Vurdu Şamarı Attı Tokadı / Tevfik BİR

Vurdu Şamarı Attı Tokadı / Tevfik BİR

İletigönderen Fatma Seher Erden » Sal Ağu 27, 2013 22:19

Vurdu Şamarı Attı Tokadı

Yunan-Rum orduları...

Hıristiyan Avrupa Devletlerinin onayıyla ve dürtüklemesiyle Anadolu'ya girdiler. Sakarya, Bilecik, Bursa, Kütahya, Afyon, Eskişehir, Balıkesir, Aydın, Uşak, Manisa, İzmir'i ve daha pek çok yeri işgal ettiler.

İşgalci Yunan askerleri, subayları ve binbir rezillikleriyle geldiler. İşgal ettiler, öldürdüler, erkek ve kız çocukları öldürdüler, bebekleri öldürdüler, insanlarımıza işkence ettiler, kadınlarımıza ve küçük kızlara dahi tecavüz ettiler, camilerimizi yaktılar, kimilerini yıktılar, cami içlerinde binbir rezillik yaptılar, Kuranları yaktılar yırttılar. Yetmedi Kralları (1.Konstantin) geldi, bizi en çok öldüren tecavüzcü katillerine (subaylarına) ve onların sancaklarına madalyalar taktı.

Anadolu işgal edilmiş ve her yanda acı göz yaşı ölüm varken, Müslüman bir ülke olan Suudi Arabistan'ın Müslüman devlet başkanı, Amerikan Wall Street Journal gazetesi muhabirine verdiği ve yayınlanan demecinde, işgalci Yunan askerlerini kastederek şunları söylüyordu, “Bu cesur kadın ve erkeklerin en az kayıpla evlerine dönmelerini umuyor ve bunun için dua ediyoruz”.

İşgale uğrayan bizler için değil de, Müslümanlar için değil de, işgalci Hıristiyan askerleri için dua eden bir Müslüman devlet yöneticisi! İlginç bir durum. Ne büyük bir iğrençlik değil mi?

* * *
Yukarıdaki ifadelerimdeki Yunan işgali bilgileri ve Anadolu'da yaşanan acılar gerçektir. Yukarıda yalnızca bir kısım bilgileri olduğundan farklı gösterdim: Bu işgalin aslında aynısı 2003-bugün arasında Irak'ta yaşandı. 1,5 milyon Müslüman Iraklı öldürüldü. Camiler kan gölüne döndü, pek çok cami yakıldı, yıkıldı, bombalarla patlatıldı, tecavüz ve intihar vakalarının kaydı bile tutulmuyor.

Ve yukarıda yazdığım gibi Suudi Arabistan devlet başkanı (orada krallık var zaten) böyle bir şey söylemedi, bunu çok yakın bir geçmişte, 2003 yılında toplumunun geneli Müslüman olan canım ülkem Türkiye'nin Başbakanı “Recep Tayyip Erdoğan” harfi harfine Wall Street Journal gazetesi muhabirine verdiği demeçte söylemiş ve bu yayınlanmıştır..!

Tayyip Erdoğan, Müslüman mazlum Iraklılar için değil, tecavüzcü katil zalim Amerikan askerleri için dua etmiştir. Her şeyi en baştan düşünün. Yanlışlık benim örneklememde değil, Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisindedir.

Irak, ABD-İngiliz orduları tarafından, Tayyip Erdoğan'ın dualarıyla işgal edildi ama Iraklılar bu işgalle birlikte bölündüler, parçalandılar, kendi kendilerini, birbirlerini öldürmeye başladılar. Hem düşman hem kendileri yıktı ülkelerini.

Oysa ki, Yunan Orduları tarafından benzer biçimde Anadolu işgal edildiğinde biz Türkler birbirimize düşmedik, bombalar yapıp birbirimizi öldürmedik. Okumuşu cahili, Müslümanı Sabetayisti, dindarı milliyetçisi sosyalisti, kim hangi görüşte olursa olsun; Yörükler ve Türkmenler, bütün Anadolu ve Balkan Türkleri ve daha niceleri birlik oldu ve düşmana topyekün karşı koydu.

Vurdu şamarı, attı tokadı; Anadolu'nun ortasında 26 Ağustos günü Mustafa Kemal önderliğinde tüm ordu ve Anadolu öyle bir kalkıştı ki, öyle bir başkaldırdı ki, düşmanı korku sardı orduları dağıldı, 9 Eylül günü İzmir'den denize döküldü, ardında gölgeleri kaldı...

Anadolum, vatanım, birlik olmasını iyi bilir. Çünkü güç ve zafer, birlikle gelir.

Tüm vatanseverleri Milli İrade Bildirisi altında birlik olmaya çağırıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun... Kimilerine de ders...

Tevfik BİR, 25 Ağustos 2013


Resim
http://www.milliiradebildirisi.org
Kullanıcı küçük betizi
Fatma Seher Erden
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 24
Kayıt: Sal Tem 16, 2013 21:09

Şu dizine dön: Tevfik BİR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x