Verbatim'den 8x Hızlı DVD+RW Diskler

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Verbatim'den 8x Hızlı DVD+RW Diskler

İletigönderen ACD » Pzt Mar 12, 2007 11:14

Resim

Verbatim'den 8x Hızlı DVD+RW Diskler

Yeni Verbatim DVD+RW 8x, yeniden yazma hızını yükselterek 4.7 GB içeriğin 8 dakikada yazılmasına olanak tanıyor. 8x yeniden yazma hızı için üretilen yeni DVD'lerde yeniden yazılabilir disklerin kullanım esnekliği korunurken kayıt için gereken süre yüzde 40 azalmış oluyor.

Temel olarak video kayıt ve bilgisayar yedekleme için tasarlanan DVD+RW 8x, bin kereden fazla yeniden kayda olanak tanıyor. Diskler, kayıt katmanının gelişkin özelliklerine bağlı olarak, parazitsiz veri depolamalarına imkan veriyor. Bu yazdırma sistemindeki değişiklikle sağlanıyor.

Alışılagelen yeniden yazılabilir ortamda, kayıt katmanı her yeniden yazmada bozulduğu için her yeniden yazmada kalite düşüyor. Buna karşın Verbatim'in yeniden yazılabilir ortamında, kayıt katmanı her silmede orijinal durumuna getirilerek bütünkayıtların ilk kayıt kalitesinde olması sağlanıyor.
Mevzubahis VATAN ise gerisi TEFERRUATTIR...!
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye
 
İletiler: 1137
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:58

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x