Türkiye Cumhuriyeti son durum

Türkiye Cumhuriyeti son durum

İletigönderen Başkomutan » Cmt Eki 17, 2009 19:15

Türkiye Cumhuriyeti son durum

Hükümetin yaptığı son açılımlardan sonra gelinen son durum şöyle;
Kürtlerin temsilcisi olarak bilinen ve PKK terör örgütünün siyasi kolu olan DTP son Ermeni açılımı başladığından beri yani yaklaşık bir haftadır süren futbol diplomasisinde konuşmamayı tercih ediyor...Sadece bu durum şu tarihi gerçeğin kanıtıdır.
Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde başka bir devleti kurma çabası,Türkiye devletini parçalamak için Ermeni anayasası,PKK terör örgütü,DTP'nin talepleri ve Büyük Ortadoğu projesine hizmet eden çapulcu Barzani'nin faaliyetleri ile Büyük Ermenistan ve Büyük Kürdistan hayali kesişiyor...
Bu böyle iken Türkiye'yi yönetenlerin sözlerinden çıkmadığı batılılar ise tarihi gerçekleri gözardı ederek soykırım yalanını meclislerinden geçirmiş durumda.
Öyle ki sözde müttefik Amerika'nın 42 eyaleti soykırım yalanını tanımıştır.İşbirlikçi iktidar protokolü imzarlarken kanlı dişlerini sırıtarak gösteren Amerika'nın yanında soykırımı tanıyan Rusya ve İsviçre bulunmakta.Bu protokolün fotoğrafı 90 yıl önce çekilmiştir.Fotoğraf sararmasına rağmen tarihin çöplüğünden yeniden tarihin sayfalarına konulmuştur. O gün işbirlikçi olan İstanbul hükümeti bugün AKP iktidarı,manşetlerinde bu süreci alkışlayanlar
Ali Kemaller yani mütareke basınıdır.

Son Avrupa ilerleme raporunda göze çarpan durum kepaze karanlık aydınların istediği şekildedir.Açılımlar destekleniyor,Ergenekon operasyonu alkışlanıyor,açık bir şekilde Atatürk'e hakaret serbest bırakılsın deniyor.Aslında bu raporla ilgili söylenecek bir şey yok.Çünkü raporun kendisi her şeyi anlatıyor...
İşbirlikçi iktidarın işbirlikçi basını Türk milletine katil diyenlerle imzalanan bu anlaşmayı kınayanları ya ırkçı ya stotükocu olmakla suçluyor.Ve deniyor ki meclisten geçmeye bilir bunun yanında Ermenistan'ın protokolü imzalamasıyla elinden kozu alınmıştır masalı okunuyor.Ancak karşı çıkılan Ermenistan'ın tarihi emellerinden vazgeçmeden bunu protokolde taahhüt etmeden masaya oturulmasıdır.Ellerinde Hocalı katliamının kanı olanların tüm bunlar unutularak kanlı ellerinin sıkılmasıdır...

Türk milletinin vicdanı bunu kabul eder mi?
Ermeni protokolü neden imzalanmış,hangi vicdan imzalamıştır?
Her biri utanç abidesi olan soykırım yalanı anıtları yıkıldı mı?Anayasalarında bulunan kirli hayallerinden salya akmasını sağlayan maddeler çıkartıldı mı?Soykırım yalanını tanıyan kabileler iftira ettikleri Türk milletinden özür dilediler mi?

Ama demokrat yani faşist liberal olan,bölücü karanlık aydınlar,bu kepaze medya bunu anlamıyor,anlasa görmüyor,görsede yazmıyor.
Çünkü AKP iktidarı Yahudi,Hristiyan ittifakında Amerika,Avrupa ve İsrail için gereklidir.
Onlar için bu iktidar her şeyden önemlidir.Tâ ki yeni bir İstanbul hükümeti bulununcaya kadar.

Fakat asıl sorulması,söylenmesi ve mutlaka yapılması gereken şu.
Türk milleti yeniden Samsun'a çıkar mı?Eğer bu çok yakın zamanda gerçekleşmezse yeni bir İstanbul hükümetine gerek kalmayacak!..

Artık yazmanın manası yoktur...
"....AKP iktidarı Türkiye Cumhuriyeti'nin truvasıdır.Medya o truva atının jokeyidir."

Hector'un öcünü alan Atatürk'ten öç almaya geldi yedi düvel...
Savaşmadan ölecek miyiz?

Başkomutan
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 2297
Kayıt: Pzt Eki 12, 2009 23:24

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x