Türkiye'nin gözü orada olacak !..

Futbol ile ilgili hersey burada.

Türkiye'nin gözü orada olacak !..

İletigönderen Veled » Çrş Ağu 01, 2007 11:19

Türkiye'nin gözü orada olacak !..

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu, Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor'un ise UEFA Kupası 2. ön eleme turundaki rakipleri bu hafta belli olacak. Şampiyonlar Ligi kura çekimi cuma saat 13.00'den, UEFA Kupası kura çekimi ise yine aynı gün saat 14.30'dan itibaren Ligtv.com.tr'den canlı yayınlanacak.

İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde yapılacak kura çekiminde Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılacak takımların rakipleri ile UEFA Kupası 2. ön eleme turunda mücadele edecek ekiplerin rakipleri kesinlik kazanacak.

Geçen sezon Turkcell Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, 3. ön eleme turunda rakibini elemesi halinde 32 takımın katılacağı grup mücadelelerine girmeye hak kazanacak. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçlarının ilki 14 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 29 Ağustos'ta oynanacak. 3. ön eleme turuna Fenerbahçe'nin yanı sıra geçen yılın Şampiyonlar Ligi finalisti FC Liverpool ve UEFA Kupası şampiyonu Sevilla gibi güçlü takımlar da katılacak.
Öte yandan geçen sezon Turkcell Süper Ligi'ni 2. sırada tamamlayan ve bugün Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Moldova'nın FC Sheriff Tiraspol ile karşılaşacak Beşiktaş, bu turu geçmesi halinde 3. ön eleme turundaki rakibini bekleyecek. Beşiktaş'ın 3. ön eleme turundaki muhtemel rakibi de Nyon'da yapılacak kura çekiminin ardından netlik kazanacak.

UEFA Kupası'nda ise Galatasaray ile geçen yılın Fortis Türkiye Kupası finalisti Kayseri Erciyesspor, 2. ön elemeden kuralara dahil olacak. UEFA İnter-Toto Kupası'ndan gelen 11 takım, UEFA Kupası 1. ön eleme turu maçlarından gelecek 37 takım ile birlikte kuraya katılacak Galatasaray ve Kayseri Erciyesspor, cuma günü rakiplerini öğrenecek.

Bu sezon Avrupa kupalarında büyük başarılar hedefleyen Galatasaray, UEFA tarafından 2. ön eleme turunun en iddialı takımlarından biri olarak gösterilirken, Aberdeen FC, FC Lokomotiv Moskova, Standard Liege ve FC Basel de 2. ön elemenin diğer iddialı takımları arasında sayıldı.


lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23679
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x