Ulusalcı yapılar ne kadar güvenilir?

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Ulusalcı yapılar ne kadar güvenilir?

İletigönderen yesil_dokunus » Prş Ağu 09, 2012 5:40

Öncelikle merhaba. Ben uzun süredir Türkiyedeki gelişmeleri izleyen birisiyim. Duyduğum tedirginlik yüzünden bir facebook sayfası açıp neler yaparız diye düşünmeye başladım. Yaklaşık 1 yıldır sayfamdan çeşitli konulara değindim. Bu süre zarfında iki tane sivil toplum örgütüyle tanıştım. Bunlardan bir tanesi TGB diğeri ise SKD idi. TGBye uzun süredir sempatim vardı taa ki haklarında duyduğum şeylere kadar. Bir arkadaşım şubelerin başında Türkler değil kürtler var dedi, başka bir arkadaşım Kürtsüz Cumhuriyet olmaz gibi söylemlerinin olduğunu söyledi. Bİr gece tgbliler tarştışmaya girdik bu Atatürkçülüğe yakışmayan bu sözü kabul ettiler ve dahası parasal kaynaklarını açıklayamadılar. kimisi üniversiteler kimisi halk dedi. Neyse tanıştığım ikinci kuruluş ise SKD oldu. Gruplarına girdiğimde birkaç soru sorduğumda anında ban yedim.

ilginçtir iki yapılanma da parti oluşumuna sıcak bakmıyor ve sansasyonel eylemler peşinde. Bu tip örgütlere nasıl güvenebiliriz? Atatürkçüyüm diyenin bile satılık olduğu bir ortamda adeta kendi hareketimden başka bir harekete sıcak bakasım gelmiyor...
Kullanıcı küçük betizi
yesil_dokunus
Üye
Üye
 
İletiler: 4
Kayıt: Sal Ağu 02, 2011 0:22

Re: Ulusalcı yapılar ne kadar güvenilir?

İletigönderen yesil_dokunus » Prş Ağu 09, 2012 7:34

hareketim demişken : tarafsız çağrı ... https://www.facebook.com/Tarafsiz.Cagri
Kullanıcı küçük betizi
yesil_dokunus
Üye
Üye
 
İletiler: 4
Kayıt: Sal Ağu 02, 2011 0:22


Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x