Yahudi Sorunu

Yahudi Sorunu

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Prş Ağu 09, 2012 20:41

Butun insanlik tehdit altinda, sadece Turk Milleti ve Anadolu Halki degil. Bir gurup yilan beyinli azinlik butun ulkeleri, butun dinleri, butun dilleri, butun milletleri bolup yonetmek ve birbirine dusurmek istemektedir. Insanlarin icindeki inanci, kendine guveni, aslan ruhunu oldurmek ve insanlari koyun surusune cevirmek istemektedirler. Dunyayi ve ulkeleri hayvan ciftligi olarak gormektedirler.

Kadercilik boyun egmek degildir, pasif davranmak degildir, Allah neyin nasil olacagina daha karar vermemistir, Tanri insanlari aslana donusturmek, onlara uzerlerinde Allah'tan baska bir guc olmadigini ve Allah'tan baska bir guce boyun egmek zorunda olmadiklarini hatirlatmak istemektedir. Karl Marx, Isa gibi Hz. Muhammed gibi otorite karsiti idi, ve de kralsiz, hukumdarsiz, insanlarin ozgurce aralarinda iletisim ve iliski kurabildigi bir dunya hayal ediyor ve istiyordu. Karl Marx insanligin sorunlarindan biri olarak "Yahudi Sorunu"nu ele aldi ve de bu dinin hicbir kosulda devam etmemesi ve yok edilmesi gerektigine karar verdi. Bunun laiklik ile cozulemeyecegini ifade etti. Bir grup insan "bizler Allah'in secilmis insanlariyiz, bizler ustunuz diger insanlara, dunya bizim vaadedilen topraklarimiz, bizler coban olur sizleri koyun gibi guderiz" anlayisi ile hareket ederse bunun asiri irkcilik, asiri ayrimcilik, asiri etnik temizlik ve de asiri kolonizasyon gibi sonuclari olur.

Dunya bugun "Yahudi Sorunu" ile mucadele etmektedir, yilanlar aslanlarin ayaklarina dolanmis, aslanlari zehirlemek, oldurmek ve de yemek istemektedirler. Allah hem Hristiyanlara hem de Muslumanlara sozculeri ile "Yahudi Milletinin lanetlendigini" bildirmistir ve de bu problem ile kendisinin bizzat ilgilenecegini ifade etmistir hic bir supheye yer birakmadan. Irkinizla, kulturunuzle, dilinizle, dininizle gurur duyun, Ataturk'unuz ile gurur duyun. Yuzyillardir insanlari kolelestiren, etnik temizlige tabi tutan ve de bugun de maasli kolelik, kulturel propaganda ve askeri isgalcilik modelini benimsemis bati medeniyeti yolun sonuna gelmistir. Yilanlar kuyruklarindan tutulacak ve de onlarin dunyasi alt ust edilecektir. Tek disi kalmis canavarin so disi de sokulecek, insanlik ozgurlugune kavusacaktir. Aslanlar kukreyecek, sel gibi gelecek, yilanlarin kafasi koparilacak ve doga tekrar dengesine kavusacaktir. Tanri ve Ataturk'un ruhu bizlerle olsun.



II. Anadolu Ihtilali yazdı:Su anda dil ile oynuyorlar. Ayrica medyada cok fazla propaganda var. Su anda diyorlar ki diger milletlere; "senin irkin yok, eger irk var dersen irkcisin." Bunu Zionistler yapiyor cunku diger milletleri bolmek va zayif dusurmek istiyorlar, kendileri kolonizasyon ve etnik temizlik yaparken. Irklar vardir, olmalidir, herkes irki ile gurur duymalidir. Asil irkcilik diger irklari hor gormek ve asagilamaktir. Kendi irkini, kulturunu, dilini savunmak vatanseverliktir, irkcilik degildir. Dil ile oynuyorlar, herseyin altini ustune getiriyorlar, cok akilli olmak gerek, bu tuzaklara dusmemek gerek. Herkes kendi irki ile gurur duymalidir, diger irklara saygi gostermelidir, irklar arasinda ayrimcilik yapmamalidir. Irkcilik diger irklari horgormekdir. Diger milletleri bombalayanlar, diger ulkeleri isgal edenler, diger milletleri kendilerinden asagi gorenler, diger irklari altta gorenler gercek irkcilardir. Kendi irklari ile gurur duyanlar, kendi irklarini koruyanlar vatanseverdirler.




II. Anadolu Ihtilali yazdı:Dilimize, dinimize, kulturumuze, geleneklerimize, goreneklerimize, Ataturk'umuze, Cumhuriyetimize ve Istikbalimize sahip cikmanin zamani geldi. Batidan cok fazla seytanlik ve propaganda geliyor bizi kimligimizden ve ruhumuzdan ayirmak icin.
Yahudiler Zionist organizasyonlari ile kapali kapilar arkasinda, Tanri'nin secilmis insanlari olduklarini hayal ederek, Dunya'nin kendilerine vaat edildigi uyanikligi, sahtekarligi ve hayal perestligi ile, dunyayi kendi ciftliklerine donusturme pesindeler.
Bu amaclari icin ilimi, bilimi, dili, dini, kulturu, akademik hayati kontrol edip propaganda yaratiyorlar yilan beyinli sahtekarlari kullanarak. Insanlara diyorlar ki sizlerin irkiniz yok, dininiz yok, hepiniz aynisiniz, ondan sonra da NATO araciligi ile, CIA, MI6, Al Qaida oyunlari ile insanlari bolup birbirine dusuruyorlar.
Seytan gibi geliyorlar. Bunlari kuyrugundan yakalayip, dunyalarinin altini ustune getirmek gerekiyor. Seytan gibi geliyorlar. Hirsiz gibi geliyorlar. Ruhunu esir almak icin kole tuccari gibi geliyorlar.

