UEFA'dan 'emektar' yorumu

Futbol ile ilgili hersey burada.

UEFA'dan 'emektar' yorumu

İletigönderen Veled » Sal Haz 05, 2007 16:10

UEFA'dan 'emektar' yorumu

UEFA, Galatasaray teknik direktörlüğüne Karl Heinz Feldkamp'ın getirilmesiyle ilgili "Galatasaray, emektar Feldkamp'ı atadı" yorumunda bulundu.



UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com'un ilk sayfasında yer alan haberde, "İstanbul devi Galatasaray'ın dizginleri Karl-Heniz Feldkamp'ın ellerine verildi" ifadeleri kullanıldı. 73 yaşındaki teknik adamın Galatasaray'ın başına ikinci kez atandığına dikkat çeken internet sitesi, "Kalli"nin sarı-kırmızılılara 1992-93 döneminde 2 kupa kazandırdığına dikkat çekti.

Uzun bir aranın ardından Alman teknik adamın yeniden teknik direktörlüğe döndüğünü yazan uefa.com editörleri, Feldkamp'ın "Türk ve uluslararası futbola ilgimi hiç kaybetmedim. Birçok Türk takımını ayrıntılı olarak biliyorum. Oyuncularıma ilham olacak heyecan, istek ve arzum var" ifadelerini kullandı.

Feldkamp'ın 1968 yılından bu yana teknik direktörlük yaptığını kaydeden internet sitesi, sarı-kırmızılıların ayrıca Alman SC Rot-Weiss Essen'den genç Türk futbolcular Baris Özbek ve Serkan Çalık'ı da transfer edeceğini yazdı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x