Türkiye İntihar Ediyor

Türkiye İntihar Ediyor

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Sal Ağu 07, 2012 9:27

Turkiye intihar ediyor. Tek kurtulus yolu yukselen dogu ile birlikte hareket edip Islam cografyasinin savunmasini yapmak. Batan batinin tetikcisi yapilmamali Turkiye. Sangay orgutune girip, nukleer silahlar edinip, Cin ve Rusya ile mutlak askeri isbirligi yaparsak, ancak o zaman bolunmekten kurtaririz ulkeyi. Belki de Islam cografyasini da kurtarabiliriz bati isgalinden ondan sonra. Aksi halde Turkiye de bolunecek, komsusunu bolmeye calisirken. Suriye'yi Turkiye'ye vurdurtuyorlar ki halklar birbirine dussun ve ulkeler bolunsun. GAP projesi ile iki ulkenin arasi acilip Turkiye borclandirildi ve Bati'nin emir kulu yapildi. Uzun yillardir planlanan oyunlarin hayata gectigi bir yil yasiyoruz. Turkiye AB ve NATO yalanlarini okumali ve tek kurtulus caresi olarak Cin ve Rusya ile mutlak isbirligine girmeli.

NATO hemen ulkeden cikarilmali. Aksi halde mutlak askeri ustunluk ile dugmeye basildi mi Turkiye bir kac gunde bolunur. Turkiye'nin bolunmesi Esad dusunce gundeme gelecek idi ve de ayni anda Iran da vurulup bolge karistirilacak, etnik ve dini gruplar arasinda bolunecek, NATO radarlarinin gucu ile Turk ordusu da hareketsiz birakilacak idi. Planlar tutmadi cunku Esad dusmedi. Islam medeniyetini yakip yikip yagmalamanin tetikcisi Turkiye yapildi, Turkiye musluman katliamini ve musluman topraklarin yagmalanmasini akliyor AB'ye uye olmaya calisarak ve NATO uyesi olarak kalarak. Psikopat batililarin yalanlarini okuyamiyorlar cahil ve saf devlet yoneticileri. Maymunlara madalyalar takip sahlandirdilar, onlar da kendilerini adam saniyor. Ataturk uyansa, Turk Milleti sahlansa bu maymunlarin hepsi asilir. Dolar ile satin alinanlarin listesi cok uzun. Tek disi kalmis canavarin kopekligini yapanlarin ve boylece Turk Milletini ve Islam medeniyetini yok olusa surukleyenlerin listesi cok uzun.

Stratejik olarak tek care yukselen dogu ruhunun liderligine soyunup, Cin ile Rusya ile mutlak askeri isbirligine girip Turk Medeniyetini ve Islam Medeniyetini kurtarmak. Aksi halde Turkiye bolunecek, direnir ise bombalanip tas devrine gonderilecek. Istanbul'un bombalanmasi da gundeme gelebilir cunku NATO radarlarinin gucu ve Israil'in teknolojik ustunlugu ve radarlardan aldigi veriler ile, Turkiye'ye Kurtleri korumak icin yapilacak bir harekat iki gunde Turk Ordusu'nun elini kolunu baglar. Islam medeniyeti icin plan bu, bombala ve tas devrine gonder, Haclilara direnen herkesi yok et, bolgeyi Israil'e ver. Saf ve cahil Turk yonetici takimini da yalanlar ile vaatler ile Osmanlicilik gazi ile uyut. Irak vetosunun ocunu al. Olen Amerikan askerlerinin ocunu Turkiye'den al. Turkiye henuz uyanmadiysa bunun nedeni Yahudi kontrolundeki uluslararasi sermayeye bagimli medya ve is dunyasi.

Israil konusunda cahil birakilan Turk Milleti yasananlarin arkasindaki planlari goremiyor. Islam dunyasinin neden ve kimler icin etnik ve dini gruplar arasinda bolundugunu ve radikal vahsi dinci teroristlerin uredigi bir batakliga donusturuldugunu goremiyor. Yahudi kontrolundeki bati medyasinin 11 Eylul'den beri yaptiklari sonucunda eger batililar su orta doguyu nukleer silahlar ile temizlemek icin bir seferberlige giriselim demez ise buyuk bir surpriz olur. Irak'ta iki milyon muslumani katledenlerin, Kaddafi ve Ahmedinejad dogrulari soylerken BM konseyini terkedenlerin katil ruhlu psikopatlar olduklarini goremiyorsak ve Turkiye'yi bolmekten nasil zevk alacaklarini sezemiyorsak , bu korlugun ve cehaletin de sonuclarina katlanmak zorunda kaliriz.

