Yeni bir proje.. mutlaka ilginizi çeker

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Yeni bir proje.. mutlaka ilginizi çeker

İletigönderen utkandevrim » Pzt Oca 05, 2009 19:16

Arkadaslar bu forumu uzun suredir takip ediyorum ozellikle tv gosterimleri bolumu cok isime yaradı..bu sitenin ziyaretçilerinin ortak bir yapısının olduğunu görmekteyim o da ülkemizin menfaatleri doğrultusunda paylaşımlar yapmalarıdır.

Aklımda bir proje var: bir grup oluşturalım bu grup kendi aralarında tartışmalarla, kritiklerle kendini geliştirsin ufkunu genişletsin grup kendini tanıttıktan ve kanıtladıktan sonra aydınlarla söyleşiler v.s aklınıza ne gelirse...Atatürk'ün bu ülkeyi emanet etmek istediği gençliğe biraz olsun yaklaşabilinsin. bu grubun üyeleri bir süre sonra bu ülkenin üzerinde oynanan oyunların,kişisel çıkarlar için ülkenin nasıl sömürüldüğünün farkına varabilsin ve bunları anlatabilecek kadar entellektüel birikime sahip olsun..Harekete geçmek için artık fazla zaman yok. İnanıyorum ki birçok insan benim gibi birşeyler yapmak istiyor bu kötü gidişe dur demek istiyor. Örneğin bu forumda projeler diye bir başlık açılabilir ve benim gibi düşünen herkes bir şeyler yapmayı, harekete geçmeyi bir ödev,görev bilen herkes bir katkıda bulunabilir. Bence bir yerlerden başlamak gerekiyor....

Bu ülkenin menfaatleri için yazılar,kitaplar yazan çalışmalar yapan aydınlarımızın kitaplarını okumaya başlayıp aydınlanmaya ne dersiniz; sizden ricam beğenerek okuduğunuz ve yararlı olduğunu düşündüğünüz yazarları ve kitaplarının isimlerini burada paylaşınız(örneğin aynı ildeki bu gruba dahil 50 kişi sadece bir kitap alıp 50 kitap okumuş olacak)..diğer paylaşım ve yorumlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı küçük betizi
utkandevrim
Üye
Üye
 
İletiler: 2
Kayıt: Pzt Ağu 25, 2008 20:20

Re: Yeni bir proje.. mutlaka ilginizi çeker

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Oca 05, 2009 20:02

utkandevrim yazdı:Bu ülkenin menfaatleri için yazılar,kitaplar yazan çalışmalar yapan aydınlarımızın kitaplarını okumaya başlayıp aydınlanmaya ne dersiniz; sizden ricam beğenerek okuduğunuz ve yararlı olduğunu düşündüğünüz yazarları ve kitaplarının isimlerini burada paylaşınız.

Katki olmasi adina:

:arrow: Kitap Tanıtımları

:arrow: E-Kitap
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen bezgin » Pzt Oca 05, 2009 20:23

Cok orcinal bir proje. Kim destekliyor?
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 1394
Kayıt: Prş Eki 30, 2008 1:35

İletigönderen luzismud » Sal Oca 06, 2009 3:15

cahil cesareti ile bu projeye atlamak istiyorum...

eminim benden daha yetkin kisiler var burada...
Ama eger benim de bir sekilde faydam olabilecekse katki vermekten onur duyarim.
Kullanıcı küçük betizi
luzismud
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı
 
İletiler: 170
Kayıt: Cum Mar 21, 2008 1:25


Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x