Türklerin Gerçek tarihi

Diğer kategorilere uymayan başlıkları burada paylaşabilirsiniz

Türklerin Gerçek tarihi

İletigönderen birturk » Cmt Oca 23, 2010 15:35

TARİH

C. W. CERAM
TANRILAR MEZARLAR ve BİLGİNLER

YAZARIN ÖNSÖZÜ (son pargraf)

Bu Alman bilginleri yalancı mı? Türklere ihanet mi etmişlerdir?

“Son olarak KENDİLERİNDEN YARDIM GÖRDÜKLERİME burada teşekkür etmek isterim. ALMAN profesörleri Dr. Eugen von MERCKLİN, Dr. Carl RATHJENS, ve Dr. Franz TERMER, bu kitabın MÜSVEDDELERİNİ –her biri kendi alanında- KONTROL etme lütfunda bulunmuşlardır. Prof. Dr. Kurt ERDMANN, Prof. Dr. Hartmut SCHMÖKEL ve SCHLİEMANN’ın BİYOGRAFI Dr. Ernst MEYER daha sonra bazı ÖNEMLİ düzeltmeler yaptılar. Hepsi de bana yol göstermiş, her bakımdan beni desteklemiş, ÖZELLİKLE KAYNAKLAR elde etmemi sağlamışlardır. (Bu bakımdan beni destekliyen MÜNSTER’de Prof. Dr. Walter HAGEMANN’a da ayrıca teşekkür borçluyum). BÜTÜN bu BİLGİNLER bazı yanlışlarım üzerine dikkatimi çektiler, bu sayede hem onları düzeltebildim. Kendilerine sadece yardımları için değil, aynı zamanda, ilmin (Tarih diye yanlı olarak öğretilen, öğretilerin) dışına çıkan böyle bir kitaba karşı, BİLGİN OLARAK, anlayış gösterdikleri için de teşekkür borçluyum. Çoğu zaman ağır olan tercüme işlerinin bir kısmını üzerimden alan Edda RÖNCKENDORFF’la Erwin DUNCKER’e de teşekkür ederim.”

Kasım 1949
C. W. Ceram

Türklerin tarihi ve medeniyetinin nasıl yok edildiğinin belgesidir. Belgeler, kitaplar mevcut ve günümüz dillerine tercüme edilmektedir. Yani belgelerin ispatıdır!
Kullanıcı küçük betizi
birturk
Üye
Üye
 
İletiler: 15
Kayıt: Cmt Eki 24, 2009 18:46

Re: Türklerin Gerçek tarihi

İletigönderen birturk » Cmt Oca 23, 2010 15:38

MISIR MEMLUKLARI, <> (Türk Devleti) Devletin asıl adı. Her nekadar olursa olsun, Kuruluş tarihi 1250 olarak verilse de BEŞBİN yılı aşkındır.

İskenderiye kütüphanesindeki ölçü aletleri, kimya laboratuvar gerçleri, tıp, edebiyat, resim, şiir, matamatik vb kitaplar ile teknik ve teknoloji kitapları, TUVA Öz Türk Cumhuriyeti, Yenisey ve Minusinsk kimya laboratuarlarında çözüldükten sonra kopyaları çıkartılıp Mısır’a ve Amerika kıtasına Türkler tarafından götürülmüştür! Bilimin Merkezi TUVA’dır! Tanrı (kanı hücresi içindeki DNA)’nın MUSA (Mu/us) ile konuştuğu yer Tuva’dır!

MEMLÛKLAR <> (Türk Devletn)’e 1798’de tek başına FRANSIZLAR saldırmamışlardır! İngilizler, Fransızlarla anlaşarak birlikte 2000 TOPLA saldırmışlardır!

NEDEN!
Sayfa: 79, paragraf: 2
“Mısır’ın (Türk Devletinin) siyasete, ESKİNİN DE bilime AÇILMASINA imkan verdi. Çünkü FRANSIZ filosunda yalnız 2000 TOP değil, aynı zamanda (Fransız) gemicilerin ve askerlerinin (bile) <> DEYİVERDİKLERİ yüz yetmiş beş <> bulunuyordu…”

3. paragraf
“1798 senesinde NAPOLEON mısırdaki ÖDEVİNİ açıklamıştı. Birkaç gün sonra filosunda onunla birlikte astronomlar ve mesahacılar, kimyacılar ve mineraloglar, teknikçiler ve oriyantalistler, ressamlar ve şairler bulunuyordu. Bunların arasında tam adı Dominique Vivant DENON da bulunuyordu.”

Louvre müzesinin orta bölümünün adı bundan dolayı, DENON bölümüdür ve tamamına yakını kopyadır!

