Utanın Biraz, Utanın...

Utanın Biraz, Utanın...

İletigönderen İrfan Tuna » Pzr Eyl 25, 2011 11:05

UTANIN BİRAZ, UTANIN…

Dün PKK terör örgütüne beş şehit daha verdik.

Siirt’in Pervari ilçesi Belenoluk Jandarma Karakoluna PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda beş fidanımızı yitirdik.

Geçen hafta içinde de altı genç kızımızın bulunduğu sivil araca çapraz ateş açılmıştı. Caniler, yaşamlarının baharındaki dört genç kızımızın yaşamına 82 mermi sıkarak son verdiler. Artık çoluk, çocuk, kadın demiyorlar, öldürüyorlar. Öldürüyorlar. Artık sivillere saldırmaya başladılar.

Bu bir vahşettir. Acımasızlıktır. Öç alma duygusudur.

Ankara’nın merkezinde patlayan bombalarla öldürülen vatandaşlarımızı da sayarsak, bir haftada canına kıyılanların sayısı 2002 yılında şehit edilenlerin sayısını ikiye katladı…

2002 yılında şehit sayısı 7’ydi çünkü.

2002’de bitirilmiş bir konumda alınan terör, 2011 yılında patlama noktasına geldi.

2003’te 31 olan şehit sayısı her yıl üçe, dörde katlanarak 2010 yılında 139’a yükseldi.


Bu sonuç açılımların, saçılımların, BOP uygulamalarının sonucudur. Bu sonuç, yeni ABD, AB, İsrail mandacılığının sonucudur.

Ciğeri beş para etmez PKK’lılar, iktidarın ödün verici, pısırık politikaları karşısında yedi bin yıllık Türk devletine kafa tutmakta, “Aklınızı başınıza alın. Bu ülkeyi daha büyük savaşa, kaosa sürüklemeyin, bizden korksanız iyi olur…” diye tehditler savurmaktadırlar.

Türkiye’yi ne hale getirdiniz. Utanın biraz, utanın…

Ülkeni komutansız, ordusuz bırakırsan, elbette böyle tehditler savururlar. Elbette dağdan inen üç beş çapulcu serseri elini kolunu sallayarak gelir, askerini, polisini şehit eder. Sonra da nasıl geldiyse öylece elini kolunu sallayarak çekip gider.


Önce “çeteci, darbeci” suçlamaları ile komutanlara “yakalama emri” çıkaracak, onları gözaltına alacaksın. Sonra da orduna “Git bu vatanı koru” diyeceksin.

Komutansız ordu olur mu? Komutansız ordunun morali olur mu? Komutansız bir ordu terörü ve teröristi bitirebilir mi?

Subayları dört duvar arasına atılan bir ordu, vatan savunması yapabilir mi?


Bu koşullarda bitmez bu terör… Bitirilemez. Hele bir de bu ihanet çetesinin arkasında ABD, AB, İsrail varsa, Barzani, Talabani varsa… Hiç bitmez…

Adları “darbeci subaylara” çıkarılan ordumuz bugün ne yazık ki, iki ateş arasında kalmıştır… İçeriden ve dışarıdan saldırıya uğramaktadır, düşman muamelesi görmektedir.

Bu nedenle, canını ortaya koyarak, terörle, teröristle mücadeleye giren değerli komutanlarımız, yapılan hakaretler, suçlamalar karşısında intihar etmektedirler.

Kahramanları intihar eden bir ordu vatan savunması yapabilir mi?

Kendi ordusunu düşman bilip, komutanlarına savaş açan, “yakalama emri” çıkaran bir başka ülke daha gösterebilir misiniz yeryüzünde?

Sonra, kaçan, göçen, yurdunu, ocağını terk eden ya da ifadeye çağrıldığında gitmeyen bir subay var mı ki “yakalama” emri çıkarılıyor? Bırakın kaçmayı, göçmeyi yurt dışından gelip teslim oluyorlar…


Kimse kimseyi aldatmasın… Kimse, “şu çeteci, bu darbeci” diye ulusumuzu kandırmaya kalkmasın.

Hesap verme günü gelip çattığında, kimlerin yurdu terk edeceğini, kimlerin Amerika’dan oturma izni isteyeceğini yaşayıp, hep birlikte göreceğiz. Ama kaçanlar, göçenler asla, yurtsever Türk subayları, ulusalcılar, tam bağımsızlık yanlıları olmayacaktır. Çünkü onlar, ne hayali ihracat yapmıştır, ne ihaleye fesat karıştırmıştır, ne de arsaları, ormanları talan etmiştir… Hele hele düşmanla asla işbirliği yapmamıştır.

Asıl acı olan şudur ki, bu kadar cinayet işleniyor, bu kadar cana kıyılıyor. Yalaka, yandaş basın ve hükümet sessizliğini koruyor, suskunluğunu sürdürüyor. Türk subayı karşısında aslan kesilenler, PKK canileri karşısında süt dökmüş kediye dönüyorlar…

Asıl acı olan şudur ki, suçsuz günahsız, savunmasız insanları, kadınları, çocukları katleden bir cinayet şebekesi ile hâlâ kapalı kapılar arkasında müzakereler yapıp, liderlerine “SAYIN” diye hitap ediyorlar…

UTANIN BİRAZ, UTANIN…

Ali ERALP - 25 Eylül 2011
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye
 
İletiler: 1059
Kayıt: Pzt Nis 06, 2009 12:23

Şu dizine dön: Ali ERALP

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x