Bati sistemi yilanlar ve koyunlar uretmek uzerine kurulu, Allah'i oldurmek, insanligi bilim adamlarinin maymunlarina dondurmek uzerine kurulu. Bu yuzden ezip gecebildiler butun dunyayi, Asya'yi ve Osmanli'yi gecen yuzyilda. 50 milyon Kizilderiliyi katlet, on milyonlarca Afrikali'yi kolelestir, rekabet uzerine kurulu maasli koleler tarafindan canli tutulan sehirler kur, git butun dunyayi kandir dolardir ve somurgeye donustur, ve ondan sonra hak hukuk diyerek ulkeleri bol ve yonet. Boyle bir guce kimse karsi koyamazdi. Orientalism ile, kulturel emperyalism ile, insanlarin beyinlerine hukmet, yumusak guc ile halklari yonet, yerel yoneticiler ve isbirlikciler ata. Dolari havadan yarat ve bankacilara ver, onlar da dunyayi satin alsinlar.

Buyuk bir seytanligin sonu geliyor, fakat Turkiye ortada asili kaldi seytanin kopekligini yaparak. Kendi yarattigi ozgur dogu ruhuna arkasini donerek, kalleslik ederek, hem kedisini bolerek, hem komsularini bolerek, hem de Islam medeniyetinin yokedilmesine taseronluk yaparak, Turkiye tarihinin en asagilik zamanlarini yasiyor.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Türkiye İntihar Ediyor

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Sal Ağu 07, 2012 19:30

NATO radarlarinin kapasitesi, ucan radarlar ile de desteklendigi anda , Suriye Ordusunu ve Turk Ordusu felc etmeye yeter. Elbette ki Suriye bolundukten sonra etnik ve dini gruplar arasinda Turkiye de bolunecek idi. Bu arada Iran da vululacak idi. Bolgenin bir anda karismasi, NATO'nun mutlak denetimine gecmesi ile birlikte, Kurtler de Guney Dogu'da bagimsizlik ilan edecek idi. Boylece Suriye ve Guneydogu Anadolu'yu mutlak hakimiyetine alan NATO ile BM karari ile, Kurtler askeri olarak desteklenecek idi. Butun bunlar bu yaz, ABD secimleri oncesi tamamlanacak idi, fakat plan tutmadi. Turk devleti ABD tarafindan kandirildi, aslinda Libya'ya karsi yapilmis olan, Suriye'ye karsi yapilan, medya operasyonu, BM destekli NATO operasyonu Turkiye'ye karsi da yapilacak idi. NATO radar sistemi , ucan radarlar ile de desteklendigi zaman , mutlak hakimiyet veriyor NATO'ya, boylece Turk Ordusu bir kac saat icinde etkisiz hale getirilebiliyor. Bolgede mutlak kontrol kuran Batili gucler elbette ki Turkiye'yi de boleceklerdi "Kurtleri kesiyorlar" diyerek. Su anda egittimiz teroristler bir kac katliam yapti mi hemen Turk hava sahasinin kapatilmasi, ve guneydogudaki butun askeri guclerin bombalanmasi gundeme gelecek idi.

Inanilmaz seyler oldu, Cin ile Rusya uyandi, uluslararasi entellektueller medya operasyonlarina karsi Suriye'yi uyardi, hayatlarini teklikeye atan gazeteciler Libya ve Suriye gerceklerini aydinlatti. Rus istihbarati Suriye'deki katliamlari aydinlatti ve Rusya Suriye'yi akdeniz'de denizaltindan kitalararasi fuze atarak ve Israil ile Turkiye'nin uzerinden gecirerek Suriye'yi korudu. Boylece Turkiye butun vatan hainliklarine ragmen zaman kazandi ve kurtuldu.

