Yabancı sayısı 6+1 oldu(mhk başkanı belli oldu)

Futbol ile ilgili hersey burada.

Yabancı sayısı 6+1 oldu(mhk başkanı belli oldu)

İletigönderen Veled » Cmt Tem 07, 2007 16:53

Yabancı sayısı 6+1 oldu

Kulüplerin uzun süredir beklediği yabancı futbolcu kararı sonunda açıklandı. Futbol Federasyonu'nun Trabzon'ya yaptığı toplantıda alınan karar göre kulüplerin yeni yabancı sayısı 6+1 olarak belirlendi.

Futbol Federasyonu'unun Genel Sekreter Nüzhet Bağış'ın vefatı nedeniyle bugüne ertelediği toplantıda alının kararları Affan Keçeci açıkladı. İşte Keçeci'nin sözleri: " Trabzon'da gerçekleştirdiğimiz toplantıda almış olduğumuz kararları açıklayacağım. Önce sizin uzun süredir beklediği kararları açıklamak istiyorum ama öncelikle bugünkü basında yer alan gerçek dışı bir haberle başlamak istiyorum.. Sayın Başkanım Haluk Ulusoy herhangi bir sağlık problemi yaşamamakta ve sağlığı gayet yerinde görüldüğü gibi. toplantıya da başkanlık yaptı zaten.O haber tamamıyla yalandır."


"Bugün yönetim kurulunda almış olduğumuz kararlardan biri 4 Temmuz günü kaybettiğimiz arkadaşımız Federasyonumuzun Genel Sekretek Vekili Nüzhet Bağış'ın yerine bu göreve Gıyasettin Şenhan atanmasıdır."

YABANCI "6+1
Diğer beklenen konu ile ilgili olarakta yönetim kurulumuz bugün gerekli kararını vermiştir.. Bundan böyle 18 kişilik maç kadrosunda 7 yabancı futbolcu bulunmasına, bunun 6'sının sahada bir tanesinin ise değişikliklerde kullanılabilme imkanının verilmesine, daha açık bir tabirle 6 yabancının sahada yer alacağı ve diğer yabancı yedek kulübesinde bulunacak.. Yedek yabancı oyuna girdiğinde saha içindeki bir diğer yabancı oyuncunun oyundan alınması gerekecektir."

MHK BAŞKANI HİLMİ OK
Yönetim Kurulu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’na da Hilmi Ok’u atadı. Ok başkanlığındaki MHK şu üyelerden oluştu: Sabri Çelik, Taner Yalçındağ, Serdar Tatlı, Hikmet Öksüzoğlu, Onur Sorguç, Sürhat Müniroğlu, Fethi Heper, Hatip Çopur. Yedek üyeler: Ali Uluyol, Ahmet Erdoğan, Mustafa Arslan, Ahmet Orgun, Nazif Altınpınar, Metin Karaaslan, Hicabi Menteş, Abdullah Kaya, Metin Begüm.

Yönetim kurulu'nun diğer karar ları da şöyle:

Yönetim Kurulu toplantısında, Turkcell Süper Lig takımlarının 18 kişilik maç kadrolarında kulübüne tescil edildiği tarihten en az iki yıl süre geçmiş, 1.1.1985 ve daha sonra doğmuş bir oyuncu bulundurmaları zorunlu kılındı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun “Sevgi Çocukları” projesi kapsamında Siirt Yetiştirme Yurt ve Yuvası bünyesinde yaptırdığı sahaya ise Nüzhet Kiper Bağış adının verilmesini kararlaştırdı.

63 futbolcu, 6 teknik adam ve masör ile kulüpler arasındaki ihtilaf dosyalarının karara bağlandığı toplantıda, Sağlık Kurulu’nun liglerin başlaması öncesinde kulüp doktorlarına “Sıcakta Futbol” konu başlıklı bir seminer verilmesi projesi de onaylandı.

A Milli Takım’ın 22 Ağustos’ta deplasmanda Romanya ile yapacağı özel, 8 Eylül’de Valetta’da Malta, 12 Eylül’de İstanbul’da Macaristan ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarıyla ilgili ön hazırlıkların başlatılması konusunda Yönetim Kurulu’nca görüş birliğine varıldı.