NEDEN
Sayfa: 82, paragraf: 1
“…Baron Dominique Vivant DENON sayısız kağıtlarda (kopyalanmış tablolarla), Memluk <> (Türk Devleti) MÜCEVHERLERİYLE zenginleşmiş olan askerlerinkinden DAHA DEĞERLİ (kopyaları) getiriyordu. Çünkü sanatçı duyarlığı yabancı dünyalar karşısında ne kadar ateşlenirse ateşlensin bundan (kopyaladığı) resimlerin doğruluğuna hiç bir zarar gelmemişti. Çünkü, hiçbir detayı ihmal etmeyen, NE EMPRESYON ne de EKSPRESYONDAN HABERİ OLAN, <> diye hor görülmelerine aldırmayan ve bu sözü KÜÇÜLTÜCÜ bir sıfat olarak görmeyen…”

-Bu gerçekleri söyleyebilen bir tek Türk aydını, ressamı, sözde sanatçıları söyleye biliyorlar mı? Asıllarının İNGİLİZLERİN elinde olduğunu söyleye biliyorlar mı? Sözde tarihçilerimiz, bu savaşa İngilizlerle, Fransızların birlikte katıldıklarını, Türk tarihinin ve medeniyetinin 2000 TOPLA yıkılıp yakıldığını, işlerine gelenlerini çaldıklarını söyleyip yazabiliyorlar mı?

NEDEN
-Bir yenilgi, nasıl ZAFER oldu? Bu Fransızların, İngilizlere yenilgisi mi, yoksa Osmanlının bile seyrettiği Türklerin yenilgisi mi oluyor?

“Fakat 1801’de İskenderiye teslim olunca Fransa birçok direnmelerden sonra (savaşa neden 175 bilgin götürmüşler?!) Bonapart’ın ele geçirdiği bütün Mısır ESKİ (Türklerin Tuva’dan getirmiş oldukları) eserlerini İNGİLTERE’ye teslim etmek zorunda (kopyalarını çıkardıktan sonra) kaldı. Bunların TAŞIMA işini GENERAL HUTCHİNSON yaptı.”

“Ama o zaman PARİS’e kadar varabilenlerin (çalmış olduğu kopyaların) bir BİLGİNLER KUŞAĞINA YETECEĞİ meydana çıktı; HİÇ BİR PARÇANIN KOPYA edilmeden bırakılmamış olduğu görüldü.”

Sayfa: 78, paragraf: 1
19 Mayıs 1798’de Napoleon üç yüz yirmi sekiz (328) gemilik bir filonun başında, gemilerindeki OTUZ SEKİZ BİN (38.000) kişilik bir ordu ile Toulon’dan (Mısır savaşı için) denize açıldı.”

Paragraf:3
“(İngiliz ve Fransız) Askerler ŞAŞMAYA ve HAYRAN olmaya vakit bulamadılar… Memlûk <> ORDUSU, on bin (10.000) atlı, mükemmel terbiye görmüş, yerinde duramayan oynak atlar, PARIL PARIL YATAĞANLAR; başlarında da, beylerinden yirmi üçüyle (23), beyaz at üstünde, Mısır hükümdarı MURAT vardı.”

-Acaba, Osmanlı neredeydi?

“Naoleon piramitleri gösterdi… Bir BATILI (olan Fransızlar ve İngiliz çapulcuları), Dünya tarihiyle (mi, MEDENİYETİYLE mi) karşılaşmıştı! İşte bu söz orada söylendi: <>

-İşte bu medeniyeti, medeni olamayan İngiliz ve Fransızlar 2000 TOP ile çöle gömdüler.

Sayfa: 85
“Orada isfenkslerden biri yatar: Yarı İNSAN, yarı HAYVAN (mı olur Evrim Kanununca, yoksa, Yarı HAYVN yarı İNSAN mı olur?), Memluklerin başını TOPLARINA hedef olarak kullandıklarından beri yeleleri parçalanmış, burnu ve gözleri sadece birer delik.”

-Türk ordusu, parıl parıl YATAĞANLI değil mi? İngiliz ve Fransızların 2000 TOPU yok mu? Medeniyetle ilk olarak karşılaşmamışlar mı?

NEDEN bize ilk Türk imparatoriçesi <>den söz edilmez?
Kuran’ı Kerimde onun adı MELİKE’dir!
Tarih kitaplarında ise, Cleopatra değil mi?
Kullanıcı küçük betizi
birturk
Üye
Üye
 
İletiler: 15
Kayıt: Cmt Eki 24, 2009 18:46


Şu dizine dön: Diğer

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x