Turkiye su anda dunya politikasindaki en onemli ulke, cunku Bati'nin Islam cografyasindaki kanli planlarini akliyor dunya kamuoyunun gozunde ve muslumanlarin gozunde. Gelecegin Asya'da olduguna, ve Cin liderliginde olacagina hic suphe yok, Bati medeniyetsizligi iflas etti, fakat propaganda ile imparatorlugu ayakta tutuyorlar. Turkiye tek disi kalmis canavarin son disini de sokup Kurtulus ve Canakkale Savaslarinda baslattigi isi bitirebilir. Cunku Iran vurulamaz ise, yani Suriye'yi bolemez iseler, bolgemizi etnik ve dini gruplar arasinda bolemez iseler, dolar cokecek ve bunu da imparatorlugun cokusu izleyecek.

Canakkale'nin ve Kurtulus Savasinin hakkini verip bu isi bitirmemiz gerekiyor. Batan batinin kopegi olmaktan vazgec, bolunmemek icin ve Islam Medeniyetini korumak icin, yukselen dogu ile birlik ol, Sangay orgutune katil, kendi butunlugunu ve musluman dunyasinin butunlugunu koru. Iste o zaman ne kadar guclu bir Millet oldugunu anlayacaksin. Su anda yapilacak bir manevra Bati imparatorlugunun sonu demektir. Hemen Rusya ve Cin ile anlas ve nukleer savunma sistemleri talep et. Mutlak askeri isbirligi yap, Sangay orgutunun askeri ve manevi liderligini yap. Medeniyet dogudadir, ozgur ruhlu yukselen dogu medeniyetini biz yarattik ve bizim liderlik yapmamiz gerekiyor onlara. Bati medeniyetsizlik ornegidir, yuzyillarin yalancilari , kole tuccarlari, barbarlari, somurgecileridir onlar. Insan ruhuna hakaret eden kolelelik sistemi uzerine kuruludur sistemleri. Ozgur yasam yaratabilecek kultur ve tarih dogudadir. Ozgurluk dogudan yukselecektir. Katil Bati'nin zorbaligindan kurtuldugu anda Dogu Milletleri dunyanin gelecegini , ekonomik ve politik sistemini belirleyeceklerdir.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Türkiye İntihar Ediyor

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Sal Ağu 07, 2012 19:43

Ozetlemek gerekir ise, bugunlerde coktan Suriye bolunmus olacak idi, Iran nukleer silahlarla vuruluyor olacak idi, Turkiye'nin de bolunmesi icin BM destekli NATO operasyonlari baslamis olacak idi. Planlar tutmadi, cunku Rusya onderliginde Cin de uyandi. Bati basinin yalanlari yuzlerine vuruldu. Turkiye gunu kurtardi. Zamanlama ibret vericidir, Turkiye'nin bolunme operasyonu Arap baharinin bir parcasi olarak, medya operasyonlari ile bu gunlerde dunya kamuoyuna pazarlaniyor olacak idi. NATO'nun bolgede kurdugu sistemler Turkiye'nin bir kac saatte guneydoguda'ki askeri kapasitesini yoketmeye yeter, guneydogu Turk askerine kapatildi mi BM karari ile bu is biter. Kaybeden sadece Anadolu Halki olmayacak, bir Islam medeniyetinin butun umitleri sonecek.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Türkiye İntihar Ediyor

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Sal Ağu 07, 2012 20:02

Eger Esad dusmus olsaydi ve Suriye bolunmus olsaydi, su anda BM destekli NATO tarafindan , Kurt ayrilikcilar askeri olarak destekleniyor olacak idi, hava sahasi kapatilmis, guneydogu'daki askeri varligimiz bombalanmis oluyor olacak idi. Yahudi kontrolundeki dunya medyasi "Kurtleri kesiyorlar" diyecek idi, Turkiye'de uretilen dinci teroristler katliamlara baslamislar, NATO hava destegi ile birlikte Turk koylerinde teror sacmaya baslamislardi. Onlari agirlayan insanlari kesmeye baslamis olacaklardi. Medya operasyonu ile, NATO destegi ile , butun bunlar dunya halklarina Arap baharinin devami, Kurt bagimsizlik hareketi olarak gosterilecek idi. Saf ve cahil NATO ve AB yalakalari ne oldugunu anlamadan Turkiye'nin isi bitiriliyor olacak idi. O yuzden Clinton cileden cikti, Turkiye terorist uretme ve Suriye'ye sokma isini hizlandirdi, cunku isler planlandigi gibi gitmedi.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Türkiye İntihar Ediyor

