..ve Ahmet Altan ifade veriyor/Gürhan İsagiller

Üniversiteli Gençler Burada Yazıyor

..ve Ahmet Altan ifade veriyor/Gürhan İsagiller

İletigönderen Gürhan İsagiller » Cum Haz 23, 2017 13:10

Ahmet Altan ifade vermiş. İfadeden çok tehdit etmeye devam etmiş. Taraf sözde gazetesinin genel yayın yönetmenliği altında NATO/FETÖ algı yönetmenliği yapan ve Propaganda'dan sorumlu unsur olarak görev yapmış olan Altan Ergenekon ve balyoz için aynı yalanlarını sürdürmeye devam ediyor.
FETÖ'nün yaşı geçmiş çakma barbi bebeği Nazlı Ilıcak gibi değil yani. Hepsinden hesap soracağım derken insanın aklına bu güven nereden diye bir soru gelmiyor değil. Öyle ya,tutuklusun, ipliğin pazarada ve alıcısı yok,15 Temmuz hüsran ile sonuçlandı ve her gün tayfandan birileri içeri alınıyor. Öyleyse bu tavır neyin nesi?
Odaklanmadan gerçeğin görünmesi arka planı algılamak pek mümkün değil . FETÖ'nün medya ayağı yargılanmaya başladı aynı süreç içerisinde Barzani Eylül 25'te halk oylaması yapacağını duyurdu. Tüm bölge ülkeleri ve Irak merkezi yönetim itiraz etti. Almanya bu duyuruyu provokasyon olarak değerlendirdi. Yetmedi Barzani engellemeye çalışılırsa çok kanlı bir savaşa hazır olunması gerekliliğine işaret etti. Yani savaş çıkartırım diyor Hain tohumu. Türkiye içerisinde Barzanı'yı destkleyenler yok değil ve HDP'den CHP'den söz etmiyorum . Cumhurbaşkanlık baş danışmanlarından İlknur Çevik dün (Perşembe) katıldı bir konferansta Kürdistan'ın bağımsızlığına Ankara'nın itraz etmeyeceğini söyledi. Erdoğan'ın açıklamlarına ve söylemlerin tam ters istikametinde olan Çevik'in açıklamaları kafa karıştırıyor.
Aynı zaman Amerika dışişleri sözcüsü Harf Türkiye ile açıklamaları düştü ajanslara. Enis Berberoğlu'nın tutuklanması ile endişelerini ifade etti. İlhan Selçuk tutuklanınca endişe hissetmemiş olacaklar ki hiç sesleri çıkmadı. Pentagon söyledikleri ile değil söylemedikleri ile yüksek sesle beyanda bulunuyor.
Aynı dönem Kılıçdaroğlu yürümeye başladı ve yine dün (Perşembe) Yürüyüşümüz maltepe son bulmayacak diye buyurdu. Daha önce Kemal beyin menzili Edirne cezaevi olduğunu yazmıştım. Yalancı çıkartmayacak beni anlaşılan.
Altan'dan girdik barzani üzerinden adalet yürüyüşene kadar geldik ve hepsini arkasında Amerika'yı görüyoruz. Ahmet Altan'ın bu denli küstahça ifade vermesinin sebebi işte bu güven. Balyoz ve Ergenekon kumpas mağdurlarına utanmadan cinayet şebekesi demesi bundan. Psikolojik savaş son hızla sürdürülüyor. NATO ülkelerine siyasi iltica talebinde bulunan FETÖÇÜ NATO subayları (Türk subayları olmadıkları kesin) NATO'nun Türkiye'ye müdahale etmesi gerektiğini belirten raporlar düzenliyor, Michael Rubin ise bunları paylaşıp destek arayışında.
Saldırılar bir yönden değil ,her yönden devam ediyor. İran İŞİD'i uzn menzili roketlerle vuruyor, Rusya Akdeniz'de konuşlanmış gemilerinden ,Amerika'nın bilgisi dahilinde, yer değiştiren Amerika kuvveti olan İŞİD'i vuruyor. Suriye PYD'yi İŞİD'i vuruyor, Türkiye PKK'nın kökünü kazıyor,PYD ile kafa kafaya gelmiş bulunuyor. Bağdat Barzanistan oluşumuna engel olma adına ne varsa saha sürüyor. ......ve Altan ifadesi şaşkınlık yaratıyor. Yaratmasın efendiler !! Sahibinin amerikan aksanlı Türkçe'sini ayrıştıramıyor musunuz?
Bazen insanların dudaklarına değil çüzdanlarına bakmak lazım. Çüzdan ile dil eşleşince İlknur Çevik'in gibi söylemler Ahmet Altan'ın ifadesi gibi sesler çıkıyor ortaya. Amerika bölgede geri çekilmekte,Emperyalistler geri çekilirken ''yanmış toprak'' geride bırakmaya çok meraklıdırlar. Tehlike gözle görülüyor. Lakin bu memleketin kaderini bir meme için vatan satanların tasarrufunda değil. Yardım için dışarıya seslenenlerde hiç değil. Bütün bunları değerlendirirsek Altan'ın ifadesi şaşkınlık yaratmaktan çok uzak. Dahası uyarı niteliğinde.Kürsel güçler çırpınmaya ,savaşmaya ,kumpas kurmaya devam ediyor. 25 Eylüle doğru Türkiye'nin ilgisi ve alakasını başka yönlere çevirmek için zor günler yaratma peşindeler. Dikkatli olmak lazım. Kıbrıs ile Ege adalarımız ile Erbili görmemesi engellemeye çalışacaklar. Dedim ya,saldırılar her taraftan. Yunanistan'ı Türkiye aleyhine faaliyetlerde bulundurmaya yönünde manipüle etmek çok zor değil zaten.O kuyruk Balkan savaşından bu yana acımayı hiç bırakmadı. Asla geri ödeyemeyeceği bir borcuna altında inleyen Atina kukla olmaya zaten çok müsait.
Ve Ahmet Altan ifade veriyor. Ahmet'in dudakları kıpırdıyor ama konuşan CİA.
Kullanıcı küçük betizi
Gürhan İsagiller
Üye
Üye
 
İletiler: 25
Kayıt: Cum Nis 07, 2017 18:45

Şu dizine dön: Gençlik Diyor ki

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x