Yabancı Ajanlar Banu Avar'a Saldırıyor! / Yılmaz DİKBAŞ

Yabancı Ajanlar Banu Avar'a Saldırıyor! / Yılmaz DİKBAŞ

İletigönderen NİLGÜN BAŞTUĞ » Cum Oca 18, 2013 2:40

Yabancı Ajanlar Banu Avar'a Saldırıyor!

Önce Banu Avar’ın bugün İnternet ortamında yayınladığı açıklamayı okuyalım:

AÇIKLAMA

"Birtakım gazete ve web siteleri hakkımda olmayacak iddialarla kolaj fotoğraflar servis etmektedirler!.. Bebek katiliyle yan yana fotoğrafımı koymaya cüret edenlerden bazıları daha yakın geçmişte beni övgü dolu satırlarla haber yaparken, ya da bazı partiler görüşme teklifinde bulunup, milletvekilliği teklif ederken AKILLARI NEREDEYMİŞ? O zaman bebek katiliyle müttefik olduğumu bilmiyorlar mıymış? Bu akıllara ziyan iftiraları servis edenlerden biri, basın kartımın kendi gazetelerine kayıtlı olduğunu bile UNUTUVERMİŞ!

Ayrıca Rabia Kadir, Mahmut Çöhregani gibi CIA ilişiği açık olanları Türk Büyüğü ilan ederek tüm Doğu Türkistan halkıyla özdeşleştirenlere ne demeli?

Aklı başında olanlar, bu yalan ve iftira dalgasından 'müfteri'nin zarar göreceğini onlara hatırlatsın... Zaman, siyaseten çamur atma görevi ifa edenlerin, ekseriyetle güvendikleri dağlara kar yağdığına tanıklık etmiştir…"

Banu AVAR

16 Ocak 2013


Şimdi, Banu Avar’ın kim olduğunu kısaca hatırlatalım:

· Televizyon belgeseli yapımcılığı ve gazetecilik konusunda İngiltere’de Yüksek Lisans yaptı, yani konusunun uzmanı.

· TRT-1’de “Sınırlar Arasında” adlı haber belgesel programını yaptı ve yönetti. Bu belgeseller dizisi yabancı dillere çevrilip yabancı televizyon kanallarında yayınlandı.

· Çok sayıda ödül aldı. Bunlardan en başta geleni, Türk Yazarlar Birliği’nin 2005 yılında vermiş olduğu “ Yılın Televizyon Programcısı Ödülü”.

· Yeditepe Üniversitesi, Banu Avar’a “fahri doktora” unvanını verdi.

· Bugüne kadar yayımlanmış kitapları: “Sınırlar Arasında”, “Hangi Avrupa”, “Avrasyalı Olmak”, “Böl ve Yut”, “Hangi Dünya Düzeni”, “Kaçın! Demokrasi Geliyor!”, “Demokrasi Projeleri”, “Gün O Gündür!”

· Banu Avar’ı İnternette yarım milyon kişi izliyor.

· Banu Avar’ın verdiği konferansları yüzlerce kişi ayakta izlemek zorunda kalıyor.

· Banu Avar; hiçbir parti ve inanç farkı gözetmeden tüm Türk halkını kucaklıyor. Sömürgecilere ve onların içimizdeki işbirlikçilerine karşı, Türk halkının topyekûn karşı durması gerektiğine inanıyor, bu inancını yaymaya çalışıyor. İşte bu nedenle de milyonlarca kişi tarafından sevilip sayılıyor.

· CIA ve MOSSAD eliyle, Banu Avar’ın TRT-1’deki işine son verildi!

· Sözde “Ulusalcı” kanallarda bile Banu Avar’a televizyon programı yapma fırsatı verilmiyor!


Bugün yazılı medyada en az 2.000 (iki bin) gazeteci, AB hibeleriyle “İĞFAL” edildi. (Bakınız: Yılmaz Dikbaş, “İĞFAL”, Asya Şafak Yayınları, İstanbul, 2011)

Yazılı ve görsel medyada CIA ve MOSSAD ajanları köşe başlarına çöreklenmiş. (Bakınız: Yılmaz Dikbaş, “ATATÜRKÇÜLER YENİLDİ”, Enki Yayınları, İstanbul, Eylül 2012)

Şimdi sorarım sizlere:

Böyle bir ortamda, Banu Avar gibi bir halk önderine İnternette bazı “görevlilerin” saldırmasında yadırganacak bir şey var mı?

Yabancı ajanlar havlayacak, Banu Avar tüm halkımızı bilinçlendirip kucaklama yolunda yürüyüşünü sürdürecek!

Yılmaz DİKBAŞ
17 Ocak 2013
dikbas@kalinka.com.tr
http://www.kalinka.com.tr
http://www.dikbas.tv[/align]
Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur.
Ya istiklal, ya ölüm!
Kullanıcı küçük betizi
NİLGÜN BAŞTUĞ
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 694
Kayıt: Çrş Eki 26, 2011 12:44

Şu dizine dön: Yılmaz DİKBAŞ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x