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Sal Ağu 07, 2012 23:53

Ellerindeki en buyuk silah medya, Turk Halkini bir akil hapishanesine koydular, gerceklerden ve olanlardan habersiz bir duruma getirdiler. Ancak boyle aciklanabilir Kurtulus ve Canakkale tavrine ters dusen, ulkeyi bolen ve Islam Medeniyetlerini yagmalatan tutumumuz. Bir beyin yikama islemi yapiliyor medyayi kontrol edenler tarafindan. Yahudi sermayesiyle iliskide olan herkes supheli listesinde, cunku Yahudi toplulugu butun uyeleriyle cok bilgili ve egitimli, butun bu konulardan haberdar ve dunya egemenligi kurmak icin ugrasiyor. Arap baharinin CIA medya operasyonlari ile desteklendigini biliyoruz, Libya'da olanlardan ve su anda Suriye'ye yapilanlardan. Yalanlarini ve gizli amaclarini duyabiliyoruz medyanin. Halk da TV de gordugunu gazete okudugunu dogru saninca, gercekleri goremiyor, Turkiye'yi bolmek isteyen psikopatlarin medyasini takip ediyor. Beyin yikama konusunda ne kadar uzman olduklarini bu ve benzeri videolarda gorebiliyoruz. Bati toplumlarinin, Turk halkinin ve yaygin medyayi takip eden milyarlarin beyinleri yikaniyor, buyuk bir propaganda etkisi altinda kaliyorlar. Gerceklerin ters duz edilmis haline inandirilip, ozgurlukleri ellerinden aliniyor. Turk milletinin ve Islam cografyasinin ozgurluk ve refah hedefine ancak birlik ve beraberlik ile ulasilabilir. Etnik ve dini gruplar arasinda bolunerek ve radikal dinci gerici teroristleri destekleyerek orta dogu kendi kendini imha ediyor, aynen birinci dunya savasi sirasinda, 20. yuzyilin basinda oldugu gibi.

www.youtube.com Video from : www.youtube.com
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Türkiye İntihar Ediyor

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Çrş Ağu 08, 2012 0:11

Buyuk ders almamiz gereken bir video daha Julian Assange'dan.

www.youtube.com Video from : www.youtube.com
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Türkiye İntihar Ediyor

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Prş Eki 04, 2012 9:28

www.youtube.com Video from : www.youtube.com
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Türkiye İntihar Ediyor

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Pzt Ara 03, 2012 9:29

Turkey’s Leadership Brings Nation to the Brink for Western Hegemony.

Turkey is implicated by the above mentioned Saban Center itself, as a necessary component in joint Turkish-Israeli cooperation to press Syria’s borders to trigger dissent amongst Syria’s military ranks.

In Brookings’ Saban Center report, “Assessing Options for Regime Change” it is stated (emphasis added):

In addition, Israel’s intelligence services have a strong knowledge of Syria, as well as assets within the Syrian regime that could be used to subvert the regime’s power base and press for Asad’s removal. Israel could posture forces on or near the Golan Heights and, in so doing, might divert regime forces from suppressing the opposition. This posture may conjure fears in the Asad regime of a multi-front war, particularly if Turkey is willing to do the same on its border and if the Syrian opposition is being fed a steady diet of arms and training. Such a mobilization could perhaps persuade Syria’s military leadership to oust Asad in order to preserve itself. Advocates argue this additional pressure could tip the balance against Asad inside Syria, if other forces were aligned properly. -page 6, Assessing Options for Regime Change, Brookings Institution.

Turkish leaders have clearly spent much time fabricating various excuses to meet Washington’s demands in this regard by fabricating or taking advantage of violence Turkey itself is fostering along its own border with Syria. Israel has also begun putting pressure onto Syria’s borders near the Golan Heights – in a verbatim manifestation of the Brookings-Saban Center plan.

Like Qatar, Turkey’s leadership sheds crocodile tears for Gaza, while explicitly coordinating with Israel versus Syria, based on the Doha-based Saban Center’s plans.

http://www.globalresearch.ca/the-final- ... ia/5313139


The Final Push Against Syria
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42


Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x