Türklere Dayatılan Ermeni Diasporası

Ermenilerin soykırım iddialarını çürüten ve asıl katliam sahiplerinin onlar olduğunu gösteren bölüm.

Türklere Dayatılan Ermeni Diasporası

İletigönderen vatanperver » Çrş Eyl 22, 2010 0:37

Bildiğimiz doğruları doğru olduğunu bilenlerle konuşmak, tartışmak yetersiz gelmektedir. Bildiklerimizi her platformda konuya hakim olmayan hatta konuya yanlış hakim olan kişilerle kesinlikle tartışılmalıdır. Günümüze kadar dayatılan artık kangren olmuş bir konu Ermeni Diasporası ve sözde soy kırma; soykırım yalanı. Geçmişte de günümüzde de Türkiye’nin karşısına büyük bir Çin Seddi gibi engel görülen, her dış politika ilişkilerimizde Türkiye’nin karşısına dayatılan Ermeni Diasporası ve soykırımı asıl Türklere yapılan büyük bir soğuk savaştır.

Avrupa ve Rusya’nın Ermenilere Kafkasya vaadi yalan çıkınca Kafkasya’ya yerleşen Rusya’nın Ermenilerle bağı koparmamak için Ermenilere Güney Kafkasya’yı vermesi ve Ermenilerin Güney Kafkasya’ya yerleştirilmesi aslında büyük bir planın parçasıdır. Yıllardır kardeş olduğumuz Ermenileri kışkırtan Avrupa; Kafkasya’yı aldığı gibi Türkiye’nin Doğu Anadolu’sunu da almak için yine beyni kolay yıkanan Ermenileri kullanmıştır. Ermeniler Doğu Anadolu’ya talip oldular ve Kafkasya’dan bizim Karadeniz’imiz de ki köylere saldırıyor ve bir yandan da Doğu Anadolu’da silahlanıyorlar, çeteleşiyorlar.Doğu Anadolu’dada rahat durmayan Ermeniler oradaki köyleri yıkıyor, insanlarımızı katlediyorlardı.Devlet bu büyük tehdidi önlemek için zararlı Ermenileri tedbirli bir şekilde sınır dışı etmek istemiştir ve her türlü önlemi almıştır. Her şey hazırdır.

Suçlu, zararlı olan Ermenileri 80.000 Ermeni içinden sadece suçlu olanları ülke içinde isyan çıkaran ve bölücülük yapanları sınır dışı etmek için yola çıkılmıştır. Bunların bir kısmıda bu yolculukta direnmeye kalkışmışlardır ve her haksız isyanın muhakkak bir karşılığı vardır ve bunlar orada gereken bedeli ödemişlerdir. Türkler'e katliam yapılınca diller tutulur gözler kör olur fakat bir kukla kavim kullanılan sömürge kavim cezalarının karşılığı alınınca bütün gözler açılır diller kilometrelerce öteye uzanır. Avrupalılar; Ermenilerin sözde düşmanlığına düşmanlık katmak için “Türkler size soy kırım yaptı” fikrini beyinlerine kazıttılar. Asıl soy kırım Türklere, Türk köylerine ve insanlarımıza yapılmıştır. Nasıl olur ki biz Türkler tedbir ve onca güvenlik ile götürdüğümüz Ermenileri katledelim! Bu akıl almaz bir şey.

Eğer Ermenilere bir soy kırım yapacak olsaydık Ermeniler Doğu Anadolu da iken, Güney Kafkasya da iken hepsini torunlarına kadar yok etme gücüne sahiptik ve yok edebilirdik ama biz Türklerin en medeni en insancıl ırk olduğunu henüz anlayabilmiş değiller. Ama bizimde bunu kanıtlamaya niyetimiz hiçbir zaman olmadı. İşte sorun burada yazımın en başında yazdığım gibi doğru bildiklerimizi doğrularımızı herkesle; yanlış bilen kişilerle de, elin Ermeni’siyle de, Yahudi’siyle de, Yunan’ıyla da beyinlerine kazırcasına tartışmamız gerekir ve gereklidir!
Kullanıcı küçük betizi
vatanperver
Üye
Üye
 
İletiler: 2
Kayıt: Pzt Eyl 20, 2010 22:20

Şu dizine dön: Ermeni Meselesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x