Herkesin, butun halklarin, milletlerin ve topluluklarin; diline, kulturune, dinine, inancina, beynine, aklina, ruhuna nasil penetre edilecegini cok iyi biliyorlar. Bu iste uzman olmuslar. Butun dunyadaki halklarin kulturlerin, diline, kulturune, dinine, inancina, beynine, aklina ve ruhuna efendi olmak icin hirsiz gibi geliyorlar. Simdiden Rusya ve Cin de bunlari yaptilar. Turkiye Cumhuriyetinde de coktan yaptilar. Kulturel ve Askeri propaganda ile destekliyorlar dolarin alim gucunu, havadan para yaratiliyor kontrol ve guc icin. Hirsiz gibi geliyorlar guclerinin kaynagi "Federal Reserve" yokedilmesin diye. Kendi devrimci insanlarindan korktuklari icin geliyorlar. Sizleri bolup, yonetip, birbirinize dusurmek icin geliyorlar. Amerikalilari cahil koyun surusune donusturduler. Sizleri de gutmek icin coban gibi geliyorlar.

Seytani kuyrugundan yakalayacaksin. Bunlar gudulmusler Washington'dan, basimiza din tuccari kesilmisler, Yaratan ile aramiza girmisler. Bunlarin dusman dediklerine "dost" diyeceksin, din dediklerine kafirlik diyeceksin, medeniyet dediklerine canavar diyeceksin; oturup Yaratan'in sozlerini okuyup, icindeki Tanri'nin sesini dinleyeceksin.

Turkiye'yi de su anda inceleyip bolmeye calisiyorlar. Suriye'ye yaptiklari seyleri yavas yavas Turkiye'ye de yapmaya basladilar. Satin aldiklari insanlar, yilanlar, dini de, dili de, egitimi de, ulkeyi de satiyor Zionistlere ve Hacli Seferlerine. Yilanlari anlamak kolay degil. Allah'in sozu ile, Kuran-i Kerim ile arana kimseyi sokmayacaksin. Devleti de, tarikatlari da sokmayacaksin. Zionist tarikat butun dunyayi kontrol ediyor. Tarikatlar cok tehlikeli insan ozgurlukleri icin. Insanlari gutmek icin kullaniliyor. Ataturk'un ruhu, Istiklal Marsimiz ve elimizde Allah'in mesaji; bu millet kutsatmis Aslanlar gibi, damarlarimizdaki asil kanda mevcuttur ihtiyacimiz olan. Aslanlar kukrer, sel gibi gelir, doganin dengesi boyle duzelir.

Aslanlar kukremez ise doganin dengesi bozulur. Ortalik yilanlara kalir, insanlar koyunlara doner.

Turkiye Cumhuriyeti "hacli seferlerinin kalesi" ve "Allahin lanetledigi Yahudilerin kopegi" yapilamaz. Yilanlarin kafasi kesilir. Aslanlar sel gibi gelir.

Suriye'de Yugoslavya'da yarattiklari sartlari yaratip, ortaligi kan golune dondurmeyi planliyor NATO. Bunu medyada kullanip, istedikleri gibi bir savas tetikleyecekler. Hirsiz gibi geliyorlar. Hic vakit kaybetmeden Ataturk'un ruhunu canlandirmak gerekiyor. Halkcilik ve devrimcilik ilkelerini uygulamak gerekiyor. Vatan, din, dil, kultur ve Anadolu ruhu elden gidiyor.

Allah insanogluna kendinden ozellikler vermistir, insani maymun imajinda degil aslan ruhunda yaratmistir. Aslanlar kukremez ise ortalik surungenlere kalir, doganin dengesi bozulur. Aslanlar kukredigi anda doganin dengesi duzeliverir. Ataturk, Mao, Castro boyle aslanlardir, doganin dengesini duzeltmislerdir. Doga'nin dengesinin nasil isledigine, ve insan oglunun da sahip oldugu aslan ruhunun nasil isledigine, nasil cesur, sevecen ve baskaldirici olduguna bir goz atalim. Insana maymun muhamelesi yapanlar, gezeni bir maymunlar gezegenine donusturmek isteyenler her zaman yenilgiye ugrayacaklardir. Aslanlar her zaman kukreyecek ve doganin dengesi duzelecektir. Maymunluk yapanlar husrana ugrayacaklardir hem bu dunyada hem de oteki dunyada.


www.youtube.com Video from : www.youtube.com
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x