Yönetim Kurulu ayrıca Kırgızistan Futbol Federasyonu ile ilişkilerin giderek artan bir tempoda geliştirilmesini de karara bağladı. Bu çerçevede öncelikle Kırgizistanlı teknik adamların eğitimlerine katkıda bulunulacak. Bu arada Ağustos ayında Kırgizistan’da düzenlenecek dostluk turnuvasına Türkiye Amatör Karması katılacak.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22473

medcezir demiş ki:

[img]http://image.haber3.com/haber/97740.jpg[/img]
TFF Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı belli oldu.


Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Hilmi Ok getirildi.

Futbol Federayonu, Mustafa Çulcu'nun istifasının ardından boşalan Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Hilmi Ok'u atadı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Hilmi Ok'un Milli Hakem Kurulu Başkanlığına atanmasını şu sözlerle anlattı:

"Beklediğiniz kararlardan biri de Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı idi. bu göreve de oybirliğiyle Sayın Hilmi Ok getirilmiştir. Diğer kararlar basın bildiriyle sizlere duyurulacaktır."

KaynaK
En son Veled tarafından Cmt Tem 07, 2007 19:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen creative » Cmt Tem 07, 2007 17:04

bazı takımlar için hayırlı olsun istedikleri oldu
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye
 
İletiler: 855
Kayıt: Pzr Şub 25, 2007 20:27
Konum: Başkent'den

İletigönderen forum » Cmt Tem 07, 2007 18:47

hayırlı olsun umarım takımlara faydası dokunur
Kullanıcı küçük betizi
forum
Üye
Üye
 
İletiler: 47
Kayıt: Pzt Mar 19, 2007 10:15

İletigönderen MedceziR » Cmt Tem 07, 2007 19:40

İnşAllah sadece bununla sınırlı kalır. Yoksa yabancı oyuncu sınırının kalkması Türk futbolu için tehlikeli bişey...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."


Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye
 
İletiler: 1763
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 15:54
Konum: Yiğidin Harman Olduğu Yerden...

İletigönderen Veled » Cmt Tem 07, 2007 19:57

MedceziR, ben sana katılmıyorum kardesim bence türk futbolu için yararlı olacaktır bu arada senin haberini ekledim bu başlıkta görebilirsin :wink: paylaştığın için sağol
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen yattara » Cmt Tem 07, 2007 19:59

Semih R.Cabalar, semih o aslında türk milli takımı için dedi :D
bunu sende bilion ki yabancı sayısı kaldırılırsa herkes yabancılara yönelir türklerde o zzaman körelir biraz anlayışlı ol len :D
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye
 
İletiler: 273
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 10:59
Konum: Nereye

İletigönderen shadow39 » Cmt Tem 07, 2007 20:12

MedceziR yazdı:İnşAllah sadece bununla sınırlı kalır. Yoksa yabancı oyuncu sınırının kalkması Türk futbolu için tehlikeli bişey...

aynen katiliyorum
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye
 
İletiler: 2230
Kayıt: Cmt Mar 03, 2007 20:27

İletigönderen MedceziR » Cmt Tem 07, 2007 20:12

bunu sende bilion ki yabancı sayısı kaldırılırsa herkes yabancılara yönelir türklerde o zzaman körelir biraz anlayışlı ol len

yattara'ya katılıyorum. Semih kardeş, yabancı oyuncu sınırı kalkınca üç büyükler güzel güzel transferler yaparlar yabancılarla doldururlar kadroyu para var nasılsa ama Anadolu takımları para sıkıntısı olduğu için yabancı oyuncu pek alamaz, o zaman ne olur Türk futbolu şimdikinden daha da fazla tekelleşir.

Hem ayrıca Türkiye'de yetişen kaliteli futbolcuların da önü kapanır. Bi de bu açıdan bakmak lazım...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."


Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye
 
İletiler: 1763
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 15:54
Konum: Yiğidin Harman Olduğu Yerden...


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x