Öncelikle şu gerçekliği hepimiz biliyoruz. Aksini iddia edecek kişi yoktur, hele burada bulunmaz herhalde: BDP'yi desteklediğini söyleyen kişi, "PKK'yı destekliyorum" demek istemiştir. BDP, PKK'ya eşittir. O hâlde BDP'nin propaganda çalışmalarına destek veren kişi açıkça VATAN HAİNİDİR.
Öyleyse şu alttaki izlencede ne olduğunu açıkça belli eden Tuncel Kurtiz'in anti emperyalist rolü oynadığı bir şiir dinletisindeki görüntüleri neden Ulusal Kanal'da dönüyor? ABD'ye laf söylemesi mi? (Ki kesinlikle anti amerikan bir çizgide değildir T.Kurtiz) Yoksa komünist olması mı? Bunlar T.Kurtiz'in vatan hainliğini örter mi?
Az önce Ulusal Kanal'da Kurtiz'in şiirini tekrar gördüm ve buraya yazma gereği duydum...
Ve işte Ulusal Kanal'da yayınlanan PKK'lı Tuncel Kurtiz'in görüntüleri... (Ellerde "zafer" işaretlerine dikkat!)
Ve son not: Güncel Meydan'a (defol-amerika-grup-yorum-25-yil-konseri-nden-t28586.html?hilit=grup%20yorum#p146617) sayın İrfan Tuna tarafından eklemiş bu şiir dinletisi. Bu da ayrı bir hata bence.