sonra dünyaya örnek olacak bir tesis olacak. Yeni Hakan'lar, yeni Rüştü'ler, yeni İbrahim'ler, yeni Hüseyin'ler yetişecek" dedi.

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ise, sözlerine babasının rahatsızlığı nedeniyle Münih'e gitmek zorunda olduğunu ve bu nedenle teknik kadro, futbolcular ve yöneticileri yalnız bıraktığı için Türk futbol kamuoyundan özür dileyerek başladı. Ulusoy, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bir süredir hayata geçirmeyi düşündüğü bir projeyi Turkcell'in desteğiyle gerçekleştirdiğini belirtti. Ulusoy, Riva Tesisleri'nin Turkcell'in oluşturacağı kaynakla yeniden inşa edileceğini ve milli takımların kullanımına sunulacağını söyleyerek, "Bu tesisleri kurmaktaki amacımız Türk futbol ekolünün oluşmasında ve dünya futboluna damga vurması yolunda bir adım atmaktır. Riva tesislerimizin yeni haliyle tamamlandığı zaman bütün milli takımlarımız kamp yapma imkanına kavuşacaktır. Bu tesislerimizden futbol kulüplerimizde faydalanacak" diye konuştu.

Proje tamamlandıktan sonra Beylerbeyi'nde bulunan milli takımlar departmanlarının da Riva'ya taşınacağını kaydeden Ulusoy, "Arkadaşlarımız Türk futbolunun gelişimi için çok daha modern bir ortamda mesai yapacaklar. Burada Türk futbol ekolü doğacak, serpilecek ve dünyaya damgasını vuracak. Bu proje için Turkcell'e teşekkür ederim. Özellikle Çukurova Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet'e de bu projeye ve Türk futboluna verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de, hayata geçirilecek projeden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Avrupa'da birçok tesisi görme şanslarının olduğunu belirten Terim, "Avrupa'ya gittiğimizde gördüğümüz tesisleri Türk milli takımlarına kazandıramayız mı demiştik. O emeklerimizin, uğraşlarımızın boşuna gitmediğini görmek sevindirici. Daha önce sayın başkanım ve ikinci başkanımla Riva Tesisleri ve diğer tesislerin de milli takımlara kazandırılması konusunda konuştuk. Bu projenin temelleri orada atıldı.

Proje hayata geçirildiği için çok mutluyum. Emeği gecen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Milli takım kaptanı Hakan Şükür, bir sporcu için tesislerin çok önemli olduğunu düşündüğünü ifade ederek, "Bu tip tesislerin Türk sporunu çok daha güzel yerlere getirecektir" dedi.

Milli kaleci Rüştü, "Bir sporcu olarak böyle günler gördüğüm için mutluyum. Yeni tesisler hem Türk futboluna, hem de dünya futboluna önemli isimler kazandıracaktır" diye konuştu.

Milli oyuncular İbrahim Üzülmez ve Hüseyin Çimşir de, yapılacak tesislerde yeni yıldızların yetişecek olmasının Türk futbolu açısından önemli olduğunu kaydederek, Turkcell'e teşekkür ettiler. Yapılan konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Millî Takımlarımız

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x