Wowturkey sitesi Cumhuriyete ve Atatürke karsi propaganda yapiyor

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Wowturkey sitesi Cumhuriyete ve Atatürke karsi propaganda yapiyor

İletigönderen orhan125 » Pzr May 29, 2011 18:24

Wowturkey dinci yobazlarin fotograf sitesi üzerine.

Cumhuriyeti savunan hackerlere ve gözleri açik Atatürkü seven duyarli vatandaslara sesleniyorum

Bu yazi cesur Atatürkçü Cem Akkiliç'a aitir.

Türkiyemizin tanıtımını yapıyoruz palavrasıyla yıllarca insanlardan manzara fotografı topladılar. İnsanlarla işleri bitince ve site belli bir tanınma noktasına gelince, iğrenç ideolojilerini yaymaya başladılar. Özellikle TSKyı yıpratma çabasında olan site sahibi BURÇ ACAR yazılarımdan sonra sitesine giremez oldu. Resmen tüydü ve kayıplara karıştı.

Sitede açılan bir, iki Atatürk başlığı tamamen kandırmaca ve göz boyamak içindir. Politik tartışmalara siteye üye olsanız bile mesaj gönderemezsiniz. Çünkü sizi frenlemek için en az 50 mesaj yazma zorunluluğu getirmişler. Zaten Atatürk ve Ordumuz hakkında onların hoşuna gitmeyen bir mesaj yazdığınızda, sitedeki özel mesajlaşma sistemi ile tehtit edilirsiniz. Yazdığınız mesajlar hemen silinir ve siteden kovulursunuz.

Kesinlikle siteye üye olup onlarla şavaşmaya kalkışmayın. Yobazların ekmeğine yağ sürmeyin. Çünkü sizi zaten kovacaklardır.

YOBAZ SİTESİ WOWTURKEY İLE İLGİLİ YAZILARIMDAN SONRA YUKARIDA BELİRTTİĞİM GİBİ SAHİBİ BURÇ ACAR SİTESİNE GİREMEZ OLDU.

Eskiden günün en az 10 saati sitede ajitasyon yapan ve AKP nin kıçını öpüp, ''ATATÜRK'ÜN gücü düşüyor'' diye yazan ( hepsi kanıtlıdır.) BURÇ ACAR'ın Amerikan vatandaşı olduğunu ve o ülkeye tüydüğünü kanıtladım. Sitede Amerikalı olduğuna dair hiçbir belirti yoktu. Bazı çember sakallı devşirmeler soruyorlar; ''ne olmuş yani Amerikalı olmuşsa'' diye. Bende soruyorum; wowturkey sitesinin sahibi BURÇ ACAR, Amerika’ya şeytan deyip neden o ülkenin vatandaşlığına geçti? İşte buna cevap veremiyorlar.Ya da bunca yıldır neden Amerikalı olduğunu gizledi? Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında Ilımlı İslam ayaklarına Amerika’ya kaçan BURÇ ACAR, bir gün Amerika’nın İslamcılarla işi bittiği zaman kalçasına tekmeyi yiyeceğini ve dosdoğru bizlerin kucağına oturacağını şimdilik hesap edemiyor. Tarih bunun örnekleriyle dolu aslında. Türk ulusu, büyük kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında varını, yoğunu ortaya koyup, milletçe bir bütün olduğunda, dinci yobazlar Yunanla işbirliği yapmışlardı. Peki Arap çöllerinde İngiliz pisliği, Türk düşmanı Lawrence'e ne demeli?! O ajanda, devşirme Araplara çok vaadlerde bulunmuştu. Sonrasını hepimiz iyi biliyoruz.

Genetik olarak aptal oldukları kanıtlanmış Arap milleti, Türklere karşı gelmenin cezasını İSTİKLAL MAHKEMELERİNDE vermişti. Unutulmasın bu ülkede milyonlarca vatansever KUBİLAY Teğmenler vardır ve gelecektede olacaktır.

http://cemologyonuncukoy1.blogspot.com/

http://cemologyonuncukoy2.blogspot.com/ ... kknda.html

http://www.facebook.com/search.php?q=bu ... 5088798414

Wowturkey sitesi Akp'yi, Fethullahtçilari savunup cumhuriyetimize karsi çalisiyor, Atatürke hakaret ediyor.
Artik ne yapacaginizi bilirsiniz.
Saygilarla.
Kullanıcı küçük betizi
orhan125
Üye
Üye
 
İletiler: 2
Kayıt: Pzr May 29, 2011 18:04

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x