Türklerin ''Yeni dünya düzeni'' ile imtihanı (dikkat alaycı iğnemeler içerir) Gürhan İsagiller

Üniversiteli Gençler Burada Yazıyor

Türklerin ''Yeni dünya düzeni'' ile imtihanı (dikkat alaycı iğnemeler içerir) Gürhan İsagiller

İletigönderen Gürhan İsagiller » Pzr Nis 09, 2017 13:41

Resim
Geçen cuma günü namaza gitmek üzere beyaz saray'dan ABD başkanı Donald Trump ''Beast'' adını taşıyan başkanlık araçıyla ,Capitol'un ters istikametinde bulunan Washington merkez cami'ye gitmek üzere yola çıktı. Yoğun bir kalabalık ile beraber namazını kılması ardından açıklamalarda bulunun başkan Trump şunları söyledi : Güzel dinimizin Kuran-i- Kerimin emirlerine ve Peygamgerimizin (sav) ın öğretilerine tamamen aykırı davranan şu iblis örgütü DAEŞ'i ve inancımıza aykırı olarak mazlumları, Kadın ve çocuklara gaz ile saldıran Kafir Esad'a olan cevabımızı bu sabah hava üssünü imha ederek verdik. Allah'ın izniyle Beşar kardeşimiz yanlış yolundan döner ve el ele Şam'da Emevi camisinde hep beraber namaza durabiliriz.
Herhalde böyle bir şeyler oldu ve ben bunu bir şekilde kaçırdım. Öyle ya Şuradan bilemedin iki hafta önce Hilal ile hacın savaşından söz edilirken bugün Amerikan birliklerin Suriye girmesi için göğe avuç açmış dua eder durumunda bazıları.
Bu ancak Amerika ve amerikan yönetimi topyekun Müslüman olduysa az bir şey mantıklı gelebilir yoksa dini duyguları tepe yapmış olan bu iktidar ve iktidar sahiplerin Müslüman toprakların Hristiyan bombaları ile vurulmasını neden alkışlasın?
Büyük bir başarıya atılmış değil ama. Amerika'yı ve Rusya'yı Türkiye'ye karşı birleştirme başarısı gösterilmiştir. Ne demişler: Kötü reklam diye bir şey yoktur. Adından söz ettirmek vardır. 80 milyonumuzun hep beraber ölmelerini dilemişlerse ne olmuş yani? Tarihte böyle bir örnek zaten de yok. ......Yani Bağdat ve Trablus'ta olanlar hiç benzerlik dahi göstermiyor. Şam'ın yerle bir olmasını benzetmek insafsızlık olur. Dünya biz Türkleri ve Cumhurbaşkanımızı seviyor...öldüresiye hemde. Bütün bu U dönüşlerin sıradan ölümlülerin anlayamayacağı bir derinliği,bir stratejisi ve öngörüsü muhakkak vardır.
Kimse duymak istemez belki ama sanırım biz Türklerin İsrail'in kayıp 10 kabilesinden biriyiz ve titiz araştırmalar bunu gün yüzüne çıkarttı. Bunu biz cahil halka anlatmak elbette zor olacak onun için ,bizim iyiliğimiz için şimdilik saklıyorlar. Ama işaretler yok değil. Büyük İsrail için yoğun efor sarf etmek gibi.Zaten böyle bakılınca Barzani de Musa adına din kardeşimiz dir. Elbette ona bu durumda devlet kurduracağız,destek vereceğiz. Yoksa niçin resmen Suriye'ye savaş ilan etmek için bu kadar çaba gösterilsin? Bu anayasa geçen hafta yürürlükte olsaydı şu an en az iki Tümen ile Suriye'de ..ya Müslüman din kardeşlerimiz olan Amerikalılar adına yahut, ikinci seçenek, büyük İsrail'imiz için mücadele ederdik.
Noluyor ya mı diyorsunuz? Vallahi kimse kusura bakmasın son zamanlarda olanları değerlendirince başka bir sonuca varmak pek mümkün değil. a Trump Müslüman yada biz Yahudiyiz.Tek millet söylemi bile anca bu noktaya kadar varabiliyor.
Kullanıcı küçük betizi
Gürhan İsagiller
Üye
Üye
 
İletiler: 25
Kayıt: Cum Nis 07, 2017 18:45

Şu dizine dön: Gençlik Diyor ki

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x